Je zenuwstelsel kalmeren

Jij bent zelf de sleutel om stress, angst of paniekgevoel te verminderen en daardoor als gevolg de lichamelijke spanningsklachten die je voelt in je lichaam op te laten lossen. Je kan zelf, zonder hulpmiddelen, je zenuwstelsel weer op de rem laten staan en de rust te voelen waar je naar op zoek bent.

Nu inclusief opname Online Coaching Call waarin al je vragen over het zenuwstelsel en herstelproces zijn beantwoord

Bureau Breinfijn

Waarom is het belangrijk om te richten op het zenuwstelsel?

Je zenuwstelsel regelt alles – je cellen, je bloedvaten, je immuunsysteem, je endocriene systeem, je spierstelsel, je spijsvertering, je hersenen en signaalroutes in de hersenen … alles!  

En….ook hoe je je in je hoofd voelt (rust, onrust, wel of geen stress, wel of geen angst) heeft een verband met je zenuwstelsel. 

Als de stress maanden tot jarenlang opbouwt, dan vult het emmertje van je zenuwstelsel….heel langzaam….

Een aantal maanden of jaren terug had je nog geen klachten. Je werd op den duur wat meer vergeetachtig, ging wat slechter slapen, maar verder voelde je je nog prima. Vermoeidheid werd erger, en je kreeg er meer en meer klachten bij.

We wéten dat het zo werkt….omdat dit bij vrijwel alle personen zo is. Dit komt omdat het zenuwstelsel niet meer goed de balans kan houden, en de rem kan vinden.

Met ‘even rust’ kom je er niet meer. Ook een vakantie, of een weekendje weg heeft maar eventjes effect. En ook heb je al van alles geprobeerd, van meditatie, mindfulness, acupunctuur, yoga, druppeltjes, extra vitaminen, homeopathische middelen en zelfs mogelijk al coaching of therapie gevolgd. 

Een probleem is dat we snel aan symptoombestrijding gaan doen als je lichamelijke stressklachten ervaart. We proberen het ‘van buitenuit’ op te lossen met hulpmiddeltjes, medicatie of andere vormen. Dit betekent dat al het werk wat we doen ons geen echte, blijvende verandering zal kunnen geven. Terwijl we zelf de sleutel zijn tot het leren kalmeren van ons zenuwstelsel.

Zelf de tools eigen maken om je zenuwstelsel te kalmeren van binnenuit geeft je:

N

Meer energie

N

Rust in je hoofd

N

Vermindering van stressgevoel en angsten

N

Verminderen van gezondheidsklachten zoals darmproblemen, hoofdpijnen, gejaagd gevoel, ruis/piep in oren, duizeligheid, eetlust in balans, hormonen meer in balans, nek/schouderklachten en nog veel meer

N

Genieten in het hier en nu in plaats van je zorgen maken wat anderen van je denken, of je het wel goed hebt gedaan en of je wel 'goed genoeg bent'

N

Betere sociale contacten, zoals gesprek aangaan zonder dat het 'uit de hand loopt' of je er een slecht gevoel aan over houdt zoals schuldgevoel of dat je wel het juiste hebt gezegd

N

En nog veel meer...

Combinatie van neurowetenschappen met lichaamsgericht werk

De activiteit in je zenuwstelsel wat je voelt is niet direct van de een op andere dag gekomen. Vaak liggen de roots al in je jeugd, in je ‘leergeschiedenis’ zoals we dat noemen. Hoe jou geleerd is vroeger om met moeilijke situaties om te gaan, hoe er op jou is gereageerd als kind bij emoties en wat je hebt meegekregen aan (kleine) traumatische gebeurtenissen. Onbedoeld en onbewust vaak.

Heb je meegekregen dat je sterk moet zijn? Dan is je lichaam ingesteld op het doorgaan, niet opgeven, onafhankelijk zijn. En dus is de activiteit van je zenuwstelsel op veel momenten te hoog.

