HYPNOSE AUDIO

RUST IN LICHAAM EN BREIN

 

Speciaal voor mensen in een burnout, overspannenheid of een onrustig/gejaagd gevoel

VOOR ONTSPANNING VAN EEN TE ACTIEF ZENUWSTELSEL

HEB JIJ LAST VAN…

 • Angst/paniekgevoelens
 • Overprikkeld gevoel in hoofd
 • Zenuwachtig gevoel in lichaam
 • Spanning in lichaam
 •  Snel in piekerstand
 • Oorsuizen misschien wel
 • Gevoel van overspanneheid of burnout

JE BENT NIET DE ENIGE

Weet je dat er heel veel mensen zijn die dit voelen? Je bent gelukkig niet de enige in Nederland. Maar desondanks is het niet leuk en kan dit je leven behoorlijk beïnvloeden.

Deze hypnose audio helpt een ACTIEF zenuwstelsel weer tot RUST te laten komen en alle spanning te laten wegvloeien uit lichaam en hoofd. 

Misschien heb je je al eens in hypnose verdiept, misschien nog niet. 

Misschien denk je bij hypnose gelijk aan de showhypnoses die we allemaal wel kennen. Gelukkig is dat maar een klein deel van wat hypnose kan doen.

Hypnose kan je GEEN dingen laten doen die jij niet wilt.

Bij showhypnotiseurs zie je soms wel rare dingen gebeuren, maar dit komt puur omdat zij precies de mensen eruit pakken die ook open staan voor een leuke, spannende avond. De mensen die er niet voldoende voor open staan, laten ze weer snel terugzitten in het publiek. 

Hypnose is een prachtig middel om tot in je onderbewustzijn te komen. Ons onderbewustzijn is voor wel 93% verantwoordelijk voor ons gedrag, onze reacties en acties. 

Het is dus ook dat deel wat je wil aanspreken als je een vermindering van je klachten wilt. 

WAT HOUDT HET IN

 

Met behulp van dit eenvoudige programma dat niet meer dan 40 minuten per dag duurt, kun je iets doen aan je ontregelde zenuwstelsel.

Het programma is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

 • Wetenschappelijk is aangetoond dat met hypnose stresshormonen verminderen en het immuunsysteem verbetert
 • Met hypnose is het mogelijk om lichamelijk en geestelijk diep te ontspannen.
 • Aan het onderbewustzijn worden suggesties gegeven, die het zenuwstelsel helpen om op de ‘rem’ te gaan, in plaats van in de actiestand te blijven.
 • Met behulp van een eenvoudig programma van ongeveer 40 minuten per dag, kun je het autonoom zenuwstelsel tot rust brengen en door laten werken gedurende de week.

Ons autonoom zenuwstelsel bestaat uit 2 delen, het sympatisch deel en het parasympatisch deel.

Het sympatische deel (oftewel ‘gaspedaal’) zorgt ervoor dat we in actie kunnen komen, dat we ons kunnen inspannen, en is ook actief bij stress.

Het parasympatisch deel (oftewel de ‘rem’) zorgt voor ontspanning, en zorgt voor rust in ons lichaam en brein.

Beide delen zijn van ons autonoom zenuwstelsel. Dat wil zeggen dat het automatisch gaat, zonder erbij na te denken, zoals ademhaling, bloeddruk, spijsvertering, darmwerking, enz.

 

Gelukkig kunnen we invloed uitoefenen om ons zenuwstelsel tot rust te brengen, weer op DE REM te laten staan.

De hypnose audio helpt daarbij. De audio helpt je tot in je onderbewustzijn te komen en van binnenuit je zenuwstelsel tot rust te brengen.

Wil je meer weten over wat hypnose is en hoe het werkt, lees dan snel verder.

 

Om te begrijpen hoe hypnose werkt, is het van belang om te weten hoe de menselijke geest werkt. 

