Je bent er helemaal klaar mee!

Klaar om elke keer maar dat vervelende stemmetje te moeten horen dat je:

 • het niet goed genoeg doet of bent
 • dat je faalt
 • dat jij de schuldige bent
 • dat jij degene bent die moet zorgen dat de ander blij is
 • dat jij jouw eigen welzijn opzij schuift voor de ander

Ik kan je helpen.

En dan niet met korte termijn trucjes….

We gaan een strategie aanleren voor de lange termijn. Totdat je diep van binnen gelooft….ja….ik mag er ook zijn!

10 weken lang zal ik je stap voor stap begeleiden naar een persoon die geen zelfhulpboeken meer nodig heeft, mag stoppen met vechten en het hebben van strenge regeltjes voor zichzelf.

Ik ga je stap voor stap begeleiden naar een persoon die lekker in zijn/haar vel zit en achter het stuur zit van het leven.

voor wie

Deze cursus is perfect voor jou als…

* Je positieve affirmaties hebt geprobeerd totdat je een ons weegt, maar het je nauwelijks heeft geholpen. 

* Je negatieve gedachten om hebt proberen te zetten in positieve gedachtes, maar dat meer als een strijd voelt dan als een opluchting. 

* Dat je door alle stress en spanningen er ook lichamelijk last van krijgt, zoals slaapproblemen, vermoeidheid, lusteloosheid. 

* Je merkt dat je soms ook boos op jezelf begint te worden, want waarom kan een ander het nou wel, en jij niet.

* Dat je aan het einde van de dag zo moe in de bank ploft en je niet meer vooruit te branden bent.

* Je zowat heel zelfhulp-land hebt gehad, alle zelfhulpboeken hebt aangeschaft (tegen behoorlijk wat geld inmiddels bij elkaar) en je nog weinig stappen vooruit bent gekomen. 

* Je zoveel zorgen gemaakt om wat anderen van je denken dat je er wakker van kan liggen.

Wat ik vooral zie in mijn praktijk zijn mensen die vaak al meerdere dingen hebben geprobeerd om van hun negatieve gedachten af te komen, zoals via Google, of via therapie of een coachingstraject.

Ze hebben geleerd om zichzelf af te leiden, te mediteren, of te relativeren. Ook het leren om positieve gedachtes te formuleren van negatieve gedachtes wordt nogal eens gebruikt.

Echter, bij het inzetten van deze tools, of trucjes beter gezegd, zul je merken dat het vaak maar voor korte duur is. De negatieve gedachten zijn even weg, net als dat je een boemerang weggooit. Maar het komt altijd weer terug, en vaak harder ook (net als de boemerang). Als je één van deze trucjes inzet, dan heb je dus vaak maar voor korte termijn resultaat. 

Als je op de lange termijn resultaat wilt bereiken en op de lange termijn je negatieve gedachten wilt verminderen, is er dus een andere strategie nodig.

En deze strategie is niet samen te vatten in een paar tips.

Het is een methode waarbij je leert op een àndere manier naar je denken te kijken, in plaats van je denken te veranderen. Dit zal de lading van je negatieve denken veranderen, waardoor je op de langere termijn meer rust gaat ervaren in je hoofd.

weet dat het anders kan

Stel je eens voor dat…

* Je gevoel niet meer afhankelijk is van wat er in je hoofd afspeelt

* Op dagen dat de negatieve gedachtes in je hoofd opkomen over jezelf, dat je je dag dan niet meer laat beïnvloeden

* Je veel meer ruimte hebt in je hoofd, waardoor je volledig aanwezig kunt zijn

* Je weet hoe het voelt om vertrouwen te hebben in jezelf, in wat je kunt doen, zodat je keer op keer naar dit prettige gevoel terug kunt keren.

* Je de controle los kunt laten en flexibel kunt omgaan met vervelende situaties in je leven.

