Al 17600+ cursisten met tevredenheid deelgenomen

Gegarandeerd binnen enkele weken rust in je hoofd!

Een bewezen effectieve methode die net even anders is dan andere cursussen om de kracht van negatieve gedachten in je leven te verminderen

Denk je weleens, vanaf morgen ga ik anders met deze situatie om..

En volg je de tips en adviezen van de guru’s op via Google. Dit helpt je wel eventjes, maar uiteindelijk verval je toch weer elke keer terug.

Je wil graag een positieve mindset en positief in het leven staan, maar je hoofd maakt overuren en bij het opstaan begint je hoofd al te draaien. Het malen en piekeren gaat maar door, soms met fases, soms continu.

Je gaat mediteren, doet aan yoga, en oefent elke dag positieve affirmaties. Dit doet je goed op dat moment, maar in je dagelijks leven verdwijnt het effect weer naar de achtergrond en probeer je zo goed als je kunt de controle vast te houden.

Je probeert zo goed als je kunt positieve gedachten te formuleren. En je merkt dat je dat positieve zinnetje wel kunt zeggen, maar je gevoel wil er niet in mee! 

Herkenbaar?

Je negatieve gedachten en moeilijke emoties lijken je te overspoelen waardoor je niet meer helder kunt denken

Je hebt het gevoel geleefd te worden in plaats van dat je in het hier en nu kunt zijn

Je bent een groot gedeelte van de dag bezig om te stoppen met piekeren, maar het lukt je maar niet

Met afleiding krijg je het wel eventjes voor elkaar, maar daarna is je hoofd weer één grote chaos en gaat het van de ene negatieve gedachte naar de andere

Waarom de cursus Grip op je Gedachten nu goed voor is…

✔︎ Ontdekken hoe je negatieve gedachten naar de achtergrond krijgt, zonder positief te hoeven denken

✔︎ Hoe je kunt stoppen met vechten tegen alles wat er in je hoofd spookt

✔︎ Hoe je kunt loslaten wat anderen van jou denken

✔︎ Hoe je kunt zorgen dat je je perfectionisme los kunt laten

✔︎ Ontdek hoe je de chaos in je hoofd kunt stoppen en weer met RUST in je hoofd je leven kan leiden

✔︎ Hoe je de strenge regels en eisen die je jezelf oplegt kunt loslaten

✔︎ In deze cursus ga je leren hoe je voorkomt dat negatieve gedachten je leven overheersen

Teruggaan naar je verleden hoeft niet

Stop met negatieve gedachten omdraaien in positieve gedachten

Bewezen lange termijn effecten zonder lange therapie

Effectief zonder veel geld uit te hoeven geven

Ontdek een manier van omgaan met alles wat in je hoofd zit op een andere manier dan vaak verkondigd wordt.

Heb je al geprobeerd om negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten, maar is het meer vechten dan dat het wat oplevert?

Ik heb na al die jaren als psycholoog een succesvolle strategie waarmee ik mensen help, zodat ze op de lange termijn resultaat voelen. Ik deel deze strategie in mijn cursussen en programma’s, welke zijn beoordeeld met 5 sterren Google reviews.

Wil jij ook weer rustig kunnen slapen zonder continu last te hebben van gepieker? Wil jij ook alle to-do’s verminderen die in je hoofd zitten?

En wil je ook eindelijk eens af van het onrustige gevoel en de drukte in je hoofd?

Lees dan snel verder…

Wat maakt de cursus Grip op je Gedachten UNIEK

Dit is geen 'gewone' cursus piekeren

We gaan je namelijk niet de ‘gewone’ tips geven die je overal kunt lezen via Google of blogs op internet. We gaan je geen korte termijn tips of adviezen geven. In deze cursus leer je hoe je vanuit diep vanbinnen de verandering kunt maken en piekeren kunt stoppen.

Zonder de eeuwige tips van positief leren denken, of negatieve gedachten om leren draaien in positieve gedachten.

