Gefeliciteerd!! Je gaat meedoen aan de cursus Rust in Lichaam en Brein.

Een super goede beslissing. Ik hoop dat je er veel waardevolle inzichten uit zult halen! 

Wat nu?

– Je krijgt een mail met de factuur van de cursus. 

– En je krijgt een mail met de inloggegevens. Let op: de afzender is Bureau Breinfijn, maar via ‘no-reply@huddlemail.nl’. Het kan voorkomen dat deze in de spam terecht komt, dus kijk ook zeker daar even als je niet binnen 5 minuten een mailtje hebt.

LET OP: Bij sommige mensen is het nodig om je mail te refreshen. Dus heb je binnen 5 minuten geen mail ontvangen, start dan even je mailprogramma opnieuw op voor de zekerheid.

Heb je binnen 5 minuten nog geen mail? Dan kun je altijd inloggen via onderstaande knop, je emailadres invullen en een nieuw wachtwoord aanvragen.

Vaker voorkomende problemen wat betreft inloggen: 

We hopen natuurlijk dat je geen technische problemen ervaart, maar het is en blijft een ICT systeem wat weleens moeilijk kan doen helaas.  

Ik moet een code invoegen, hoe werkt dit? 

Vanwege extra veiligheidsredenen kan het voorkomen dat er na het invullen van je emailadres een verificatiecode wordt gevraagd. Deze wordt binnen 5 minuten naar je emailadres gestuurd (soms is het even wachten en refreshen). Vul deze code in en je kunt een nieuw wachtwoord aanmaken (2x invullen om fouten te voorkomen). Vanaf het invullen van een nieuw wachtwoord kun je voortaan met dit wachtwoord inloggen. 

Mijn emailadres wordt niet herkend. 

Het gebeurt niet vaak, maar soms herkent het systeem jouw emailadres niet, terwijl deze wel goed is ingevuld. Als je een factuur hebt gehad en je inloggegevens hebt ontvangen, kun je ervan uitgaan dat je emailadres wel goed in ons systeem staat. Soms kan het helpen om 10 minuten later nog een keer in te loggen, na het refreshen van de URL pagina. Mocht dat niet zo zijn, stuur dan een mailtje naar team@breinfijn.nl en dan helpen we je graag verder. 

Heb je onverhoopt een ander probleem wat betreft inloggen? Stuur dan een mailtje naar team@breinfijn.nl, en we lossen het snel voor je op.