06 248 72 442 contact@breinfijn.nl

AANBOD

Hypnose audio’s

hypnose audio

1. Rust in lichaam en brein (bestseller)

Een overprikkeld zenuwstelsel is vaak moeilijk te herstellen. Je kunt dit van buitenuit aanpakken door bewust invloed uit te oefenen, en je kunt dit van binnenuit beïnvloeden. Lees meer over de hypnose audio voor meer rust in lichaam en brein.

hypnose audio

2. Angst

Welke specifieke angst je ook hebt. Als je last hebt van angstgevoelens of angstgedachtes, heeft je onderbewustzijn in een bepaalde situatie een ‘verkeerde’ interpretatie gegeven aan die situatie. En nu is het elke keer als je op een of andere manier getriggerd wordt, dat je onderbewustzijn gaat protesteren en je dat angstige gevoel weer terug krijgt. Lees meer over wat hypnose voor je kan betekenen.

hypnose audio

3. Hypochondrie

Hypochondrie is een specifieke angst voor bepaalde ziektes, of de dood. Hypochondrie is net zoals alle angsten ergens begonnen vanuit een bepaalde situatie waarbij je onderbewustzijn ‘verkeerde’ interpretaties aan heeft gegeven. Je onderbewustzijn is daar waar al je (positieve en negatieve) herinneringen) liggen. Daar waar je voor wel 93% door aangestuurd wordt. En daar waar je door bepaalde triggers gevoed wordt in je angst. Lees meer over wat hypnose kan betekenen.

Wie ben ik?

Wonend in een klein durpke in Noord-Brabant. Al vrijwel heel mijn leven daar gewoond, met een tussenstop van een halfjaar in Madrid (voor studie) en voor studie in Tilburg. Happily wonend met man en 3 kids. 

Inmiddels meer dan 13 jaar ervaring bij verschillende zorgorganisaties en een particuliere praktijk. Tijd om in oktober 2017 een eigen psychologenpraktijk op te starten, waarin ik als een vis in het water ben. 

Ik werk zowel individueel face to face in mijn praktijkruimte als online. Ik heb een aanbod voor online cursussen en daarnaast begeleid ik deze leuke mensen ook individueel via Skype.

Bureau Breinfijn

Fresiaflat 1

4921 LA Made

(gevestigd binnen Centrum voor Vitaliteit)

AGB code: 94105378

06 248 72 442

rosalie@breinfijn.nl

Registraties:

PSYCHOLOOG NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen)

SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). 

Lid van de Biofeedback Vereniging Nederland (BVN)