Verminder de overspoeling van angst in je dagelijks leven….

In 5 fases angst en/of paniekgevoel verminderen voor de lange termijn

Kom erachter hoe jij je ‘alarmsysteem’ duurzaam tot rust krijgt

En hoe wij écht werken als mens… Daar zal ik uitgebreid uitleg over geven.

Zonder dat je de situatie ‘aan’ moet gaan, analyseren of moet gaan wroeten in je verleden. Liever niet zelfs!

Ik ben Rosalie van Gils (drs.)

Inmiddels meer dan 17 jaar psychologe en gespecialiseerd in angst- en paniekklachten en langdurige stress.

Na de universiteit heb ik vele jaren in het werkveld gestaan, 1 op 1 therapie uitgevoerd en een heel team aan ambulant hulpverleners aangestuurd.

Altijd ben ik mezelf aan het bijscholen geweest. Elk jaar weer nieuwe opleidingen en cursussen gedaan om mezelf steeds meer te specialiseren. 

Om mensen beter te kunnen helpen, maar ook omdat ik het gewoonweg leuk vindt om nieuwe kennis op te doen en te leren.

In al die jaren begon ik een gemeenschappelijke noemer te zien tussen alle cliënten die aan het vechten waren om angst, spanning en lichamelijke spanningsklachten weg te krijgen. 

In 2017 heb ik Bureau Breinfijn opgericht. Ook via Bureau Breinfijn heb ik eerst veel 1 op 1 therapieën gegeven, en nu heb ik, samen met mijn team, al meer dan 25.000 mensen mogen helpen via cursussen en programma’s. 

Ook hebben we een bijdrage mogen leveren in diverse media tijdschriften, zodat we veel mensen kunnen bereiken om zich beter te voelen in hun vel en weer regie te voelen in hun leven.

We hebben o.a. bij de Vrouw, Women’s Health, Famme, Beau Monde, Telegraaf en Workjuice mogen meewerken aan artikelen. En daarnaast ben ik vaste gastblogger bij het online platform van Margriet. 

Daarnaast ben ik uitgeroepen tot de top 10 beste coaches van Nederland in 2021. Hoewel geen coach, maar een psycholoog, toch een hele grote eer om tot de top 10 te behoren :-).

Herkenbaar?

Je merkt dat angst of paniekgevoel teveel in je leven is dan je lief hebt. Je wordt er door overspoeld. 

Het lukt je om op dit moment niet het paniekgevoel onder controle te krijgen, of los te laten zoals er geadviseerd wordt

Door alle spanningen krijg je lichamelijke spanningsklachten, zoals versnelde hartslag, bonzend hart, hartkloppingen, benauwd of zweterig, of gewoon onrustig gevoel

Elke keer dat je maar aan een vorig angstig moment of paniekgevoel denkt, lijkt de angst direct te triggeren en weer op te komen

Je hebt er al veel over gelezen en weet er eigenlijk van alles van, alleen het lukt je maar niet om ervan af te komen

Je wil graag van het angstige en paniekerige gevoel af, en je doet enorm je best, maar het maakt weinig verschil. Dit kost veel tijd en energie

Denk je weleens, vanaf morgen ga ik anders met deze situatie om..

En volg je alle tips op die je maar kunt vinden. Je bent dagelijks op Google te vinden om dé oplossing te vinden. 

Ook heb je al hulp gehad van een coach of psycholoog, maar je raakt er toch maar niet echt vanaf. Er wordt je vooral aangereikt om jezelf af te leiden op deze momenten, of de trigger te vermijden. Maar je merkt dat dit weinig verschil maakt. Wel op dat moment, maar daarna komt het gewoon weer terug. 

Het lijkt wel vast te zitten in je hele lijf. Je komt er maar niet vanaf. 

Meld je snel aan en volg deze gratis masterclass

Deze masterclass is voor jou als je:

✔️ Al langer tegen angstklachten vecht (kunnen verschillende soorten angst zijn)

✔️ Bekend bent met paniekgevoel of paniekaanvallen

✔️ Al een tijdje lichamelijke spanningsklachten ervaart en je er met man en macht tegen vecht om het te verminderen, maar het je maar niet lukt

✔️ Er vanuit gaat dat er nooit een wondermiddel is. Je kunt wél echt de lading van angsten verminderen, alleen het is nodig om het accent van je aandacht op de juiste vaardigheden te richten. Daar leg ik je alles over uit in de masterclass.

ERVARINGEN

De masterclass heeft me een aantal inzichten gegeven en heeft me gemotiveerd om nu echt eens op de goede manier aan de slag te gaan. Alles wat ik inzet tot nu toe heeft er alleen maar toe geleid dat ik steeds strenger werd voor mezelf. Dit is niet vol te houden en wil ik ook niet meer. Fijne manier van presenteren, rustig, duidelijk en to the point. Rosalie weet waar ze over praat. 

Reva

Fijne manier om dit te volgen. Weer eens wat anders dan het lezen van het zoveelste ebook. De informatie komt zo veel makkelijker binnen bij mij. De klachten blijven elke keer terug komen en ik heb nu door waarom dat is. Ik ga ermee aan de slag en ga dat samen met Rosalie doen, want ik weet gewoon dat ik daarbij wat hulp nodig heb. Alle vertrouwen dat ik mijn gepieker kan overwinnen. 

Anoniem

De Masterclass heeft me veel nuttige informatie en een heldere uitleg opgeleverd. Het ging niet te snel en geen quick fixes. Je hoort echt dat je weet waar Rosalie het over heeft en het wordt rustig uitgelegd. Ik zou hem zeker aanraden!

Marileen

De Masterclass heeft me opgeleverd dat ik meer nadenk over wat er allemaal in mijn hoofd gebeurt. Ik vond de Masterclass heel interesant en zou hem zeker aanraden!

Carola

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt zo’n online masterclass?

Je kunt de masterclass direct volgen, of je kiest een later moment waarop het jou uitkomt. Je wordt direct doorgeleid naar de masterclass. Maar als je het later wilt bekijken, dan kun je de masterclass gewoon wegklikken, want je krijgt ook een mail met een nieuwe link voor de masterclass.

Je kunt de masterclass volgen via je telefoon, maar de voorkeur heeft tablet of laptop/computer. Je zult mij zien, ik kan jou niet zien of horen. Je kunt dus in alle rust thuis de masterclass volgen.

Als je een vraag hebt, schrijf ‘m even op, en bewaar ‘m tot het einde, want misschien beantwoord ik je vraag al in de masterclass zelf. Mocht dit niet zo zijn, dan geef ik je aan het einde altijd de mogelijkheid om een mailtje te sturen met je vraag.

Hoe lang is de masterclass?

De masterclass duurt 75 minuten en zal van begin tot einde waardevol voor je zijn. 

Kan ik vragen stellen?

Tijdens de masterclass zelf kun je geen vragen stellen. Dit omdat ik bewust een opname heb gemaakt, zodat je het op elk moment van de dag kunt bekijken. En als je wilt, direct. Je kunt ons wel altijd mailen met je vraag. Aan het einde van de masterclass geef ik aan hoe je dat het beste kunt doen.