BREINFIJN PROGRAMMA

VERMINDER DE LADING VAN ANGST OF PANIEK

LET OP: Vanaf 1 december een geheel vernieuwde optie om het programma heel laagdrempelig te gaan volgen. Lees snel verder…

Herken je dit?

Je zou graag minder angst willen voelen voor een bepaalde situatie of meerdere situaties. Het lukt je op dit moment niet om dit los te laten

Door alle stress en spanningen krijg je lichamelijke (paniek)klachten, zoals versnelde hartslag, bonzend hart, hartkloppingen misschien wel of benauwd en zweterig. En elke keer dat je weer denkt aan die situatie komen de paniekgevoelens weer op. 

Je bent zo moe van alles wat er in je hoofd zit. Je bent er bijna continu mee bezig lijkt het wel. Je zou graag meer willen genieten van het leven op dit moment.

Je bent regelmatig druk met afwegen hoe jij je voelt. Voel je je nu goed, slecht, heb je een goede of slechte dag? Wat voel je in je lichaam? Elke keer dat je iets voelt, lijkt het de angst wel extra te triggeren

Je weet misschien al wel dat er wat moet veranderen met je verstand, alleen HOE je dat doet, lukt je niet, of maar voor korte termijn. Je gevoel wil niet mee

Je hoort weleens van anderen wat je eraan kunt doen, maar het lukt je niet om het zelf uit te voeren. Of je probeert het, maar het maakt geen verschil. Dit kost veel tijd en energie. 

Je wil graag van het angstige, onrustige (of gejaagde) gevoel af. 

het kan echt anders

Stel je eens voor dat….

Op dagen dat je gespannen bent of paniekgevoelens hebt, precies weet welke stappen je kunt zetten om jezelf hier doorheen te helpen

✓ Je veel meer ruimte hebt in je hoofd, waardoor je volledig aanwezig kunt zijn wanneer je tijd doorbrengt met de mensen van wie je houdt

Je anders naar jezelf leert kijken. Niet meer als die persoon die veel angstig is, maar als een persoon net als ieder ander in ons land. Ook jij bent gewoon ‘normaal’, welk stickertje je (misschien zelfs alleen door jezelf) hebt opgeplakt gekregen

Je gaat leren dat je ook prima kunt doorleven met ‘angst’ erbij, en het je niet meer beperkt in je huidige dagelijks leven

Je weet hoe het voelt om vertrouwen te hebben in jezelf, in wat je kunt doen, zodat je keer op keer naar dit prettige gevoel terug kunt keren

Je meer energie overhoudt voor de dingen waarvan je geniet

Je het continue ‘afwegen’ van hoe je je voelt kunt gaan loslaten, zodat je daar niet meer op gefocused hoeft te zijn

 Lichamelijke spanningsklachten verminderen

Je de controlestrategieën los kunt laten en flexibel kunt omgaan met vervelende situaties in je leven

Wat zou er veranderen voor je als je…

f

Rust krijgt in je hoofd

Zodat je weer overzicht krijgt en met een heldere blik beslissingen kunt maken

Angst leert loslaten

Zodat je je minder overspoeld voelt en lichamelijke klachten je niet meer aanvliegen

'Aanwezig' kunt zijn

Zodat je kunt genieten van je leven en in het moment kan zijn

Kalm wordt

Zodat je rustig angstige situaties kunt benaderen

Meer energie krijgt

Zodat je focus ervaart en stabiliteit

R

Vertrouwen voelt in jezelf

Zodat je het vertrouwen hebt dat het in de toekomst alleen nog maar beter kan worden

Dit programma is speciaal voor mensen die last hebben van angst- of paniekaanvallen. Die vaak al langere tijd aan het vechten zijn tegen angst of paniek, zorgen hebben of piekeren dat het maar niet overgaat en niet weten hoe ze uit de cirkel kunnen komen. 

Ook onzekere gevoelens, zoals angst om te falen, niet goed genoeg te zijn, zijn angstgevoelens en gaan we in dit programma uitgebreid op in. 

