Gefeliciteerd!! Je gaat meedoen aan de cursus Rust in Lichaam en Brein. 

Een super goede beslissing. Je gaat er zeker waardevolle inzichten uithalen!

Bekijk onderstaande video eerst voordat je start.

 

Je kunt natuurlijk direct starten na het inloggen in onze leeromgeving waar de eerste video ter verwelkoming al voor je klaar staat.

Wat nu?

– Je krijgt een mail met de factuur van de cursus.

– En je krijgt een mail met de inloggegevens. De afzender is Bureau Breinfijn. Het kan voorkomen dat deze in de spam terecht komt, dus kijk ook zeker daar even als je niet binnen 5 minuten een mailtje hebt. Je kunt natuurlijk direct starten na het inloggen in onze leeromgeving.

Let op: De cursus kun je starten door eenmalig te betalen of in 2 maandelijkse termijnen. Heb je gekozen voor 2 maandelijkse termijnen? Dan zal de 2e maandtermijn over precies 1 maand automatisch geïncasseerd worden van je rekening, waarvoor je toestemming hebt gegeven bij het betaalproces. We willen niet dat je voor verrassingen komt te staan, dus willen dit alvast nog even extra meegeven ter info. 

 

Wat als je de mail met inloggegevens niet hebt ontvangen? (helaas blijft het een ICT systeem, dus dat kan weleens voorkomen).

Volg dan de volgende stappen:

Stap 1

Stap 2

Bij sommige mensen is het nodig om je mail te refreshen. Dus heb je binnen 5 minuten geen mail ontvangen, start dan even je mailprogramma opnieuw op voor de zekerheid.

Stap 3

Heb je binnen 5 minuten nog geen mail? Dan kun je altijd inloggen via onderstaande knop, je emailadres invullen en een nieuw wachtwoord aanvragen. Of verder het document met het stappenplan volgen na downloaden bij stap 1. 

Dus heb je geen mail gehad met inloggegevens? Geen probleem, je emailadres staat vrijwel altijd goed geregistreerd en je kunt via bovenstaande knop en het aanvragen van een nieuw wachtwoord direct starten.

 

Heb je onverhoopt een ander probleem wat betreft inloggen? Stuur dan een mailtje naar team@breinfijn.nl, en we lossen het snel voor je op.

Namens het team van Bureau Breinfijn veel succes met het volgen van de cursus en we hopen dat je snel mooie ontwikkelingsstappen mag maken.

Team Bureau Breinfijn

 

GEGEVENS

Wij zijn een online bedrijf en bieden alleen online cursussen of programma’s aan. Onze communicatie verloopt volledig via email en de leeromgeving voor leden. Ons postadres is gesitueerd aan onderstaand kantooradres. 

Bureau Breinfijn BV

Brieltjenspolder 28

4921 PJ Made

team@breinfijn.nl