Heb je (vaak onbewust en onbedoeld) meegekregen dat jouw mening er niet toe doet, of jouw emotie er niet mogen zijn? Dan is je lichaam en brein erop ingesteld dat je spanning krijgt als zo’n situatie zich nu in je volwassen leven zich voordoet. Je cijfert jezelf weg. Of je probeert duidelijk te zijn naar de ander door jezelf te uiten, wat verkeerd kan overkomen. En je je daarna schuldig voelt.

Mocht je vroeger niet zeuren? Dan heeft dat nu effect op je lichaam en brein.

We hopen dat je ’the big picture’ hebt. Hier is heel veel over te vertellen en komt allemaal terug in de 21 daagse.

Online leren en herhalen

Wat we vanuit Bureau Breinfijn als groot voordeel zien is de online hulp. Je hoeft geen 1 op 1 hulp te krijgen om goed geholpen te worden. Mits alle factoren die meespelen aan de activiteit van je zenuwstelsel aan bod komen. Online leren maakt dat je alle lessen kunt blijven herhalen zolang je toegang hebt (1 jaar). Elke keer leer je weer wat nieuws, of haal je andere punten uit de lessen. Ben je wat vergeten? Zoek je het gewoon weer op.

We kunnen online leren samen met anderen, doordat de patronen van de mens in de basis allemaal hetzelfde zijn. Zolang alle factoren en facetten worden behandeld in de cursus is het altijd bij iedereen passend. En dit zit allemaal in de 21 daagse.

Vitale zenuwstelsel wetenschap

Buiten de tools om via je brein je ‘coping’ te vergroten (dat wil zeggen, het omgaan met gezondheidsklachten, met spanning, stress en angsten) is de combinatie tussen geest en lichaam het meest belangrijk.

In de 21 daagse komt de ingang van het lichaam weer tot rust krijgen aan bod, als ook de tools om de focus van je lichamelijke spanningsklachten af te krijgen. Dit maakt dat je weer je dag kunt leven zoals jij wil, en je niet al wakker wordt met ‘wat voel ik?’ of ‘het is weer zover’. Je bent gewoonweg niet meer gefocust op elk klein signaaltje dat je voelt in je lichaam.

Symptomen van een ‘ontregeld’ zenuwstelsel

Zoals eerder aangegeven weten we dat meerdere lichamelijke klachten/ziektebeelden een link hebben met de activiteit van je zenuwstelsel. Zo zie je dit terug in o.a.:

  • Problemen met de spijsvertering en het immuunsysteem. 
  • Chronische pijnen en ziekten.
  • Gewoonten en patronen die jou (en de mensen in je leven) gek maken.
  • Emotionele symptomen, zoals depressie, angst en stress…
  • Vermoeidheid en hersenmist.
  • Moeite met het aangaan of behouden van duurzame, gezonde relaties.

Voordelen van een gezond zenuwstelsel

Meer energie en zin in de dag

Een afgestemd en gereguleerd zenuwstelsel is het meest belangrijk om stress te lijf te gaan. Energie lekt weg door stress, angst of paniekgevoelens. Dit betekent dat al die dingen die je nooit kunt doen omdat je altijd zo verdomd moe bent… nou, je kunt ze eindelijk doen!  

Je leeft weer in het moment, je kunt genieten van de mensen om je heen en dankbaar zijn van de mooie dingen in het leven, zonder dat er een schaduw overheen hangt van negatieve emoties, van lichamelijke spanningsklachten of de angst dat het nooit meer overgaat en je weer jezelf kunt voelen. 

Immuunsysteem verbetert

Naarmate de activiteit van je zenuwstelsel verhoogt, verlaagt je immuunsysteem het natuurlijke herstelproces. We weten dat infecties langer aanhouden, onstekingen minder snel genezen en bijvoorbeeld ook verkoudheden langer aanhouden dan normaliter het geval was.

Hoe kalmer en meer in balans (volledig altijd kalm is niet waar we naar streven, want dat is niet haalbaar) je zenuwstelsel is, hoe meer je dit terug ziet in je immuunsysteem. Ook voor je huid, haren en nagels heeft dit een positief effect.

