Je zenuwstelsel lijkt wel continu ‘aan’ te staan en niet meer te weten waar de ‘uitknop’ is…

Je probeert van alles om weer rust te ervaren, maar de lichamelijke klachten en onrust lijken zich eerder op te stapelen dan te verminderen.

De klachten zijn even weg, en komen als een boemerang weer terug. 

Ontvang de gratis eguide met 5 pijlers die jou het (wetenschappelijke) geheim geven om je zenuwstelsel structureel en duurzaam te leren kalmeren

Drs. Rosalie van Gils – psycholoog

Bureau Breinfijn is opgericht door Rosalie van Gils en inmiddels hebben we een fijn team werkzaam binnen Bureau Breinfijn.

Rosalie heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en de Universiteit van Madrid (Spanje). Zij heeft zich gespecialiseerd in een breed scala aan angstproblematieken, paniekaanvallen en chronische stressklachten. Daarmee samenhangend voelen mensen vaak lichamelijke spanningsklachten opkomen.

Naast de wetenschappelijke basis als psychologe is Rosalie gecertificeerd neuro- en biofeedbacktherapeute, ACT therapeute en hypnotherapeute en heeft zij een gevarieerd aanbod aan cursussen en opleidingen post universitair voltooid.

Team van Bureau Breinfijn

Bureau Breinfijn is inmiddels uitgegroeid naar een omvangrijke organisatie op het gebied van onze specialisatie in het zenuwstelsel en het brein, en vooral de wisselwerking tussen beide. We hebben inmiddels meer dan 46.000 mensen mogen helpen. Je bent dus niet de enige!

Alle cursussen hebben een wetenschappelijke basis vanuit de neurowetenschappen en zijn opgezet door een brede scholing en ruime praktijkervaring van minimaal 17 jaar. Er zijn meerdere specialisten werkzaam binnen Bureau Breinfijn en we hebben ook het geluk om samen te werken met ervaringsdeskundigen die ons ondersteunen om de inhoud zo goed mogelijk af te stemmen op wat mensen nodig hebben.

Dit is voor jou als je in de kern weet dat je kunt herstellen, maar je hebt zoveel verschillende benaderingen geprobeerd dat je je blijft afvragen: is er iets mis met mij?

Wees gerust, er is niets mis met je!

Het zenuwstelsel drijft ons hele welzijn aan, en totdat we deze essentiële fundamenten op hun plaats hebben, is het moeilijk om volledig je zenuwstelsel te laten herstellen,  en het allerbelangrijkste, vast te houden.

Als je eenmaal de schakels weet die je helpen om alle factoren aan te pakken, dan hoef je niet meer verder te zoeken en kun jij zelf zorgen voor balans. 

Ons zenuwstelsel mag namelijk in een eb en vloed beweging op en neer gaan. Stress hoort bij ons leven en mag er ook gewoon zijn. Echter, het is wel van belang dat je lichaam daarna weer kan herstellen. En soms is je lichaam dit gewoon even kwijt geraakt. 

Alle rechten voorbehouden – Bureau Breinfijn
Deze website is geen deel van Facebook website, Facebook Inc of Meta. Deze website is niet verbonden aan Facebook in welke hoedanigheid ook.