Veel mensen die meedoen aan het programma hebben zelfs al vaker trajecten gelopen bij een psycholoog, en bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie gevolgd, of een andere therapie. Dat heeft vaak wel een stukje geholpen of voor de korte termijn, maar het gevoel wil maar niet mee met dat je verstandelijk wel weet wat je zou moeten doen.

>> Het programma is goed en stap voor stap te volgen via de uitgebreide modules, inclusief email support ter ondersteuning. Je kunt ons altijd mailen als je dreigt vast te lopen, of je hebt een vraag, en dan helpen we je weer op weg door een mail terug of we nemen een kort filmpje voor je op. 

Daarnaast mailen we je zelf ook regelmatig, zodat je aan de slag blijft met wat de vaardigheden die je aan het leren bent. 

 

Wie ben ik?

Oprichtster van Bureau Breinfijn in 2017. Nu uitbreidend met een team aan ondersteuning voor alle deelnemers van cursussen en programma’s.

Zelf wonend in een klein durpke in Noord-Brabant. Al vrijwel heel mijn leven daar gewoond, met een tussenstop van een halfjaar in Madrid (voor studie) en voor studie in Tilburg. Happily wonend met man en 3 kids. Hoewel mijn leven in mijn jeugdjaren heel gewoontjes was, hebben we het later wel voor onze kiezen gehad. Stoppen en bij de pakken neerzitten was geen optie. Ik kan wel zeggen dat ik volledig leef wat ik anderen leer. Uiteindelijk gaat het om flexibel om leren gaan met moeilijke momenten in je leven, met tegenvallers gedurende een dag, gewoon in je dagelijks leven. Waardoor je de rust in je hoofd en lichaam kan gaan voelen. 

Inmiddels meer dan 17 jaar ervaring als psycholoog bij verschillende zorgorganisaties en een particuliere praktijk. Tijd om in oktober 2017 een eigen psychologenpraktijk op te starten, waarin ik als een vis in het water ben. Omdat mijn specialisatie angst- en paniekklachten zijn (waaronder ook hyperventilatie klachten) zie ik doorlopend deze klachten in mijn praktijk en weet ik wat er werkt. Inmiddels heb ik ook al vele mensen via het Breinfijn programma mogen helpen en motiveert me dat juist alleen maar meer om deze visie in Nederland te kunnen verspreiden. Iedereen kan stappen zetten, daar ben ik van overtuigd!

Dit is wat het Breinfijn programma inhoudt

20 modules

Werkboek

Hulp via berichten

Warme community

Live Q&A's

Workshops

Inhoud modules

Inhoud cursus

>> Na aanmelding ontvang je direct twee mails. Eentje met de factuur, en eentje met de inloggegevens.

>> Je kunt binnen 5 minuten al inloggen en het programma starten.

>> Elke week (20 weken lang) gaat er een nieuwe module open.

>> Elke module bestaat uit een combinatie van video’s, audio’s, handvatten, praktische tools, filmpjes en je krijgt er een volledig werkboek bij. Je loopt per week de les door en oefent gedurende die week wat de les aangeeft.

>> De modules staan vol met inzichten en mogelijkheden tot het vergroten van je bewustzijn en je zelfvertrouwen te vergroten voor de lange termijn.

>> Het is juist goed om de tijd te nemen en het programma te volgen op eigen tempo. Des te beter integreert het geleerde in je hele systeem. Ik geef dan ook niet voor niks aan dat we gaan stoppen met korte termijn trucjes, maar iets gaan leren voor de lange termijn. Het zijn eenvoudige en praktische tools die je simpel kunt integreren in je dagelijks leven.

>> Je bepaalt zelf hoe lang je aan de slag gaat. De investering is €79,- per maand (incl. BTW) en het is maandelijks opzegbaar. Via onze klantenservice staan we voor je klaar en kun je per direct opzeggen.  

>> De cursus is inclusief een community met gelijkgestemden, waarbij we elkaar kunnen aanmoedigen en upliften. Ook is het mogelijk om privé berichtjes te sturen als je een klik voelt met iemand.

>> Omdat je er een werkboek bij krijgt van in totaal 53 pagina’s, heb je alle stof ook na dit programma nog tot je beschikking. Super handig!

