Verminder de overspoeling van angst in je dagelijks leven….

In 5 fases angst en/of paniekgevoel verminderen voor de lange termijn

Kom erachter hoe jij je ‘alarmsysteem’ duurzaam tot rust krijgt

En hoe wij écht werken als mens… Daar zal ik uitgebreid uitleg over geven.

Zonder dat je de situatie ‘aan’ moet gaan, analyseren of moet gaan wroeten in je verleden. Liever niet zelfs!

Herkenbaar?

Je merkt dat angst of paniekgevoel teveel in je leven is dan je lief hebt. Je wordt er door overspoeld. 

Het lukt je om op dit moment niet het paniekgevoel onder controle te krijgen, of los te laten zoals er geadviseerd wordt

Door alle spanningen krijg je lichamelijke spanningsklachten, zoals versnelde hartslag, bonzend hart, hartkloppingen, benauwd of zweterig, of gewoon onrustig gevoel

Elke keer dat je maar aan een vorig angstig moment of paniekgevoel denkt, lijkt de angst direct te triggeren en weer op te komen

Je hebt er al veel over gelezen en weet er eigenlijk van alles van, alleen het lukt je maar niet om ervan af te komen

Je wil graag van het angstige en paniekerige gevoel af, en je doet enorm je best, maar het maakt weinig verschil. Dit kost veel tijd en energie

Ik ben Rosalie van Gils (drs.)

Inmiddels meer dan 17 jaar psychologe en gespecialiseerd in angst- en paniekklachten en langdurige stress.

Na de universiteit heb ik vele jaren in het werkveld gestaan, 1 op 1 therapie uitgevoerd en een heel team aan ambulant hulpverleners aangestuurd.

Altijd ben ik mezelf aan het bijscholen geweest. Elk jaar weer nieuwe opleidingen en cursussen gedaan om mezelf steeds meer te specialiseren. 

Om mensen beter te kunnen helpen, maar ook omdat ik het gewoonweg leuk vindt om nieuwe kennis op te doen en te leren.

In al die jaren begon ik een gemeenschappelijke noemer te zien tussen alle cliënten die aan het vechten waren om angst, spanning en lichamelijke spanningsklachten weg te krijgen. 

In 2017 heb ik Bureau Breinfijn opgericht. Ook via Bureau Breinfijn heb ik eerst veel 1 op 1 therapieën gegeven, en nu heb ik, samen met mijn team, al meer dan 25.000 mensen mogen helpen via cursussen en programma’s. 

Ook hebben we een bijdrage mogen leveren in diverse media tijdschriften, zodat we veel mensen kunnen bereiken om zich beter te voelen in hun vel en weer regie te voelen in hun leven.

We hebben o.a. bij de Vrouw, Women’s Health, Famme, Beau Monde, Telegraaf en Workjuice mogen meewerken aan artikelen. En daarnaast ben ik vaste gastblogger bij het online platform van Margriet. 

Vraag Gratis Aan: Guide ‘In 5 stappen uit de Overspoeling van Angst/Paniek’