* Je kunt loslaten wat anderen van jou denken

* Je minder snel gekwetst voelt

* En last but zeker not least ;-), het komt niet meer als een boemerang terug elke keer als je een trucje niet langer inzet….nee, je hebt iets geleerd voor de LANGE termijn

Ik vond de cursus helder, stapsgewijs en herkenbaar met praktische ondersteuning. Rosalie gaf de informatie op een heel natuurlijke manier waardoor voor mij de drempel laag was om mee te doen.

Anoniem

Je maakt het heel aanschouwelijk en didactisch verantwoord door de diverse werkvormen. Zo komt de lesstof op diverse manieren binnen. Ik zou de cursus zeker aanraden aan anderen. 

Anoniem

Fijne persoonlijkheid en manier van presenteren. Laagdrempelige vorm. Het motiveert mij juist om ermee aan de slag te gaan, in plaats van iemand die het heel statig zou vertellen.

Irma

Paar zeer treffende metaforen geleerd die me inzicht hebben gegeven in wat ik nu eigenlijk aan het doen ben. Dit helpt me om anders te kijken naar wat ik in mijn hoofd haal.

S.T.

Ik heb al heel wat geprobeerd, maar deze manier van benaderen was voor mij nieuw. Ik merk dat ik meer vrede heb met mezelf en die vervelende stemmetjes nu eindelijk geaccepteerd heb dat ze bij mij horen. Voorheen was ik er continu tegen aan het vechten, wat het juist erger heeft gemaakt.

Edwina

Inhoud cursus

>> Na betaling ontvang je een registratielink.

>> Na goedkeuring van je registratie kun je inloggen via de inlogmogelijkheid op www.psycholoogonline.nu.

>> Je kunt direct starten met de eerste les.

>> Elke week (10 weken lang) gaat er een les open.

>> Elke les bestaat uit een combinatie van video’s, audio’s, oefeningen, externe filmjes, en teksten. Je loopt per week de les door en oefent gedurende die week wat de les aangeeft.

>> De lessen staan vol met inzichten en mogelijkheden tot het vergroten van je bewustzijn.

>> Het is belangrijk om eerder langer te doen dan 10 weken over de cursus. Hoe langer je ermee bezig bent en oefent, hoe beter integreert in je hele systeem. Ik geef dan ook niet voor niks aan dat we gaan stoppen met korte termijn trucjes, maar iets gaan leren voor de lange termijn. En dat kost nou eenmaal ook tijd.

>> Je krijgt 6 maanden toegang tot de online leeromgeving.

>> Je kunt alle lessen op je eigen tempo volgen. En je kunt alles nog eens rustig terugkijken op een later moment.

Modules bestaan uit

Les 1: Wat is zelfvertrouwen

Les 2: De invloed van zelfvertrouwen op je leven

Les 3: Wat zijn de oorzaken van gebrek aan zelfvertrouwen

Les 4: Hoe ga je om met dit gebrek aan zelfvertrouwen

Les 5: Hoe accepteer je zoals je zelf bent

Les 6: Hoe stop je zelfkritiek

Les 7: Hoe haal je meer uit jezelf wat past bij jou

Les 8: Hoe vertrouw je op je gevoel

Les 9: Hoe ga je je eigen weg

Les 10: Hoe ga je om met teleurstellingen

Dit cursusaanbod is nog geldig voor:

Start: elk moment

Meteen na aanmelding kun je starten met de cursus. Fijn, want dan kun je meteen aan de slag! Na aanmelding krijg je een registratielink in je mailbox. Na goedkeuring van registratie kun je direct starten en zal er elke week een les voor je open gaan. 