Verlichting van stress, angst en paniek

Regulering van het zenuwstelsel betekent dat je lichaam minder in overleefstand moet. Het vecht/vluchtsysteem kan weer even uit en je ervaart letterlijk rust.

Wanneer je stress systeem ‘aan’ staat, voel je je gejaagd, je hartslag gaat omhoog, je ademhaling wordt oppervlakkiger, en je stressniveau’s schieten omhoog. Hoe langer dit aanhoudt, hoe meer angst je gaat ontwikkelen. Dit komt door het cortisol wat de adrenaline gaat overnemen. Cortisol is verhoogd als de adrenaline te lang aanblijft. Als je zeg maar een marathon loopt (van stress), in plaats van een sprintje even kort en snel.

Je hebt zoveel verschillende benaderingen geprobeerd dat je je blijft afvragen: is er iets mis met mij?

Wees gerust, er is niets mis met je!

Het zenuwstelsel drijft ons hele welzijn aan, en totdat we deze essentiële fundamenten op hun plaats hebben, is het moeilijk om volledig je zenuwstelsel te laten herstellen,  en het allerbelangrijkste, vast te houden.

Als je eenmaal de schakels weet die je helpen om alle factoren aan te pakken, dan hoef je niet meer verder te zoeken en kun jij zelf zorgen voor balans. 

Ons zenuwstelsel mag namelijk in een eb en vloed beweging op en neer gaan. Stress hoort bij ons leven en mag er ook gewoon zijn. Echter, het is wel van belang dat je lichaam daarna weer kan herstellen. En soms is je lichaam dit gewoon even kwijt geraakt. 

De aanpak van Expertisecentrum Bureau Breinfijn

1. De juiste kennis

Zonder de juiste kennis kom je nergens. Een zenuwstelsel herstelt niet alleen van rust. Natuurlijk is lekker rustig wandelen heerlijk om te doen, of een yoga oefening uit te voeren.

Echter, als je daarmee je klachten had kunnen verminderen, was je nu deze pagina niet aan het lezen…. Er is heel veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het zenuwstelsel. En deze kennis, inclusief > 18 jaar praktijkervaring in het behandelen van mensen met precies dezelfde klachten (>46.000 deelnemers), hebben we deze cursus ontwikkeld.

2. Concreet en praktisch oefenen

Binnen de cursus van Bureau Breinfijn wordt uitgebreide kennis en een bak aan ervaring gecombineerd met een stap voor stap methode.

We zien dat deze gouden combinatie zorgt voor succesvolle resultaten en tevreden deelnemers. Ook als je al meerdere hulpvormen hebt ingeschakeld en het gevoel hebt dat je al van alles hebt geprobeerd.

Deze deelnemers hebben de cursus doorlopen en gaven dit aan… 

Veelbetekende signalen dat het zenuwstelsel ontregeld is

T

Moeite met focussen en het gevoel hebben dat je duizend en één dingen op een dag moet doen

T

Juist veel boos zijn, of juist helemaal geen emotie meer uiten

T

Moeite met slapen of doorslapen (en vroeg wakker worden met altijd het gevoel dat je te weinig hebt geslapen)

T

Je verdoofd voelen, gedissocieerd, lichaamloos en niet verbonden met het huidige moment (ook bekend als: depersonalisatie, derealisatie).

T

Moeite met het stellen van duidelijke grenzen en je eigen behoeften voorop te stellen. Je wil de ander niet teleur stellen.

T

Zich opgebrand, overweldigd of zelfs volledig uitgeput voelen

T

Weinig zelfvertrouwen of eigenwaarde die in de weg staat. Onzekerheid verergert terwijl je van binnenuit weet dat dit niet nodig is.

T

Irrationele angsten, uitstelgedrag, perfectionisme verergerd, somberheid en weerstand slokken je energie op

Hoe werkt de Cursus ‘Kalmeer je Zenuwstelsel’?

De 21 Daagse Cursus ‘Kalmeer je Zenuwstelsel’ wordt vrijgegeven gedurende 21 dagen. Je krijgt natuurlijk wel gewoon 1 volledig jaar toegang, zodat je alles kunt herhalen. 