Veel waarde voor een lage prijs

Onze cursussen en programma’s zijn al door meer dan 46.000 deelnemers gevolgd. Dit maakt dat ik deze waardevolle informatie voor dit bedrag kan aanbieden. 

Psychologisch Expertisecentrum

We durven wel te zeggen dat we ruime praktijkervaring heb als psychologen en therapeutisch hulpverleners. We zien dagelijks bij deelnemers wat er werkt voor de lange termijn en wat mensen echt verder helpt.

De cursus Grip op je Gedachten

€89,95 (incl. BTW)

 

Cursus Grip op je Gedachten

✔︎ Stappenplan voor meer rust in je hoofd

✔︎ Negatieve gedachten gaan naar de achtergrond

✔︎ Praktisch, concreet en makkelijk uitvoerbaar in je dagelijks leven

Onze belofte aan jou

De cursussen en programma’s van Bureau Breinfijn zijn al door meer dan 36.000 deelnemers effectief gebleken. We kunnen dus met vrij grote zekerheid zeggen dat deze cursus je nieuwe inzichten gaat geven.

Is de cursus onverhoopt niet wat je wilde?

BUREAU BREINFIJN BIEDT NIET GOED, GELD TERUG!

Als je binnen 2 modules (2 dagelijkse lessen) niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug, zonder dat je een reden hoeft op te geven. Belangrijk is wel dat je binnen 2 dagen na betaling een mail stuurt naar team@breinfijn.nl, omdat we vanwege privacy redenen niet kunnen controleren wat je wel en niet hebt gevolgd. 

Maak nu snel gebruik van de aanbieding

Verminder de lading en de kracht van de negatieve gedachten in je hoofd en krijg weer automatisch ruimte voor het positieve in je leven

Modules van de cursus

Z

Module 1 Essentiële kennis over lichaam en brein

In deze module ontdek je hoe wij als mens in elkaar zitten en waarom het zo moeilijk is oude patronen te doorbreken. Als je dit weet, weet je ook wáár en hoe je de verandering kunt gaan krijgen. 

~

Module 2 Vermijdingsstrategieën en controle veranderen

In deze module leer je hoe je wat je tot nu toe ingezet hebt om van negatieve gedachten af te komen, wat in 90% van de tijd niet werkt voor de lange termijn. 

A

Module 3 Afstand leren nemen van gedachtes

Ontdek in deze module effectieve oefeningen om je negatieve gedachten los te kunnen laten en meer afstand te creëeren. 

Module 4 Nieuwe verbindingen leggen in je hersenen

Leer nieuwe verbindingen maken in je brein, zodat wat je leert een blijvende verandering wordt. 

z

Module 5 en 6 Aan de slag met oefenen

Verandering kost tijd en oefening. Je kunt het niet met knippen in je vingers voor elkaar krijgen. Daarom dus ook 2 aparte oefenmodules met meer bewezen effectieve oefeningen om negatieve gedachten je niet meer te laten beperken. 

l

Module 7 Een plan maken

Het vast houden van het geleerde vergt een nieuw plan, een plan wat je vol kunt houden. Ontdek in deze module wat je kunt doen om je negatieve gedachten voorgoed naar de achtergrond te krijgen. 

Meer dan 17.600 cursisten gingen je succesvol voor…

Start: elk moment

Meteen na aanmelding kun je starten met de cursus. Fijn, want dan kun je meteen aan de slag! Je krijgt direct 2 mails in je inbox. Een met de factuur en de ander met je inloggegevens. Je kunt dus meteen beginnen met de eerste module. 