Er zijn 3 afzonderlijke werkzame delen van de menselijke geest. Elk deel heeft zijn eigen taken en de communicatie tussen die verschillende delen is soms moeilijk. 

1. Normale bewustzijn: de staat waarin je je nu bevindt. Deze staat van bewustzijn kan analyseren, beslissingen nemen/rationaliseren en zit onze wilskracht en tijdelijk geheugen. Dit normale bewustzijn brengt ons vaak in problemen en vergroot wellicht de klachten die je hebt. 

2. Het onbewuste deel van ons bewustzijn: verricht allerlei automatische taken voor ons, regelt al onze lichaamsfuncties.

3. Het onderbewustzijn: hier huisvest onze werkelijke ‘ik’. Het is als het ware de hardware van je computer, waarin alle informatie is opgeslagen van alles wat we ooit bewust en onbewust hebben meegemaakt en geleerd. De programmering van hoe we ons gedragen, hoe onze reacties zijn, en hoe wij emotioneel reageren, ligt in ons onderbewustzijn. 

Ons onderbewustzijn is ook het meest luie deel van ons zelf. Het houdt er niet van om positieve suggesties zoals ‘je hoeft niet bang te zijn’ te aanvaarden. Het houdt ervan om de gedachten te aanvaarden die ze al eerder kennen. Vandaar dat positief denken ook zo moeilijk is, als je dat niet gewend bent. Je onderbewustzijn geloof het gewoonweg niet. 

Het is belangrijk om te beseffen dat als een gedachte of concept toegang krijgt tot het onderbewustzijn, dat het onderbewustzijn MOET accepteren. 

En dat is waarom hypnose zo’n krachtig middel is. Met meditatie zit je nog in je normale bewustzijn, maar met hypnose dring je door tot je onderbewustzijn. En alles wat daar gezegd wordt, MOET het onderbewustzijn accepteren. Een hypnose gericht op rust krijgen in je zenuwstelsel of vertrouwen krijgen in jezelf, MOET geaccepteerd worden door je onderbewustzijn. 

Hypnose is niet een staat waarin de ander controle over je kan krijgen en waarbij een ander je van alles kan laten doen.

Hoe dieper je in hypnose gaat, hoe sterker je zintuigen juist worden en je gehoor, reuk, tast en zien juist wordt versterkt. 

Je weet alles nog als je in hypnose bent geweest.

Je kunt juist scherper denken in hypnose, je hebt een sterkere focus.

Echter, je gewone bewustzijn gaat een andere rol vervullen als je in hypnose bent. Het gaat je beschermen terwijl je in hypnose bent.

Je kunt in hypnose alle suggesties luid en duidelijk verstaan. Je kunt de suggesties die de hypnose audio geeft tot het tot rust brengen van je zenuwstelsel en het vergroten van je zelfvertrouwen duidelijk verstaan en je onderbewustzijn zal de suggesties ACCEPTEREN. 

Let op: deze hypnose audio kun je niet vergelijken met meditatie

Waar in meditatie rustig en langzaam gesproken wordt om je in ontspannenheid te krijgen, wordt in deze hypnose audio juist sneller gepraat om ook daadwerkelijk in hypnose te komen en je bewustzijn, je bewuste gedachten, geen kans meer te laten krijgen om ertussen te komen….

Deze hypnose audio is NIET voor jou: 

X         Als je verwacht een meditatie te krijgen, een rustige vorm van spreken waarin je lekker kunt meedromen en ontspannen wordt.

 

X         Als je je verstand niet los kunt laten, iemand bent die blijft analyseren.

 

X         Als je verwacht dat dit een wondermiddel is en je na deze hypnose audio als vanzelf meer rust ervaart.

 

 

Deze hypnose audio helpt je om tot in je onderbewustzijn verandering te kunnen maken, vanuit de kern, om meer rust te ervaren.  