In deze dagen komen stap voor stap, helemaal voor je uitgewerkt, alle facetten voorbij die nodig zijn om je zenuwstelsel te kalmeren, voor de lange termijn. Een structureel verschil komt namelijk nooit door een paar oefeningen. Het is een integratie van het mentaal beter leren omgaan met situaties die spanning/stress oproepen, waarvan je brein in overleefstand komt. En je richten op het terug conditioneren van je lichaam.

Want je lichaam staat in overleefstand, en weet gewoon even niet meer de weg terug naar een structurele ontspannenheid. Een kleine trigger kan alweer een signaal voor je lichaam zijn om direct te reageren met klachten. 

Wat je krijgt

Deel 1       De kern

N

Biologie van neurowetenschappen en het autonoom zenuwstelsel

In meerdere lessen komt uitgebreide kennis terug van de werking van ons brein, in combinatie met de werking van ons autonoom zenuwstelsel. Meerdere mensen geven aan deze kennis al in huis te hebben. Echter, wat we in de 21 daagse terug laten komen is niet louter wat je kunt opzoeken in Google, maar het diepere niveau pakken HOE je dan deze kennis in kunt zetten om de oplossing voor het kalmeren van jouw zenuwstelsel als resultaat te behalen.

Alleen kennis is vaak niet voldoende, het gaat om de ‘hóe’ zet je deze kennis om in resultaat.

N

Kennis van patronen uit je leergeschiedenis

Jouw manieren van omgaan met stress, angst, paniekgevoelens en ook onrust in je zenuwstelsel ligt al in je roots. In je leergeschiedenis, zoals we dat noemen in de psychologie. Wat heb je, vaak onbewust en onbedoeld, meegekregen als kind vroeger? Mocht je er zijn? Mochten emoties er zijn? Hoe werd je geleerd om te gaan met pijntjes? Voelde je je weleens buitengesloten? Was jouw mening belangrijk? Kreeg je erkenning voor wat je voelde? Voelde je je gehoord? Moest je alles tot in de puntjes doen? En nog veel meer vragen zijn hier van belang.

We geven je deze voorbeelden, omdat deze ‘leergeschiedenis’ nu nog van enorm belang is in je dagelijks leven. Hoe jij omgaat met onrust in je lichaam of in je hoofd, maar ook in je dagelijks leven in contact met andere mensen, je partner, je kinderen, je vrienden. Hoe veel ‘spanning’ je voelt als je je buitengesloten voelt (ook al weet je verstandelijk dat dit niet zo is), hoe veel ‘spanning’ je voelt intern in je zenuwstelsel als je je schuldig voelt om wat je hebt gezegd. Hoe veel spanning je zenuwstelsel krijgt (ook al heb je het niet door) als je je niet goed genoeg voelt diep van binnen.

Het is zelfs vaak zo dat mensen zeggen weinig ‘stress’ of weinig ‘spanning’ te hebben. Voor je zenuwstelsel is deze leergeschiedenis zeker wel van belang! Want deze reageert op al deze dagelijkse situaties, wel 10x op een dag, zonder dat je het bewust door hebt.

N

Coping vergroten

Je ‘coping’ vergroten is een zeer belangrijke bijdrage in deze cursus. Het zorgt ervoor dat het niet meer uitmaakt in welke situatie dat je komt.

Je kan het aan!

Zonder stress.

Je kent vast wel mensen die alles fluitend doen, en weinig stress lijken te hebben. Die mensen hebben de juiste ‘copingstrategieën’. Die mensen hebben zeker weleens spanning of stress, en ook angsten (want die heeft elk mens).

Maar wat die mensen goed kunnen, is dat wat ze diep van binnen raakt in hun ‘zijn’ (het niet goed genoeg voelen, falen, zwak voelen, etc.) dat dat er mag zijn.

Het is er, en dat is prima, zonder verdere lading. Ze kunnen accepteren wat er zit, en het loslaten. Dát noemen we een goede ‘coping’ en dat komt terug in deze 21 daagse.