Modules bestaan uit

Module 1: Kennis lichaam en brein

Module 2: De invloed van de ‘mind’

Module 3: Afstand nemen van gedachtes

Module 4: Angsten loslaten

Module 5: Lading verminderen

Module 6: Verandering gaan maken

Module 7: De valkuilen

Module 8: Zelfvertrouwen ontwikkelen

Module 9: Wat woorden doen

Module 10: Lading angsten

Module 11: Stapjes vooruit

Module 12: Terugval bestaat niet

Module 13: Milder voor jezelf zijn

Module 14: Dagelijks leven

Module 15: Angstgedachtes loslaten

Module 16: Makkelijker leven in je hoofd

Module 17: Gefeliciteerd!

Module 18: Mini cursus perfectionisme

Module 19: Opnames workshops

Module 20: Persoonlijk plan

Voor wie is dit programma GESCHIKT?

 • Voor mensen die weten dat het beter gaat voelen als je uit de overspoeling van angst gaat komen
 • Voor mensen die de eigen regie willen en durven pakken en met hun angsten aan de slag willen
 • Voor mensen die helemaal klaar zijn met het laten leiden van hun emotie door angststemmetjes
 • Voor mensen die willen groeien en ontwikkelen
 • Voor mensen die merken dat hun lichamelijke spanningsklachten ze beperkt in hun leven
 • Voor mensen die weer rust, overzicht en stabiliteit willen voelen

Voor wie is dit programma NIET GESCHIKT?

 • Voor mensen die niet geloven dat er ook voor hen een verbetering kan komen
 • Voor mensen die zeggen dat ze er beter mee om willen gaan, maar eigenlijk het veiliger vinden om er niet mee aan de slag te hoeven
 • Voor mensen die geen verantwoordelijkheid willen nemen over hun eigen leven
 • Voor mensen die liever blijven analyseren, zoeken naar de ‘waarom’ en hun angsten willen controleren of vermijden
 • Voor mensen die niet bereid zijn te investeren in hun eigen ontwikkeling

Toegang tot 2 bonussen

Je krijgt gratis toegang tot 2 bonussen, ontwikkeld door specialisten.

✅ Bonusmodule: Leren luisteren naar je intuïtie (t.w.v. €125,-)

✅ Bonusmodule: Leren omgaan met uitstelgedrag  – inclusief volledig werkboek (t.w.v. €175,-)

Inclusief werkboek van 53 pagina’s

Bureau Breinfijn houdt de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied altijd bij. Er zullen dan ook regelmatig nieuwe updates en toevoegingen komen aan het programma. Onder andere zijn er workshops en live Q&A’s gepland voor de komende maanden. 

+ Begeleiding

Ik zal zelf 1x per week persoonlijk aanwezig zijn voor vragen via de berichtenoptie in de leeromgeving. 

Je kunt contact onderhouden met andere deelnemers van het programma en elkaar motiveren en inspireren. 

Daarnaast organiseren we live online Q&A’s en workshops met diverse thema’s gerelateerd aan stressklachten. 

Ervaringen

Het Breinfijn programma

€79,- (incl. BTW) per maand

Maandelijks opzegbaar dus 100% risicovrij

 Rust in je hoofd

Je niet meer laten overspoelen door angst

 Controle leren loslaten

 Vechten tegen wat er in je hoofd zit, positief leren denken, hoeft niet meer

 Je hoeft niet in je verleden te wroeten

De cursussen en programma’s van Bureau Breinfijn zijn al door meer dan 1500 deelnemers effectief gebleken. Ik kan dus met vrij grote zekerheid zeggen dat dit programma je nieuwe inzichten gaat geven.

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

BUREAU BREINFIJN BIEDT 100% NIET GOED, GELD TERUG!

De instapmogelijkheid hebben we zo laag mogelijk gehouden. Voor 79 euro kun je al starten met het programma. Wil je niet verder gaan? Dan hoef je alleen voor de 15e van de maand een mailtje te sturen naar team@breinfijn.nl, en dan zetten we de betaling per direct stop.

