06 248 72 442 contact@breinfijn.nl

Gratis LIVE training

3 oefeningen om angst of paniekgevoel te overwinnen 

Ervaar meer rust en ontspanning in je hoofd en lichaam

Voor de lange termijn

Herken je dit?

* Je zou graag minder angst willen voelen voor een bepaalde situatie of meerdere situaties. Het lukt je op dit moment niet om dit los te laten en de cirkel te doorbreken.

* Door alle stress en spanningen krijg je lichamelijke klachten, zoals versnelde hartslag, bonzend hart, hartkloppingen misschien wel of benauwd en zweterig. En elke keer dat je weer denkt aan die situatie komen de paniekgevoelens weer op.  

* Je bent zo moe van alles wat er in je hoofd zit. Je zou graag meer willen genieten van het leven op dit moment. 

* Je weet misschien al wel dat er wat moet veranderen met je verstand, alleen HOE je dat doet, lukt je niet, of maar voor korte termijn. Je gevoel wil niet mee.

* Je hoort weleens van anderen wat je eraan kunt doen, maar het lukt je niet om het zelf uit te voeren. Of je probeert het, maar het maakt geen verschil. Dit kost veel tijd en energie. 

* Je wilt meer rust in je leven. Je wil graag van het angstige, onrustige (of gejaagde) gevoel af. 

ik kan je helpen

In deze training ontdek je

>> Wat maakt dat je tot nu toe niet uit de negatieve cirkel komt van angst, paniek of gepieker

>> 3 waardevolle inzichten die je meteen kunt toepassen om het oude patroon te doorbreken

>> Hoe je dat stemmetje van angst terug kunt dringen, waardoor je meer vertrouwen krijgt dat het ook jou gaat lukken om dit te overwinnen

>> De methode die ik ook gebruik in 1 op 1 sessies in mijn praktijk, waardoor ik ervan overtuigd ben dat het ook jou kan helpen

>> De manier om zelf de resultaten te bereiken waar je tevreden over bent en je gemotiveerd wordt om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling

En goed om te weten. Deze training is niet een training om gewoon aan te horen en er dan vervolgens niks meer mee te doen. Als je er echt wat uit wilt halen, dan is het handig om pen en papier bij de hand te hebben en actief mee te doen! We gaan voor motivatie, inspiratie, en resultaat :-)! 

Doe je ook mee met de LIVE training?