Deel 2    Wat nog meer…

 

N

De functie van het sympatisch en parasympatisch zenuwstelsel en waarom ze juist MOETEN samenwerken

N

Meerdere oefeningen vanuit de neurowetenschap

N

Je verstand laten praten zonder er een negatief gevoel aan over te houden

N

De capaciteit van je zenuwstelsel vergroten, zodat je meer aan kunt tijdens werk of in je privé leven

N

Vrienden maken met de signalen in je lichaam. Het mag er zijn, zonder dat je ertegen hoeft te vechten. Dit doen we door middel van diverse effectieve en concrete oefeningen

N

De sleutelcomponenten om jezelf te kalmeren en je zenuwstelsel veerkrachtiger te maken

N

Het leven is nu eenmaal niet alleen maar positief. Hoe kun je MET spanning leven, en hoe kun je ZONDER spanning je dag leven. Het kan beide positief zijn, ook MET spanning. Je moet alleen weten 'hoe' je dit doet.

N

Oefeningen om je prikkelgevoeligheid te verminderen en prikkels van buitenaf minder invloed te laten hebben op de rust in je hoofd. Hier word je niet mee geboren, dit kun je leren...

BONUS 

Opname Online Coaching Call

Inclusief speciale bonus alleen voor mensen die nu deelnemen

een opname van een Online Coaching Call van drs. Rosalie van Gils, met:

✅ Alle vragen over het zenuwstelsel 

✅ Hoe werkt nu precies het herstelproces

 En we gaan jouw valkuilen tackelen tijdens je ontwikkelingsproces

Cursus Kalmeer je Zenuwstelsel

€97,- (incl. BTW)         

N

Rust in je lichaam

N

Focus op je lichaam en alles wat je voelt vermindert

N

Je wordt uitgerust wakker en begint de dag zonder spanning

N

Hoe je de dag beleeft is niet meer afhankelijk van wat je voelt in je lichaam

N

Regie is terug bij jezelf, en niet vanuit de onrust in je hoofd en lijf

Ervaringen

Garantie

De cursussen en programma’s van Bureau Breinfijn zijn al door meer dan 46.000 deelnemers effectief gebleken. We kunnen dus met vrij grote zekerheid zeggen dat deze cursus je nieuwe inzichten gaat geven.

Is de cursus onverhoopt niet wat je wilde?

BUREAU BREINFIJN BIEDT NIET GOED, GELD TERUG!

Als je binnen 2 modules (2 dagelijkse lessen) niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug, zonder dat je een reden hoeft op te geven. Belangrijk is wel dat je binnen 2 dagen na betaling een mail stuurt naar team@breinfijn.nl, omdat we vanwege privacy redenen niet kunnen controleren wat je wel en niet hebt gevolgd.

Veelgestelde vragen

Ik heb al therapie gehad, is dit dan wel voor mij?

Jazeker. Als je nu nog merkt dat je snel lichamelijke spanningsklachten hebt, dan zijn er echt nog stappen in te maken. Vaak hou je jezelf een beetje voor de gek door hulpmiddelen in te zetten die aan symptoombestrijding doen. Heb je veel darmklachten? Dan gebruik je middeltjes om je buik tot rust te brengen, of volg je een speciaal dieet. En dat helpt wel enigszins, maar er blijven altijd wel restklachten. 

Heb je een ruis in je oren? Dan laat je eerst je gehoor testen en blijkt er niks aan de hand te zijn. Vervolgens hoor je dat er niks aan te doen is, en moet je je erbij neerleggen, terwijl dat super moeilijk is natuurlijk. Vooral omdat het continu aanwezig kan zijn. Niks is minder waar, er is wel degelijk vooruitgang te boeken. 

Voel je je gestrest? Dan ga je naar een stresscoach en deze helpt je met de dag beter indelen, momenten voor jezelf inplannen en rust te zoeken. Alleen dat kan ‘obsessief’ worden en je merkt dat je nu vooral preventief al bezig bent met ‘rust inbouwen’. Juist het nu al bezig zijn om de week rustig te laten verlopen, en wat als dat niet lukt…., is stress voor je zenuwstelsel en heeft een averechts effect. 

