Voor Iedereen die Situaties en Gevoelens Makkelijker wil Loslaten en Accepteren

4-daagse Challenge ‘Loslaten en Accepteren’

Deze challenge is voor jou als je vaker hebt geprobeerd om een negatieve emotie of een vervelende situatie achter je te laten, echter het je maar niet lukte om het los te laten

 

Wat deze challenge je gaat opleveren:

  • Inzicht in dat waar jij je focus op hebt gehad je eigenlijk juist tegen zat in het los kunnen laten en accepteren
  • Rust in je hoofd
  • Het loslaten van te hoge verwachtingen
  • Het loslaten van wat anderen over jou denken 
  • Het loslaten van angst voor de angst, of situaties die je stress opleverden
  • Meer innerlijke rust
  • Ruimte om weer je aandacht te richten op dat wat je plezier geeft
  • Een flink duwtje in de goede richting om makkelijker met moeilijke situaties in je leven om te gaan
  • En het mooie is….jij hoeft niet te veranderen….alleen je perceptie op hoe jij situaties en gevoelens beleeft mag minder lading krijgen…

Normaal €67,00

Start nu vandaag voor slechts 27 euro.

Kort, krachtig, concreet en praktisch.

Ervaringen van deelnemers

Doe direct mee met de 4-daagse Challenge ‘Loslaten en Accepteren’

Ik ben Rosalie van Gils (drs.)

Inmiddels meer dan 17 jaar psychologe en gespecialiseerd in angst- en paniekklachten en langdurige stress.

Na de universiteit heb ik vele jaren in het werkveld gestaan, 1 op 1 therapie uitgevoerd en een heel team aan ambulant hulpverleners aangestuurd.

Altijd ben ik mezelf aan het bijscholen geweest. Elk jaar weer nieuwe opleidingen en cursussen gedaan.

Om mensen beter te kunnen helpen, maar ook omdat ik het gewoonweg leuk vindt om nieuwe kennis op te doen en te leren.

In 2017 heb ik Bureau Breinfijn opgericht. Ook via Bureau Breinfijn heb ik eerst veel 1 op 1 therapieën gegeven, en nu heb ik, samen met mijn team, al meer dan 26.000 mensen mogen helpen via cursussen en programma’s.

En misschien ken je ons wel van diverse media tijdschriften, waar we veel mensen kunnen bereiken om zich beter te voelen in hun vel en weer regie te voelen in hun leven. En kom ik met regelmaat in de Telegraaf (Vrouw) en ben ik vaste gastblogger bij de Margriet. 

Daarnaast uitgeroepen tot één van de top 10 coaches van Nederland in 2021. Hoewel geen coach, maar psycholoog, alsnog een grote eer om in dat mooie rijtje te staan ;-). 

 

Wat komt onder andere aan bod

✓ De werking van het onderbewustzijn en hoe dat in alle facetten in je leven aanwezig is

Het leggen van een stabiele basis zodat je niet meer bezig hoeft te zijn wat anderen over jou denken (wat zeeën van tijd oplevert)

✓ Het loslaten van hoge verwachtingen van jezelf

Wat je moet doen als steeds dezelfde negatieve gedachten in cirkeltjes rond blijven gaan in je hoofd

De échte oorzaak van ‘niet goed genoeg’ voelen en hoe je je onderbewustzijn daarin traint

✓ Hoe je angsten (dat is ook het gevoel van falen, zwak zijn, of niet goed genoeg voelen) voor de lange termijn los kan laten

✓ Loslaten van specifieke situaties die je blijven achtervolgen

✓ Weer leren luisteren naar je intuïtie (en dat kan alleen als de lading van angsten over jezelf zijn verminderd)

✓ Een flink duwtje in de goede richting om makkelijker met moeilijke situaties in je leven om te gaan

✓ Je niet meer laten leiden door wat andere mensen van jou verwachten (privé en werk) maar je je eigen beslissingen kan nemen en weg kan kiezen

Wat krijg je precies

1. Elke dag (4 dagen) een nieuwe les

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving van Bureau Breinfijn. De eerste les staat al voor je open, en de 3 volgende dagen komt een nieuwe les voor je open. De lessen bestaan uit video’s, tekst, en een werkboek die je kunt downloaden en gebruiken voor de oefeningen, inzichten die je op doet en als naslagwerk. Elke les borduurt voort op de vorige les, zodat je een totaalplaatje krijgt in het leren loslaten en accepteren. 

2. Inzicht en oefening van de dag

In de les van de dag krijg je kennis over hoe de ontwikkeling van loslaten en accepteren in de praktijk gaat, wat ervoor nodig is en waar je mee gaat starten. Elke les gaan we weer een stapje verder en krijg je een praktische oefening mee. De video’s zijn 10 tot 25 minuten per les. 

3. Werkboek

Bij de 4-daagse challenge (die je meteen kunt starten bij deelname) zit een uitgebreid werkboek waar alle info nog eens even voor je herhaald wordt op schrift, en waar de oefening van die dag in beschreven wordt. Super makkelijk en handig als naslagwerk dus. 

4. BONUSMODULE

De laatste dag is een extra BONUSMODULE met een waardevol inzicht voor jou om bewust van te zijn en te zorgen dat jij jezelf niet teveel druk oplegt om alles wat los en vast zit nu te ‘moeten’ accepteren. 

Meer ervaringen van deelnemers

Normale prijs €67,00

Start nu vandaag nog voor slechts 27 euro.

Kort, krachtig, concreet en praktisch.

De Challenge blijft 6 maanden voor je open staan. Je hebt dus voldoende tijd om de challenge meerdere keren te herhalen.

Veelgestelde vragen

Wat kun je van de challenge verwachten?

Deze challenge is specifiek opgezet om jou zo concreet en praktisch mogelijk te helpen. In korte tijd leer jij een aantal zeer waardevolle inzichten die maken dat loslaten eigen gaat worden. Als je deze vaardigheden eenmaal leert, blijven ze voor altijd in je rugzakje, en zal het in de toekomst alleen maar makkelijker worden om steeds sneller situaties en negatieve gevoelens los te laten of te accepteren. 

Hoe verloopt de start?

Na eenmalige betaling word je doorgelinkt naar een bevestigingspagina waar alle info wat betreft starten vermeld staat. Ook krijg je nog een extra welkomstemail met alle info. Je krijgt direct je inloggegevens toegestuurd, dus je kunt binnen 5 minuten al starten met de eerste module. Deze staat al voor je open. In de komende 3 dagen zullen de overige modules worden geopend, en krijg je ook een bonusmodule. Bij de challenge zit een werkboek, zodat je altijd een naslagwerk hebt en je daar je inzichten en lessen op kunt schrijven. 

Is deze challenge ook voor mij? 

Deze challenge is voor iedereen die weleens vastloopt in het loslaten en accepteren van moeilijke situaties in je leven, van bepaalde gedachten die je hebt, het gevoel hebt dat bijvoorbeeld anderen iets over jou zouden vinden of denken, en om die lastige negatieve emoties los te laten. Heb je meer nodig? Dat kan natuurlijk. Deze challenge is een fijne en laagdrempelige start om te kijken of de werkwijze van Bureau Breinfijn bij je aansluit. En misschien is wat je hebt geleerd al voldoende om zelfstandig de vaardigheden door te ontwikkelen. 

Normale prijs €67,00

Start nu vandaag nog voor slechts 27 euro.

Kort, krachtig, concreet en praktisch.

De Challenge blijft 6 maanden voor je open staan. Je hebt dus voldoende tijd om de challenge meerdere keren te herhalen.