Yes! Je bent er helemaal klaar mee! 

Klaar om elke keer maar dat vervelende stemmetje te moeten horen dat je: 

 • het niet goed genoeg doet of bent
 • dat je faalt
 • dat jij de schuldige bent
 • dat jij degene bent die moet zorgen dat de ander blij is
 • dat jij jouw eigen welzijn opzij schuift voor de ander

Ik kan je helpen. 

En dan niet met korte termijn trucjes….

We gaan een strategie aanleren voor de lange termijn. Totdat je diep van binnen gelooft….ja….ik mag er ook zijn! 

10 weken lang zal ik je stap voor stap begeleiden naar een persoon die geen zelfhulpboeken meer nodig heeft, mag stoppen met vechten en het hebben van strenge regeltjes voor zichzelf. 

Ik ga je stap voor stap begeleiden naar een persoon die lekker in zijn/haar vel zit en achter het stuur zit van het leven. 

voor wie

Deze cursus is perfect voor jou als…

* Je positieve affirmaties hebt geprobeerd totdat je een ons weegt, maar het je nauwelijks heeft geholpen. 

* Je negatieve gedachten om hebt proberen te zetten in positieve gedachtes, maar dat meer als een strijd voelt dan als een opluchting. 

* Dat je door alle stress en spanningen er ook lichamelijk last van krijgt, zoals slaapproblemen, vermoeidheid, lusteloosheid. 

* Je merkt dat je soms ook boos op jezelf begint te worden, want waarom kan een ander het nou wel, en jij niet.

* Dat je aan het einde van de dag zo moe in de bank ploft en je niet meer vooruit te branden bent.

* Je zowat heel zelfhulp-land hebt gehad, alle zelfhulpboeken hebt aangeschaft (tegen behoorlijk wat geld inmiddels bij elkaar) en je nog weinig stappen vooruit bent gekomen. 

* Je zoveel zorgen gemaakt om wat anderen van je denken dat je er wakker van kan liggen.

Wat ik vooral zie in mijn praktijk zijn mensen die vaak al meerdere dingen hebben geprobeerd om van hun negatieve gedachten af te komen, zoals via Google, of via therapie of een coachingstraject.

Ze hebben geleerd om zichzelf af te leiden, te mediteren, of te relativeren. Ook het leren om positieve gedachtes te formuleren van negatieve gedachtes wordt nogal eens gebruikt.

Echter, bij het inzetten van deze tools, of trucjes beter gezegd, zul je merken dat het vaak maar voor korte duur is. De negatieve gedachten zijn even weg, net als dat je een boemerang weggooit. Maar het komt altijd weer terug, en vaak harder ook (net als de boemerang). Als je één van deze trucjes inzet, dan heb je dus vaak maar voor korte termijn resultaat. 

Als je op de lange termijn resultaat wilt bereiken en op de lange termijn je negatieve gedachten wilt verminderen, is er dus een andere strategie nodig.

En deze strategie is niet samen te vatten in een paar tips.

Het is een methode waarbij je leert op een àndere manier naar je denken te kijken, in plaats van je denken te veranderen. Dit zal de lading van je negatieve denken veranderen, waardoor je op de langere termijn meer rust gaat ervaren in je hoofd. 

weet dat het anders kan

Stel je eens voor dat…

* Je gevoel niet meer afhankelijk is van wat er in je hoofd afspeelt

* Op dagen dat de negatieve gedachtes in je hoofd opkomen over jezelf, dat je je dag dan niet meer laat beïnvloeden

* Je veel meer ruimte hebt in je hoofd, waardoor je volledig aanwezig kunt zijn

* Je weet hoe het voelt om vertrouwen te hebben in jezelf, in wat je kunt doen, zodat je keer op keer naar dit prettige gevoel terug kunt keren.

* Je de controle los kunt laten en flexibel kunt omgaan met vervelende situaties in je leven.

* En last but zeker not least ;-), het komt niet meer als een boemerang terug elke keer als je een trucje niet langer inzet….nee, je hebt iets geleerd voor de LANGE termijn

Wie ben ik?

Wonend in een klein durpke in Noord-Brabant. Al vrijwel heel mijn leven daar gewoond, met een tussenstop van een halfjaar in Madrid (voor studie) en voor studie in Tilburg. Happily wonend met man en 3 kids. 

Inmiddels meer dan 14 jaar ervaring bij verschillende zorgorganisaties en een particuliere praktijk. Tijd om in oktober 2017 een eigen psychologenpraktijk op te starten, waarin ik als een vis in het water ben. Omdat mijn specialisatie angst- en paniekklachten zijn (waaronder ook hyperventilatie klachten) zie ik doorlopend deze klachten in mijn praktijk en weet ik wat er werkt. 

Ik werk zowel individueel face to face in mijn praktijkruimte in Made als online. Beide met dezelfde goede resultaten heb ik bemerkt. Vanwege de diversiteit in vorm voor elke persoon een passend aanbod. 

Ja

Ik wil af van die vervelende stemmetjes in mijn hoofd  voor de LANGE termijn

Ik vond de cursus helder, stapsgewijs en herkenbaar met praktische ondersteuning. Rosalie gaf de informatie op een heel natuurlijke manier waardoor voor mij de drempel laag was om mee te doen. 

Anoniem

Je maakt het heel aanschouwelijk en didactisch verantwoord door de diverse werkvormen. Zo komt de lesstof op diverse manieren binnen. Ik zou de cursus zeker aanraden aan anderen. 

Anoniem

Fijne persoonlijkheid en manier van presenteren. Laagdrempelige vorm. Het motiveert mij juist om ermee aan de slag te gaan, in plaats van iemand die het heel statig zou vertellen. 