Hopelijk snap je het punt met deze voorbeelden. Hulp is vaak gericht op symptoombestrijding. Ons lichaam en brein zit echter complexer in elkaar, en werkt ook nog eens continu samen. Het is dus van belang om alle facetten te benaderen en te behandelen.

Ik gebruik medicatie, is dit dan iets voor mij?

Medicatie kan zeer zeker helpend zijn om een stabiele basis te creëeren. Vanuit deze basis kun je juist nieuwe vaardigheden gaan leren. Als je helemaal overspoeld wordt door angst zodat je niet meer helder kunt denken, is het ook moeilijker om nieuwe inzichten te krijgen. Het is belangrijk om niet continu in overleefstand te stand. In overleefstand staat ons brein namelijk niet open voor leren van nieuwe vaardigheden. Heb je hiervoor medicatie nodig? Dat is dus geen probleem.

Ik heb het redelijk onder controle en mijn leven kan ik gewoon leiden, past dit dan wel bij mij?

Het feit dat je helemaal tot hier bent gekomen om dit te lezen, wil al zeggen dat deze 21 daagse ook bij jou past. Ook als je gewoon je leven kunt leven en je dagelijkse dingen kunt doen, kan het wel zijn dat je merkt dat je spanningsklachten aanwezig zijn en niet prettig voelen. Je hebt vast al meerdere dingen geprobeerd, en dan is het wel even weg, maar elke keer komt het toch weer opzetten. Deze cursus gaat je hier zeker bij helpen!

Als je het wil, ga dit doen! Het gaat je een verhelderende blik geven op jouw klachten en opluchting dat er ook een andere manier bestaat.

Weet ook dat ik de motivatie niet kan komen brengen. Dat moet écht uit jezelf komen. Als je besluit niet te starten, is je ellende simpelweg nog niet groot genoeg. Soms betekent dat helaas dat het nog een tandje erger moet worden voor je zelf helemaal klaar bent met je eigen klachten.

Als je investeert in jezelf dan zorg je ervoor dat je jezelf commit. En commitment maakt dat je je doelen gaat behalen. Dat is waarom je investeert in het leren van nieuwe vaardigheden.

Als je daar nog niet aan toe bent, dan mag je eerst nog andere fases voelen voordat je deze stap gaat nemen. En dat mag. Dat is een keuze die je zelf maakt.

Hoeveel tijd kost het me?

Het kost je net zoveel tijd als je er zelf aan wilt spenderen. Je kunt de 21 daagse volgen door elke dag maximaal 10 minuten bezig te zijn met de cursus, maar je kunt er ook 2 uur aan spenderen als je het uitgebreid wilt oefenen.

Je mag ook 1 les per week doen, net wat jij fijn vindt. Je kunt het geheel op eigen tempo volgen. Je krijgt in totaal 1 jaar toegang, dus je hebt alle tijd om alle dagen meerdere keren te volgen en te herhalen. 

Ik vind het toch te prijzig

Ik kan het niet voor jou beslissen. Er is geen magisch toverstokje wat maakt dat het over gaat. Je zult er zelf mee aan de slag moeten. Investeren in jezelf betekent dat je jezelf commit, dat geloof ik oprecht, en dan gaat het je ook lukken om je klachten te overwinnen en het weer goed voor je te laten voelen. 

De motivatie moet alleen echt uit jezelf komen, dat kan ik niet voor je doen. Als je nu nog teveel twijfelt, dan wil ik je adviseren om deze pagina nu te sluiten en het niet te doen. 

Wanneer kan ik starten?

Goed nieuws! Per direct. Je krijgt na aanmelding dus meteen een mail met jouw inloggegevens. Echter, mocht je geen tijd hebben, kun je ervoor kiezen om toch mee te doen. Je houdt namelijk tot 1 jaar toegang tot alle materialen van de 21 daagse, dus je kunt het ook later op een tijdstip wat jou uitkomt volgen.

