Voorgoed de lading van angsten verminderen door deze methode….

Ontdek welke 5 fases iedereen doorloopt om voor de lange termijn klachten angst en/of paniekgevoel te verminderen

En kom erachter dat je niet met angst of paniekgevoel hoeft te blijven lopen

Herkenbaar?

Je merkt dat angst of paniekgevoel teveel in je leven is dan je lief hebt

Het lukt je om op dit moment niet het paniekgevoel onder controle te krijgen, of los te laten zoals er geadviseerd wordt

Door alle spanningen krijg je lichamelijke spanningsklachten, zoals versnelde hartslag, bonzend hart, hartkloppingen, benauwd of zweterig, of gewoon onrustig gevoel

Elke keer dat je maar aan een vorig angstig moment of paniekgevoel denkt, lijkt de angst direct te triggeren en weer op te komen

Je hebt er al veel over gelezen en weet er eigenlijk van alles van, alleen het lukt je maar niet om ervan af te komen

Je wil graag van het angstige en paniekerige gevoel af, en je doet enorm je best, maar het maakt weinig verschil. Dit kost veel tijd en energie

Denk je weleens, vanaf morgen ga ik anders met deze situatie om..

En volg je alle tips op die je maar kunt vinden. Je bent dagelijks op Google te vinden om dé oplossing te vinden. 

Ook heb je al hulp gehad van een coach of psycholoog, maar je raakt er toch maar niet echt vanaf. Er wordt je vooral aangereikt om jezelf af te leiden op deze momenten, of de trigger te vermijden. Maar je merkt dat dit weinig verschil maakt. Wel op dat moment, maar daarna komt het gewoon weer terug. 

Het lijkt wel vast te zitten in je hele lijf. Je komt er maar niet vanaf. 

De online masterclass is te volgen op de door jouw gekozen datum. 

Meld je snel aan en volg deze gratis masterclass.

Deze masterclass is voor jou als je:

✔️ Al langer tegen angstklachten vecht (kunnen verschillende soorten angst zijn)

✔️ Bekend bent met paniekgevoel of paniekaanvallen

✔️ Er vanuit gaat dat er nooit een wondermiddel is. Je kunt wél echt de lading van angsten verminderen, alleen het is nodig om het accent van je aandacht op de juiste vaardigheden te richten. Daar leg ik je alles over uit in de masterclass. 

ERVARINGEN

De masterclass heeft me een aantal inzichten gegeven en heeft me gemotiveerd om nu echt eens op de goede manier aan de slag te gaan. Alles wat ik inzet tot nu toe heeft er alleen maar toe geleid dat ik steeds strenger werd voor mezelf. Dit is niet vol te houden en wil ik ook niet meer. Fijne manier van presenteren, rustig, duidelijk en to the point. Rosalie weet waar ze over praat. 

Reva

Rosalie is echt THE BEST COACH ever! Ik heb bij haar een traject gevolgd en dankzij Rosalie is mijn brein letterlijk weer fijn en ervaar ik meer rust. Ik zit lekker in mijn vel en ik heb de tools om dit zo te houden. Wat mij betreft lifechanging. Ik raad iedereen Breinfijn aan!

Simone de Jongh

Fijne manier om dit te volgen. Weer eens wat anders dan het lezen van het zoveelste ebook. De informatie komt zo veel makkelijker binnen bij mij. De klachten blijven elke keer terug komen en ik heb nu door waarom dat is. Ik ga ermee aan de slag en ga dat samen met Rosalie doen, want ik weet gewoon dat ik daarbij wat hulp nodig heb. Alle vertrouwen dat ik mijn gepieker kan overwinnen. 

Anoniem

De Masterclass heeft me veel nuttige informatie en een heldere uitleg opgeleverd. Het ging niet te snel en geen quick fixes. Je hoort echt dat je weet waar Rosalie het over heeft en het wordt rustig uitgelegd. Ik zou hem zeker aanraden!

Marileen

De Masterclass heeft me opgeleverd dat ik meer nadenk over wat er allemaal in mijn hoofd gebeurt. Ik vond de Masterclass heel interesant en zou hem zeker aanraden!

Carola

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt zo’n online masterclass?

Je kunt de masterclass op de opgegeven datum volgen via je telefoon, maar de voorkeur heeft tablet of laptop/computer. Je zult mij zien, ik kan jou niet zien of horen. Je kunt dus in alle rust thuis de masterclass volgen. Als je een vraag hebt, schrijf ‘m even op, en bewaar ‘m tot het einde, want misschien beantwoord ik je vraag al in de masterclass zelf. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je mij later altijd mailen via contact@breinfijn.nl

Hoe lang is de masterclass?

De masterclass duurt ongeveer 75 minuten.

Kan ik vragen stellen?

Tijdens de online masterclass kun je altijd vragen stellen. En misschien beantwoord ik je vraag al in de masterclass zelf. Mocht ik je vraag niet beantwoord hebben, dan zal ik zeker naderhand jou nog mailen en mijn reactie geven op je vraag. 

Ik kan deze datum/tijd niet, kan ik een opname krijgen?

Mocht je deze datum/tijd niet kunnen, registreer je dan alsnog. Enkele uren nadat de masterclass is afgelopen krijg je een opname van de masterclass automatisch naar je inbox verstuurd. Je kunt de masterclass dus altijd in eigen tijd bekijken.