€ 89,95 (incl. BTW)

De investering voor deze cursus is €89,95 en is te betalen via Ideal, Bancontact of creditcard. Ben je een ondernemer? Dan kun je dit als zakelijke kosten opvoeren. Je krijgt een factuur zodat je het fiscaal voordelen geeft.

l

Inhoud

  • 7 modules
  • Werkboek met alle kennis en oefeningen
  • Challenges en oefeningen

Cursus inhoud

De inhoud en technieken van de cursus zijn gebaseerd op een combinatie van kennis en tools van bewezen effectieve methoden en lange praktijkervaring in dit specialisme.

€89,95 (incl. BTW)

 

Start met de Cursus Grip op je Gedachten

Ontdek een manier van omgaan met alles wat in je hoofd zit op een andere manier dan vaak verkondigd wordt. Heb je al geprobeerd om negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten, maar is het meer vechten dan dat het wat oplevert?

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Het kost je net zoveel tijd als je er zelf aan wilt spenderen. Je kunt de cursus volgen door elke dag maximaal 10 minuten bezig te zijn met de cursus, maar je kunt er ook 2 uur aan spenderen als je het uitgebreid wilt oefenen.

Ik vind het toch te prijzig

Hoeveel het je waard is kan alleen jij beslissen. Stoppen met gepieker over je angst of zorgen gaat niet vanzelf. Er is geen magisch toverstokje wat maakt dat het over gaat. Je zult er zelf mee aan de slag moeten. Je hebt vast al genoeg gelezen op internet en het heeft je waarschijnlijk nog niet gebracht waar je wil zijn. Het is dus de vraag of je dit in gratis info kunt gaan vinden. 

Wanneer kan ik starten?

Eerder had ik bepaalde startdata van de cursus. Omdat de cursisten aangaven het fijn te vinden om elk moment te kunnen starten, hebben we de cursus zo ingericht dat dit ook kan. Je krijgt na aanmelding dus meteen een mail met jouw inloggegevens. Echter, mocht je geen tijd hebben, kun je ervoor kiezen om toch mee te doen. Je houdt namelijk tot 1 jaar toegang tot de video’s en werkboeken, dus je kunt het ook later op een tijdstip wat jou uitkomt volgen.

Ik kan deze week niet, wat nu?

Als je deze week niet mee kunt starten, geen probleem. Je krijgt een mail met jouw inloggegevens, maar laat het dan even voor wat het is, en log in doe mee met de challenge op het moment dat het uitkomt bij jou in je leven.

Let wel, zorg dat je er dan wel mee aan de slag gaat. Ik weet zeker dat het voor iedereen weg gelegd is om te groeien en ontwikkeling hierin door te maken en gepieker te verminderen, maar je zult er wel iets voor moeten doen.

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus is verdeeld over 7 modules. 

De cursus blijft 1 jaar voor je beschikbaar. Je hebt dus alle tijd om deze op je eigen tempo te volgen.

Hoelang blijft de inhoud van de cursus beschikbaar?

De cursus blijft 1 jaar voor je beschikbaar. Je hebt dus alle tijd om deze op je eigen tempo te volgen. Ik adviseer je er zelfs langer over te doen dan een week. Het gaat erom dat je het geleerde gaat integreren in je leven, en ik help je daarbij.

Je krijgt een werkboek bij de cursus. Deze kun je downloaden en uitprinten, zodat je altijd nog een naslagwerk hebt om na de cursus in te kijken en te herhalen. 

 

Wat als ik blijf twijfelen?

We hebben speciaal een quiz ontwikkeld die je kunt invullen om te kijken welke cursus of programma het beste bij je past. Vul de quiz in via https://www.breinfijn.nl/quiz.

 Rust in je hoofd

Je gevoel niet meer afhankelijk van wat er in je hoofd speelt

Minder hoge eisen aan jezelf stellen

 Meer ruimte in je hoofd zodat je in het moment aanwezig kunt zijn

 Controle leren loslaten

 Vechten tegen wat er in je hoofd zit, positief leren denken, hoeft niet meer

 Negatieve gedachten hebben minder lading

Je kunt binnen 5 minuten starten

Alle rechten voorbehouden – Bureau Breinfijn