angst – paniek – piekeren

Steeds maar weer dezelfde cirkel in je hoofd?

Volg deze 6 Gouden Tips en zorg dat er weer RUST komt in je hoofd

Last van?

  • spanningen in je gedachten die de overhand krijgen
  • je vaak bezig bent met de zorgen in je hoofd in plaats van in het moment kan genieten
  • je lichaam voelt alsof het overspannen in plaats van dat het kan ontspannen
  • angst hebt voor iets in de toekomst
  • of je het piekeren over situaties in het verleden maar niet los kunt laten en bezig ben met hoe je het zo goed mogelijk kan doen in de toekomst
  • je lichamelijke klachten krijgt van de spanning (zoals bijvoorbeeld snelle ademhaling, hartkloppingen, bonzend hart, etc.)
  • je moeilijk de slaap kan vatten of ‘s nachts wakker wordt en dan niet meer in slaap kan komen

Stop met aanmodderen!

Loop niet langer door met deze klachten.

Je hebt misschien al wel van alles geprobeerd. Van het vermijden van de situatie die spanning oproept of de situatie waarin je deze klachten ervaarde. Ook heb je misschien wel jezelf proberen af te leiden met een filmpje kijken, Netflixen of afspreken met een vriend(in). Of een extra glaasje alcohol gepakt om je zorgen te vergeten. Maar niks helpt. Ja, wel tijdelijk misschien. Maar niet op de langere termijn. Je klachten blijven maar terugkomen.

Sta je open voor een andere aanpak dan je tot nu toe hebt gedaan? Download dan het e-book met de 6 Gouden Tips om meer grip te krijgen op je gedachten. Ik zet je gelijk aan de slag met twee inzichten en de 6 tips om je een eerste zetje te geven. Want ik zou Rosalie niet zijn als ik niet gelijk aan de slag zou gaan :-). 

De oefeningen zijn in te zetten op verschillende spanningen, zorgen of paniekgevoelens. Uiteindelijk is namelijk alle angst hetzelfde, alle angst is angst voor de toekomst. 

Uit de cirkel

Wil je weten HOE je uit die cirkel kan komen van spanningen, piekeren of paniekaanvallen? 

Wil je een start maken met voelen waar de ingang zit? 

Voor een fijner, relaxter en leven zonder heel de tijd maar bezig te zijn met je angst? 

Voor meer RUST in je hoofd?

Download gratis

Download nu het E-BOOK en kom erachter wat helpt om jouw klachten te laten verminderen.

En dat geheel GRATIS.

Na het lezen van het e-book gelijk meegedaan met de cursus Grip op je gedachten. Aanrader hoor. Is echt helemaal niet zo intensief, al moet je wel ermee aan de slag. Heb er veel van geleerd waar ik nu nog mee verder kan oefenen.

Jeanette de Rijer

Lees lekker door, nu nog mee aan de slag!

Stephanie S.

Lekker direct en praktisch. Super fijn om hoop te hebben dat de paniekaanvallen ook echt kunnen verminderen. Al zoveel geprobeerd en maar weinig effect.

James

Ik vond de cursus helder, stapsgewijs en herkenbaar met praktische ondersteuning. Rosalie gaf de informatie op een heel natuurlijke manier waardoor voor mij de drempel laag was om mee te doen. 

Anoniem

Je maakt het heel aanschouwelijk en didactisch verantwoord door de diverse werkvormen. Zo komt de lesstof op diverse manieren binnen. Ik zou de cursus zeker aanraden aan anderen. 

Anoniem

Een hele andere benadering dan ik gewend was. Eigenlijk heb ik mezelf gesaboteerd om het piekeren te stoppen kwam ik achter. Ik vond de cursus verfrissend, prettig om te volgen en het heeft me al vele inzichten gebracht in die korte tijd. Het heeft mijn verwachting overtroffen.  

Karlijne de Wit

Een andere kijk naar piekeren. Merk dat het oefening vergt omdat het er al zo lang zit, maar de oefeningen die je doet hebben wel effect. Het haalt de lading weg van je gedachten en daardoor gaat het beter.

Mariella

Verrassend en totaal nieuwe kijk op gedachten. Toegankelijk en afwisselende manier van aanbieden. Vooral de filmpjes waren prettig om te kijken. Had veel last van malende gedachten, meer rust in mijn hoofd is zeker behaald. 

Vera

Een aantal goede inzichten en eye-openers. De uitleg over de hersenen en waarom een mens in oude patronen blijft denken was heel waardevol. Het heeft me helderheid en handvaten gegeven over mijn denkpatronen. Het voelt als meer rust en ruimte. 

John Pauw

Vraag nu het gratis e-book aan en krijg weer grip op je hoofd