Je kunt alleen in hypnose komen als je ook daadwerkelijk je analytische vermogen los kunt laten en de audio zijn werk laat doen. Als je gaat analyseren hoe ik spreek, welke woorden ik gebruik, welke snelheid ik gebruik en je verwacht meer een meditatie achtige audio, dan raad ik je aan om deze audio zeker niet te kopen.

 

Ik adviseer je dan om verder te kijken via deze link naar de cursus Rust in lichaam en brein. In deze cursus gaan we met ons bewuste verstand aan de slag om een onrustig of gejaagd gevoel te verminderen. 

 

Ja

Ik wil graag RUST in mijn lichaam en brein

het kan ook anders

Ben je op zoek naar rust in lichaam en brein?

Dan kan ik je helpen door middel van de hypnose audio. 

Je wordt door middel van de audio in hypnose gebracht, je krijgt suggesties om rust in je zenuwstelsel teweeg te brengen, en je wordt weer in de audio uit hypnose gebracht. 

Ben je bang om in hypnose te gaan? 

Je kunt alleen in hypnose komen als JIJ dat wilt. Als je teveel met je verstand de audio gaat luisteren, zul je niet in hypnose gaan. Ook als je in hypnose bent en je wil niet verder, dan zal je verstand je ZELF UIT HYPNOSE brengen. Je hoeft niet bang te zijn dat je de rest van de dag in hypnose doorbrengt, dat kan gewoonweg niet. 

Twijfel je? Neem dan even contact op.

 • contact@breinfijn.nl
 • 06 248 72 442

Wie ben ik?

Wonend in een klein durpke in Noord-Brabant. Al vrijwel heel mijn leven daar gewoond, met een tussenstop van een halfjaar in Madrid (voor studie) en voor studie in Tilburg. Happily wonend met man en 3 kids. 

Inmiddels meer dan 13 jaar ervaring bij verschillende zorgorganisaties en een particuliere praktijk. Tijd om in oktober 2017 een eigen psychologenpraktijk op te starten, waarin ik als een vis in het water ben. Omdat mijn specialisatie angst- en paniekklachten zijn (waaronder ook hyperventilatie klachten) zie ik doorlopend deze klachten in mijn praktijk en weet ik wat er werkt. 

Ik werk zowel individueel face to face in mijn praktijkruimte in Made als online. Beide met dezelfde goede resultaten heb ik bemerkt. Vanwege de diversiteit in vorm voor elke persoon een passend aanbod. 

Hypnose durfde ik niet zo goed. Ik kwam al bij Rosalie voor 1 op 1 sessies biofeedback en Rosalie adviseerde om een keer hypnose in te zetten om mijn zenuwstelsel tot rust te brengen. Ik heb veel last van tinnitus (cq. oorsuizen) en weet dat ik moeilijk mijn rustmomenten kan pakken. Ik voelde direct effect, het is alsof er een enorme ballast is weggehaald.

Marianne

Ik wilde je laten weten dat ik heel erg blij ben met de aanschaf van de audio. Na 3 kindjes vrij kort op elkaar te hebben gekregen, enorm op mijn tenen gelopen. Ik had geen moment rust voor mezelf afgelopen jaren, en dat was ook wel te merken in mijn lijf. Alles deed zeer, had continu stress en kon zelf gewoon niet uit de cirkel komen van kortaf en geïrriteerd zijn. De hypnose audio heeft daarbij zeker geholpen! 

Een anonieme moeder

Moest even wennen aan de audio qua snelheid. Ik had toch de verwachting op een of andere manier dat meer meditatie achtig zou zijn, wat eigenlijk al wel aangegeven werd in de handleiding. Vooroordelen denk ik dan toch. De audio helpt me om mijn rust te pakken, dit rustpunt te integreren in mijn dagelijks leven, zodat ik er ook echt mee aan de slag ga. Ik heb ook de cursus Rust in lichaam en brein aangeschaft en de combi met de hypnose audio is juist fijn. Veel inzichten al gekregen. 