Nog even de voordelen op een rij

P

Per 1 december toegang

P

Maandelijks opzegbaar

P

Q&A mogelijkheid via de berichtenoptie

P

Jij bepaalt hoe lang je het programma volgt

P

Aanvullende workshops

P

Warme community

Dit zit erbij:

20 wekelijkse modules

Stap voor stap begeleiding

In 20 wekelijkse modules die automatisch voor je opengaan in de online leeromgeving kun je stap voor stap leren om meer te vertrouwen op jezelf. Dit doe je niet door jezelf positieve affirmaties te geven, maar dit gaan we doen door op een andere manier te leren omgaan met angststemmetjes in je hoofd, die maken dat je het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent of faalt bijvoorbeeld.

Toegang

Onbeperkt, tot opzegging

Je bepaalt zelf de tijd om de praktisch en toegankelijke oefeningen uit te voeren. De oefeningen zijn kort en praktisch toepasbaar, juist in kleine dagelijkse situaties. Daar is namelijk het verschil te maken. Je hebt niet leren lopen doordat er iemand tegen je zei hoe je dat precies moet doen. Je hebt leren lopen terwijl je aan het proberen en oefenen was. En dat is precies wat we ook in dit programma gaan doen.

Het programma is maandelijks opzegbaar. Onze eigen Jacky en Wieteke van de klantenservice staan voor je klaar om je te helpen.

Bonusmodule

Leren luisteren naar je intuïtie

In deze bonusmodule ga je leren hoe je beter contact kunt leren maken met je intuïtie en hoe je weer vanuit intuïtie kunt leren leven, in plaats vanuit angst.
Bonusmodule

Leren omgaan met uitstelgedrag

Uitstelgedrag is vaak het gevolg van angst om beslissingen te nemen, of angst om het niet goed genoeg te doen. Daar gaan we in deze cursus natuurlijk dieper op in. Om het ook vanuit de praktische kant te benaderen krijg je in deze bonusmodule alle tools om uitstelgedrag te verminderen.
Veelgestelde vragen
Hoeveel tijd kost het me?

Er zijn 20 modules die je online kunt volgen in de tijd van jouw keuze. Er staan natuurlijk een aantal oefeningen in die tijd kosten. Maar, je wilt iets veranderen in je leven. En dat kost nu eenmaal tijd.

Je hoeft echt niet elke dag een uur lang in te loggen. Soms is zelfs 1x per week een halfuurtje al voldoende.

Het gaat erom dat je bepaalde inzichten gaat krijgen en deze inzichten praktisch in je dagelijks leven gaat integreren.

Door juist op een dag, gewoon als je je normale dagelijks dingen aan het doen bent, kort, slechts een paar seconden per keer, bewust te zijn van het inzicht wat je hebt gehad, ben je al goed aan het oefenen en de vaardigheden eigen aan het maken. Sterker nog, dit is juist beter, want anders ga je analyseren, en je gaat leren dat dit juist een strategie is die we niet meer willen.

Als je het wil, ga dit doen! Het gaat je een verhelderende blik geven op jouw klachten en opluchting dat er ook een andere manier bestaat.

Weet ook dat ik de motivatie niet kan komen brengen. Dat moet écht uit jezelf komen. Als je besluit niet te starten, is je ellende simpelweg nog niet groot genoeg. Soms betekent dat helaas dat het nog een tandje erger moet worden voor je zelf helemaal klaar bent met je eigen klachten.

Als je investeert in jezelf dan zorg je ervoor dat je jezelf commit. En commitment maakt dat je je doelen gaat behalen. Dat is waarom je investeert in het leren van nieuwe vaardigheden. 

Als je daar nog niet aan toe bent, dan mag je eerst nog andere fases voelen voordat je deze stap gaat nemen. En dat mag. Dat is een keuze die je zelf maakt.

Zit er begeleiding bij?

De modules kun je helemaal zelf volgen, in je eigen tempo en je eigen tijd. Gewoon vanuit je huiskamer, of waar je je prettig voelt.

Er zit geen privé begeleiding bij, maar ik zal wel wekelijks aanwezig zijn voor het beantwoorden van vragen in de community. Daarnaast zullen we workshops en live Q&A’s plannen waar jij je vragen kunt stellen. 

Ik heb al hulp van een coach/psycholoog, en nu?