Irma

Paar zeer treffende metaforen geleerd die me inzicht hebben gegeven in wat ik nu eigenlijk aan het doen ben. Dit helpt me om anders te kijken naar wat ik in mijn hoofd haal.

S.T.

Ik heb al heel wat geprobeerd, maar deze manier van benaderen was voor mij nieuw. Ik merk dat ik meer vrede heb met mezelf en die vervelende stemmetjes nu eindelijk geaccepteerd heb dat ze bij mij horen. Voorheen was ik er continu tegen aan het vechten, wat het juist erger heeft gemaakt. 

Edwina

Modules van de cursus

 betaling ontvang je een registratielink. Na goedkeuring van je registratie kun je inloggen via de inlogmogelijkheid op www.breinfijn.nl

Je kunt direct starten met de eerste les. 

Elke week (10 weken lang) gaat er een les open.

Elke les bestaat uit een combinatie van video’s, audio’s, oefeningen, externe filmjes, en teksten. Je loopt per week de les door en oefent gedurende die week wat de les aangeeft. 

De lessen staan vol met inzichten en mogelijkheden tot het vergroten van je bewustzijn. 

Het is belangrijk om eerder langer te doen dan 10 weken over de cursus. Hoe langer je ermee bezig bent en oefent, hoe beter integreert in je hele systeem. Ik geef dan ook niet voor niks aan dat we gaan stoppen met korte termijn trucjes, maar iets gaan leren voor de lange termijn. 

En dat kost nou eenmaal ook tijd. 

Je krijgt 6 maanden toegang tot de online leeromgeving.

Je kunt alle lessen op je eigen tempo volgen. En je kunt alles nog eens rustig terugkijken op een later moment. 

De lessen bestaan uit: 

Les 1: Wat is zelfvertrouwen?

Les 2: De invloed van zelfvertrouwen op je leven

Les 3: Wat zijn de oorzaken van gebrek aan zelfvertrouwen

Les 4: Hoe ga je om met dit gebrek aan zelfvertrouwen

Les 5: Hoe accepteer je zoals je zelf bent

Les 6: Hoe stop je zelfkritiek

Les 7: Hoe haal je meer uit jezelf wat past bij jou

Les 8: Hoe vertrouw je op je gevoel

Les 9: Hoe ga je je eigen weg

Les 10: Hoe ga je om met teleurstellingen

Start: elk moment

Meteen na aanmelding kun je starten met de cursus. Fijn, want dan kun je meteen aan de slag! Na aanmelding krijg je een registratielink in je mailbox. Na goedkeuring van registratie kun je direct starten en zal er elke week een les voor je open gaan. 

€ 197,00 (incl. BTW)

De investering voor deze cursus is €197,00 en is te betalen via Ideal, Bancontact of creditcard. Ben je een ondernemer? Dan kun je dit als zakelijke kosten opvoeren. Je krijgt een factuur zodat je het fiscaal voordelen geeft.

l

Inhoud

 • 10 lessen
 • Video’s, audio’s, teksten, en filmpjes
 • Challenges en oefeningen
 • Mogelijkheid tot Q&A
 • Inlogmogelijkheid via de Breinfijn Academy

Cursus inhoud

De inhoud en technieken van de cursus zijn gebaseerd op een combinatie van kennis en tools uit:

 • Neuropsychologie en neurowetenschappen
 • Gedragstherapie
 • Acceptance and Commitment Therapy
 • Kwantumfysica
 • En gewoon hele lange ervaring in de praktijk

GARANTIE

Gestart met het cursus en niet tevreden?

Als je na het volgen en invullen van de 1e les vindt dat de cursus niet bij je past, krijg je je geld terug. Geen probleem.

meer weten

HEB JE NOG VRAGEN?

Hoeveel tijd kost het me?

Het kost je net zoveel tijd als je er zelf aan wilt spenderen. Je kunt de cursus volgen door elke dag maximaal 10 minuten bezig te zijn met de cursus, maar je kunt er ook 2 uur aan spenderen als je het uitgebreid wilt oefenen.

Ik vind het toch te prijzig

Het is maar net wat het je waard is. Stoppen met negatieve gedachten over jezelf gaat niet vanzelf. Er is geen magisch toverstokje wat maakt dat het over gaat. Je krijgt dan juist dat je korte termijn trucjes inzet, en dat is deze cursus nu juist niet. Je zult er zelf mee aan de slag moeten. 

Wanneer kan ik starten?

Eerder had ik bepaalde startdata van de cursus. Omdat de cursisten aangaven het fijn te vinden om elk moment te kunnen starten, hebben we de cursus zo ingericht dat dit ook kan. Je krijgt na aanmelding dus meteen de eerste cursusdag in je mailbox. Echter, mocht je geen tijd hebben, kun je ervoor kiezen om toch mee te doen. Je krijgt dan namelijk de mails gewoon in je inbox en je houdt toegang tot de video’s en werkboeken, dus je kunt het ook later op een tijdstip wat jou uitkomt volgen.

Ik kan die week niet, wat nu?

Als je deze week niet mee kunt starten, geen probleem. Je krijgt de mailtjes gewoon wel in je inbox, dan laat je ze even voor wat het is, en ga je ze lezen en meedoen met de challenge op het moment dat het uitkomt bij jou in je leven. 

Let wel, zorg dat je er dan wel mee aan de slag gaat. Ik weet zeker dat het voor iedereen weg gelegd is om te groeien en ontwikkeling hierin door te maken en gepieker te verminderen, maar je zult er wel iets voor moeten doen. 

Wat als ik blijf twijfelen?

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via rosalie@breinfijn.nl en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze cursus past bij de klachten die je hebt. Als je ook een andere diagnose hebt, dan denk ik natuurlijk ook graag met je mee of het past bij jouw situatie.

Heb je nog vragen?