Maak kans op een gratis sparsessie van 30 minuten

Het is mijn missie om mensen te helpen die last hebben van angst- en paniekklachten en van langdurige stressklachten. Mensen die vaak al een tijdje met angstklachten rondlopen en daardoor veel in hun hoofd zitten (piekeren) en het gevoel hebben dat ze maar niet uit de cirkel kunnen komen. 

Regelmatig hoor ik terug dat mensen al therapie, met name cognitieve gedragstherapie, hebben gehad en daar wel baat bij hebben gehad tot een specifieke situatie, maar ze merken dat het gevoel toch elke keer weer terugkomt. Ze weten dan verstandelijk wel hoe het zou moeten, maar het gevoel wil niet mee! 

Herken je jezelf in de cirkel, in het verstandelijk wel weten, maar gevoel niet samengaat? Dan kan ik je helpen. 

Ik selecteer elke maand 2 personen voor een gratis sparsessie.

De eerstvolgende bekendmakingen van de geselecteerden vindt elke eerste maandag van de maand plaats.

Als je geselecteerd bent, dan neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Als je niet geselecteerd bent, ontvang je natuurlijk ook bericht. 

Tijdens de gratis sparsessie kijken we samen wat je klachten zijn, wat je al hebt geprobeerd en of je al een bepaalde therapie hebt gehad. Ook gaan we samen kijken hoe je het beste al stappen kunt gaan zetten naar je doel en je antwoorden op de vragen in het intake formulier.