Je stresslevel verlagen en lichamelijke opgebouwde spanning verminderen

Download nu gratis en kom er net als de 81.000 andere mensen achter waarom je nog niet de stappen hebt gemaakt die je zou willen zien

In dit ebook delen we de 5 fases waar je doorheen gaat als je structurele stappen wilt maken om stressgevoel (en daarbij lichamelijke spanningsklachten) wilt verminderen.

Inclusief Stress Test! 

“Spanning bouwt zich niet op in 1 week…het is een proces van maanden tot jaren geweest…”

Als je al langere tijd spanning ervaart, dan bouwt je zenuwstelsel stress op in het lichaam.

Dit gaat zich vastzetten in je lichaam. En als er ook maar ‘iets’ gebeurt op een dag, dan loopt die emmer over. 

Dit resulteert in lichamelijke spanningsklachten. Het begint met 1 klacht…maar breidt zich meer en meer uit naar meerdere spanningsklachten. 

Zorg dat je je zenuwstelsel weer laat kalmeren. Schrijf je nu in en laat je verrassen door het inzicht wat je krijgt! 

Expertisecentrum Bureau Breinfijn

Bureau Breinfijn is een psychologisch expertisecentrum op het gebied van angst, chronische stress en de werking van het zenuwstelsel.

Ondersteund vanuit wetenschappelijke achtergronden, en meer dan 18 jaar praktijkervaring met mensen die het complex vinden om hun zenuwstelsel tot rust te laten komen.

Inmiddels werken we met meerdere psychologen, therapeutisch hulpverleners en ondersteunende medewerkers om voor jou een zo compleet mogelijk cursus neer te zetten.

Misschien ken je ons wel van diverse media tijdschriften, via waar we veel mensen kunnen bereiken om zich beter te voelen in hun vel en weer regie te voelen in hun leven.

Stressklachten kun je structureel verminderen – ook jij….