Maaike

Ik heb al jaren last van een vol hoofd. Ik pieker veel, heb een vol en chaotisch hoofd lijkt het wel. Ik kreeg van de huisarts het advies om ermee om te leren gaan, na een traject bij een psycholoog in mijn wijk te hebben gelopen, wat niet het resultaat had wat ik wilde. Ik zag de hypnose audio voorbij komen op FB en wilde het toch proberen. Blij dat ik het heb gedaan, het voelt nog steeds heel raar, en vond het in eerste instantie moeilijk om me over te geven en mijn verstand tijdens de audio te laten varen. Maar na een paar keer lukte het steeds beter en ik voel dat de spanning uit mijn lijf is, en daardoor mijn hoofd ook rustiger is geworden. Bedankt Rosalie!

Laura

Ik kan op een of andere manier het piekeren meer los laten. De herhaling helpt daarbij ook. Meer bewustwording waar ik eigenlijk mee bezig ben en dat het weinig effect heeft wat ik in mijn hoofd aan het doen ben. 

Alex Vrijlevens

In eigen tijd en omgeving

De hypnose audio krijg je binnen 5 minuten na aanschaf in je inbox (let even op je spam voor de zekerheid). Belangrijk is dat je eerst de handleiding met informatie over hypnose doorleest, om precies te weten hoe het werkt en wat hypnose wel en niet is. Daarna kun je de hypnose audio downloaden en opzetten wanneer jij dat wil. In het document staan tips hoe je de audio het beste kunt gebruiken. 

€ 16,95 (incl. BTW)

De hypnose audio kost slechts €16,95 (inclusief BTW) en is te betalen via Ideal of creditcard. Een aankoopbewijs krijg je direct na betaling. 

l

Vragen

Mocht je vragen hebben over je bestelling, dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen via contact@breinfijn.nl.

meer weten

OVER WAT JOU KAN HELPEN

Wat voel je als je in hypnose bent?

Sommige mensen denken dat hypnose een staat van slaap is. Je moet goed bedenken dat je geest drie tot vierhonderd procent meer alert is in de staat van hypnose dan je nu bent. Een staat die in de verste verte niet lijkt op slaap. Je bent juist meer alert, en ruikt, hoort en ziet beter. Na hypnose heb je vaak niet eens het idee gehad dat je in hypnose bent geweest, omdat je alles nog weet.

Kan ik in hypnose blijven?

Sommige mensen zijn bang dat ze niet meer uit hypnose kunnen komen. Elke keer als je terug wilt komen, is de geringste aandacht aan het terugkomen al voldoende om je helemaal in je normale bewustzijn terug te brengen. Je kunt er dus ZELF uit komen. 

Wil je dat de audio goed werkt, probeer dan een rustig moment te pakken, waarin je niet gestoord kan worden en laat je helemaal meegaan met de audio. Als je verstand teveel ‘aan’ staat met of je wel in hypnose bent, of je bent er te bang voor, dan gaat het niet lukken om je in hypnose te krijgen.

Kan ik iets raars gaan doen?

Een misvatting is dat je in hypnose iemand van alles kunt laten doen. Als dat waar zou zijn, dan zou ik een succesgarantie af kunnen geven. Dat kan ik niet. Je kunt de suggesties die ik geef in de audio aanvaarden, omdat je weet dat het gaat werken. Als je op een of andere manier denkt dat het niet gaat lukken, dan lukt het ook niet.

Lost dit alles op?

Problemen horen er nu eenmaal bij het leven. De hypnose audio kan niet alles in je leven oplossen. Echter, als je er echt helemaal voor open staat, kun je zeker een grote verandering maken met hypnose. Er zijn al vele mensen voor je gegaan en er zullen er nog veel meer gebruik van maken in de toekomst. Als je je durft te geven, de audio over je heen laat komen, zal het je zeker helpen!

Wat als ik blijf twijfelen?

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via rosalie@breinfijn.nl en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden.

Heb je nog vragen?