€ 297,00 (incl. BTW)

De investering voor deze cursus is normaal €497,00, maar nu de komende 48 uur slechts €297,- (incl. BTW) en is te betalen via Ideal, Bancontact of creditcard. Ben je een ondernemer? Dan kun je dit als zakelijke kosten opvoeren. Je krijgt een factuur zodat je het fiscaal voordelen geeft.

l

Inhoud

 • 10 lessen
 • Video’s, audio’s, teksten, en filmpjes
 • Challenges en oefeningen
 • Mogelijkheid tot Q&A
 • Inlogmogelijkheid via de Breinfijn Academy

Cursus inhoud

De inhoud en technieken van de cursus zijn gebaseerd op een combinatie van kennis en tools uit:

 • Neuropsychologie en neurowetenschappen
 • Gedragstherapie
 • Acceptance and Commitment Therapy
 • Kwantumfysica
 • En gewoon hele lange ervaring in de praktijk
Dit cursusaanbod is nog geldig voor:

Hier is mijn belofte aan jou…

Ik heb al meer dan 1500 mensen mogen begeleiden vanuit Bureau Breinfijn. Vanuit mijn expertise als psycholoog en ruime praktijkervaring weet ik wat er werkt.

Ik beloof dat ik je minimaal 5 nieuwe inzichten geef in deze cursus waar je mee aan de slag kunt! Er is nog geen deelnemer geweest die er geen inzichten heeft uitgehaald, dus ik heb er alle vertrouwen in dat ook jij stappen kan maken met deze cursus.

Nog steeds niet zeker?

Als je blijft doen zoals je altijd hebt gedaan, krijg je dan ook het resultaat dat je wilt?

Of ga je nu stoppen met twijfelen en voor jezelf kiezen?

Niemand kan ontwikkeling doormaken als ze het blijven houden bij het bekende, bij wat ze altijd doen….

Volg deze cursus nu vanuit dit eenmalig aanbod en zorg dat de lading van al die negatieve stemmetejes over jou zelf in jouw hoofd verminderen.

“De beste beslissing ooit om via Rosalie begeleid te worden. Eindelijk heb ik mijn oude patronen los kunnen laten. Ik twijfel minder aan mezelf, kan makkelijker beslissingen nemen waar ik achter sta en ik kan weer genieten van mijn dagen. Het is me alles waard geweest en ik blijf het doorzetten.”

– Marieke de Haas

“Fijne en prettige manier van leren. Elke week weer benieuwd naar wat de nieuwe les me voor inzichten gaat brengen. Teveel inzichten om op te noemen. Het heeft me een totaal andere kijk gegeven op mijn gedachten over mijzelf.”

– Lize S.

“Al eerder een cursus over zelfvertrouwen gevolgd, maar daar kreeg ik de standaard tips en adviezen. Rosalie heeft een fijne manier van uitleggen, heel duidelijk waarom het mij maar niet lukte om te veranderen. En uiteindelijk hoef ik zelf niet te veranderen, ik hoef alleen maar anders naar mijzelf te leren kijken. Een stuk berusting, dat heeft het me vooral gegeven.”

– Andrea Keukenhof

Dit zit erbij:

10 wekelijkse lessen

Stap voor stap begeleiding

In 10 wekelijkse lessen die automatisch voor je opengaan in de online leeromgeving kun je stap voor stap leren om meer te vertrouwen op jezelf. Dit doe je niet door jezelf positieve affirmaties te geven, maar dit gaan we doen door op een andere manier te leren omgaan met angststemmetjes in je hoofd, die maken dat je het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent of faalt bijvoorbeeld.

Toegang

6 maanden toegang

Je krijgt ruim de tijd om de praktisch en toegankelijke oefeningen uit te voeren. De oefeningen zijn kort en praktisch toepasbaar, juist in kleine dagelijkse situaties. Daar is namelijk het verschil te maken. Je hebt niet leren lopen doordat er iemand tegen je zei hoe je dat precies moet doen. Je hebt leren lopen terwijl je aan het proberen en oefenen was. En dat is precies wat we ook in deze cursus gaan doen.