Hoe lang duurt de 21 daagse?

Dat is een makkelijke ;-), 21 dagen…. (met 1 volledig jaar toegang). 

Maar…je hoeft niet elke dag een nieuwe les te volgen. Trek er gerust weken tot maanden voor uit. Leren gaat met vallen en opstaan, in een beweging van eb en vloed. Je kunt niet in 1x alles wat je leest en hoort integreren en dat het gelijk ‘gefixt’ is. Herhaling en oefening hoort er wel bij.

Hoelang blijft de inhoud van de 21 daagse beschikbaar?

De cursus blijft 1 jaar voor je beschikbaar. Je hebt dus alle tijd om deze op je eigen tempo te volgen. Ik adviseer je er zelfs langer over te doen dan de 21 dagen. Het gaat erom dat je het geleerde gaat integreren in je leven, en we helpen je daarbij.

Word het vergoed door een zorgverzekeraar?

Bureau Breinfijn geeft geen 1 op 1 sessies, maar biedt alleen online cursussen en programma’s (met begeleiding) aan. Bureau Breinfijn heeft ervoor gekozen om niet aangesloten te zijn bij zorgverzekeringen en de kosten worden dan ook niet vergoed. Alle mensen die een cursus volgen via Bureau Breinfijn betalen particulier. Hier is geen uitzondering op mogelijk. 

Wel kun je ook cursussen of een programma volgen via een vergoeding van jouw werkgever. In de betaalpagina staat een optie om de contactgegevens van je werkgever in te vullen en de bedrijfsnaam. Je krijgt dan automatisch een factuur op bedrijfsnaam direct in je inbox, en deze kun je zelf indienen bij je werkgever. 

Wat als ik blijf twijfelen?

Als je blijft twijfelen, dan zou ik het niet doen. Als het je wel aanspreekt, dan doe het, want het gaat je altijd weer inzichten geven en stapjes in de goede richting brengen.

Nog enkele ervaringen van deelnemers

Cursus Kalmeer je Zenuwstelsel

€97,- (incl. BTW)         

N

Rust in je lichaam

N

Focus op je lichaam en alles wat je voelt vermindert

N

Je wordt uitgerust wakker en begint de dag zonder spanning

N

Hoe je de dag beleeft is niet meer afhankelijk van wat je voelt in je lichaam

N

Regie is terug bij jezelf, en niet vanuit de onrust in je hoofd en lijf

Het zenuwstelsel is de ontbrekende schakel

De 21 Daagse Cursus ‘Kalmeer je Zenuwstelsel’ is een online cursus die is ontworpen om JOU te leren hoe je de kracht van je zenuwstelsel zelf kunt inzetten om rust en kalmte te ervaren. Jij bent de sleutel als je de juiste tools aangereikt krijgt. 

Ben je klaar om:

✔️ Het herstellen van je zenuwstelsel in eigen hand te nemen en te leren hoe je structureel verschil gaat maken….zelf

✔️ Te weten hoe je overmatige stress responses (of ook gezegd ’trauma responses’) van je lichaam weer terug conditioneert

✔️ Oefeningen te krijgen die je gewoon in je dagelijks leven kunt doen. Liefst zelfs niet op het moment van spanning, maar juist op momenten dat het wel goed met je gaat (want juist daar zit het verschil in wel of geen vaardigheden eigen maken…)

✔️ Los te komen van stress, angst, spanning en lichamelijke spanningsklachten die je leven beheersen. Waardoor de overspoeling van emoties verminderen en je weer jezelf kunt voelen.

Dit kun jij ook bereiken..

De Cursus ‘Kalmeer je Zenuwstelsel’ gaat over het herstelproces van je autonoom zenuwstelsel in eigen hand nemen. Zodat je lichaam weer kan herstellen van stress op een natuurlijke manier, zoals het bedoeld is.

Een eenmalige betaling van €97,- (i.p.v. €197,-)  of in 2 maandtermijnen van €49,50       

Alle rechten voorbehouden – Bureau Breinfijn