Ook al heb je nu op dit moment hulp van een psycholoog of coach, of je hebt al meerdere trajecten gehad, het is niet voor niks dat je nu nog op deze website zoekende bent. 

Mocht je al eerder therapie of zelfs therapieën hebben gehad. Ik begeleid vooral mensen die al eerder hulp hebben gehad, maar waarbij blijkt dat het niet voldoende is geweest. Vaak is er wel sprake van enige vooruitgang, maar helpen de tools maar voor korte tijd.

Het is ook best logisch, want veel hulp is gericht op het gevolg. In dit programma gaan we juist niet de nadruk leggen op jouw lichamelijke spanning, of op jouw gedrag. We gaan leren herkennen wat er zit als cluster in je onderbewustzijn, en daar gaan we op een andere manier mee leren omgaan. 

Dat kun je helaas niet alleen, daar heb je echt hulp bij nodig. 

Zonder te wroeten in je verleden! 

Een voordeel is dat wij als mens vaak zo werken dat we dingen 10x moeten doornemen en lezen, of kijken, voordat je het doet. Voor het uitvoeren en integreren van de oefeningen heb ik gemerkt dat juist een online leeromgeving daarin een krachtige tool is om mensen te helpen.

Je kunt op elk moment van de dag inloggen en de stof doornemen. Dat zorgt ervoor dat je op momenten dat het even niet zo lekker gaat, je altijd weer gemotiveerd wordt en je juist inzichten krijgt over wat er bij jou gebeurt en waarom maakt dat je je even niet zo prettig voelt. En je bent daarnaast natuurlijk gelijk aan het oefenen om het ook voor de lange termijn te integreren.

Hulp vanuit een psycholoog vanuit de basis GGZ is zelfs maar 4, 6, 9 of 11 sessies lang, en dan moet de hulp helaas afgerond worden vanuit wat wettelijk vastgelegd is. Met dit programma heb je veel langer de tijd om te oefenen en het geleerde te integreren in je dagelijks leven.

Ik vind het toch te prijzig

Omdat ik in de gelegenheid ben om heel veel mensen te kunnen helpen, kan ik dit voor een hele lage prijs aanbieden. Dit staat totaal niet in lijn met de waarde die je krijgt. De waarde uit de modules heb ik namelijk ook altijd in 1 op 1 sessies gegeven.

Het is aan jou om te beslissen of het jou dit waard is en dezelfde resultaten te krijgen als vorige deelnemers. 

Wanneer kan ik starten?

Je kunt direct starten met de eerste module na bevestiging. Je krijgt direct een mail in je inbox met de inloggegevens.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma is verdeeld over 20 modules, welke wekelijks voor je opengaan. Het programma is op basis van praktijkervaring en fases die eerdere clienten van mij in 1 op 1 begeleiding en vanuit cursussen en programma’s opgezet.

Het programma blijft voor je beschikbaar totdat je zelf opzegt. Je hebt dus ruim de tijd om deze op je eigen tempo te volgen. Elke les bevat een deel van een werkboek, welke je aan het einde van alle lessen bij elkaar kunt voegen tot een totaal werkboek van 53 pagina’s.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Dit is een aanbiedingsprijs. Wat als de prijs omhoog gaat?

In december hebben we een feestactie speciaal ter introductie van deze nieuwe leeromgeving en manier van aanbieden van deze cursus. Voor slechts €79,- per maand kun je al gaan deelnemen. 

Als jij je hebt opgegeven voor 79 euro, dan blijft het voor jou gewoon 79 euro, gegarandeerd. Je kan ervan op aan dat je dus nooit meer dan deze prijs gaat betalen.

Wat als ik blijf twijfelen?

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via contact@breinfijn.nl en dan denk ik met je mee of dit programma bij je past of iets anders beter passend is in jouw situatie.

€79,- (incl. BTW) per maand

Risicovrij maandelijks opzegbaar

 Rust in je hoofd

Je niet meer laten overspoelen door angst

Minder hoge eisen aan jezelf of de omgeving stellen

 Minder twijfels over je eigen kunnen

 Controle leren loslaten

 Vechten tegen wat er in je hoofd zit, positief leren denken, hoeft niet meer

 Je hoeft niet in je verleden te wroeten