Bonusmodule

Leren luisteren naar je intuïtie (t.w.v. €125,-)

In deze bonusmodule ga je leren hoe je beter contact kunt leren maken met je intuïtie en hoe je weer vanuit intuïtie kunt leren leven, in plaats vanuit angst.

Bonusmodule

Leren omgaan met uitstelgedrag (t.w.v. €175,-)

Uitstelgedrag is vaak het gevolg van angst om beslissingen te nemen, of angst om het niet goed genoeg te doen. Daar gaan we in deze cursus natuurlijk dieper op in. Om het ook vanuit de praktische kant te benaderen krijg je in deze bonusmodule alle tools om uitstelgedrag te verminderen.

De cursussen van Bureau Breinfijn zijn al door meer dan 1500 deelnemers effectief gebleken. Ik kan dus met vrij grote zekerheid zeggen dat deze cursus je nieuwe inzichten gaat geven. Is de cursus onverhoopt niet wat je wilde? Bureau Breinfijn biedt 100% niet goed, geld terug!

meer weten

HEB JE NOG VRAGEN?

Hoeveel tijd kost het me?

Het kost je net zoveel tijd als je er zelf aan wilt spenderen. Je kunt de cursus volgen door elke dag maximaal 10 minuten bezig te zijn met de cursus, maar je kunt er ook 2 uur aan spenderen als je het uitgebreid wilt oefenen.

Ik vind het toch te prijzig

Het is maar net wat het je waard is. Stoppen met negatieve gedachten over jezelf gaat niet vanzelf. Er is geen magisch toverstokje wat maakt dat het over gaat. Je krijgt dan juist dat je korte termijn trucjes inzet, en dat is deze cursus nu juist niet. Je zult er zelf mee aan de slag moeten. 

Wanneer kan ik starten?

Eerder had ik bepaalde startdata van de cursus. Omdat de cursisten aangaven het fijn te vinden om elk moment te kunnen starten, hebben we de cursus zo ingericht dat dit ook kan. Je krijgt na aanmelding dus meteen de eerste cursusdag in je mailbox. Echter, mocht je geen tijd hebben, kun je ervoor kiezen om toch mee te doen. Je krijgt dan namelijk de mails gewoon in je inbox en je houdt toegang tot de video’s en werkboeken, dus je kunt het ook later op een tijdstip wat jou uitkomt volgen.

Ik kan die week niet, wat nu?

Als je deze week niet mee kunt starten, geen probleem. Je krijgt de mailtjes gewoon wel in je inbox, dan laat je ze even voor wat het is, en ga je ze lezen en meedoen met de challenge op het moment dat het uitkomt bij jou in je leven.

Let wel, zorg dat je er dan wel mee aan de slag gaat. Ik weet zeker dat het voor iedereen weg gelegd is om te groeien en ontwikkeling hierin door te maken en gepieker te verminderen, maar je zult er wel iets voor moeten doen.

Wat als ik blijf twijfelen?

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via rosalie@breinfijn.nl en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus past bij de klachten die je hebt. Als je ook een andere diagnose hebt, dan denk ik natuurlijk ook graag met je mee of het past bij jouw situatie.

€497-         €297,- (incl. BTW)

 

Start met de Cursus Vergroot je zelfvertrouwen

Ontdek een manier van omgaan met alles wat in je hoofd zit op een andere manier dan vaak verkondigd wordt. Heb je al geprobeerd om negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten, maar is het meer vechten dan dat het wat oplevert?

Heb je het gevoel dat je het niet snel goed doet, voel je je snel onzeker, kwetsbaar en heb je hoge verwachtingen van jezelf?

Stop met vechten tegen jezelf en leer vanuit diep van binnen meer vertrouwen krijgen in jezelf.

Ik heb na al die jaren als psycholoog een succesvolle strategie waarmee ik mensen help, zodat ze op de lange termijn resultaat voelen. Ik deel deze strategie in mijn cursussen, welke zijn beoordeeld met 5 sterren.

Heb je nog vragen?