Betalen&Garantie
Vind jouw antwoord hier
< Alle onderwerpen

Betalen & Garantie

Als je jouw product aanklikt kom je automatisch op de betalingspagina van Breinfijn. Na het invullen van de gegevens ontvang je automatisch een mailtje. De cursussen en programma’s hebben ieder een eigen prijs, afhankelijk van de grootte van het programma en de ondersteuning.

Hoe werkt het betalen in abonnementsvorm?
Voor alleen het Breinfijn en No Stress programma geldt een abonnementsvorm. Dit maakt het makkelijk voor meerdere mensen om heel laagdrempelig het programma te volgen. Je kunt dan voor het bedrag instappen en het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. De volgende maanden wordt hetzelfde bedrag (precies een maand later) weer afgeschreven, zolang dat je lid wilt blijven. Je bepaalt dus zelf hoe lang je het programma blijft volgen. Wil je stoppen? Dat kan zonder problemen. Je kunt dan een mail sturen naar team@breinfijn.nl en dan zetten we het abonnement direct voor je stop. Je zult dan ook direct geen toegang meer hebben tot het programma.

 

Hoe werkt het betalen in termijnen?
Voor sommige cursussen kun je in termijnen betalen. Deze optie kun je kiezen als je op de betaalpagina bent waar je je gegevens (naam en emailadres) achter laat en de Ideal, Bancontact of creditcard betaling doet. De eerste termijn wordt dan direct van je rekening afgeschreven en je gaat automatisch akkoord met SEPA-incasso’s voor de gekozen termijnen. Dat wil zeggen dat je voor de maandelijkse termijnen die je hebt gekozen precies een maand later hetzelfde bedrag wordt afgeschreven, tot het aantal maandtermijnen zijn betaald.
Wil je alles lezen over de retourvoorwaarden, die vind je hier.