Vind jouw antwoord hier
< Alle onderwerpen

Gratis aanbod

Als je je opgeeft voor het gratis ebook of de gratis training of masterclass, dan krijg je na het invullen direct toegang tot dit product.

Ebook

Na het invullen van jouw email adres en naam, ontvang je direct het ebook in de mail. Tevens wordt je doorgeleid naar een pagina met nog wat meer informatie.

Masterclass of training
Je kunt de masterclass of training direct volgen, of je kiest een later moment waarop het jou uitkomt. Je wordt direct doorgeleid naar de masterclass. Maar als je het later wilt bekijken, dan kun je de masterclass gewoon wegklikken, want je krijgt ook een mail met een nieuwe link voor de masterclass.

Je kunt de masterclass of training volgen via je telefoon, maar de voorkeur heeft tablet of laptop/computer. Je kunt dus in alle rust thuis de masterclass of training volgen.

Als je een vraag hebt, schrijf ‘m even op, en bewaar ‘m tot het einde, want misschien beantwoord ik je vraag al in de masterclass of training zelf. Mocht dit niet zo zijn, dan geef ik je aan het einde altijd de mogelijkheid om een mailtje te sturen met je vraag.

Als je nog een vraag hebt dan kun je ons mailen op team@breinfijn.nl