Vind jouw antwoord hier
< Alle onderwerpen

Gratis producten

 

Om onze methode zo toegankelijk mogelijk te maken bieden we naast ons uitgebreide aanbod ook een aantal gratis producten aan. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met Rosalie en haar methode.

 

Ebook: Grip op je gedachten

Stop met aanmodderen en het inzetten van korte termijn trucje.s Ga voor RUST in je hoofd op de lange termijn….En krijg Grip op je Gedachten

Klik op onderstaande link om je aan te melden, je ontvangt het ebook direct in jouw mail. (Check vooral ook even de spam;) )

Gratis e-book Grip op je Gedachten

Training: Hierdoor kom je nooit uit de stresscirkel

Ontdek 5 punten die 90% van de mensen doen, maar juíst zorgen dat je in de stresscirkel blijft

Het blijven doen wat je nu doet (mediteren, wandelen, gezonde voeding, yoga, etc.) helpt je wel voor korte tijd, echter het stressgevoel komt elke keer als een boemerang weer terug.
Waarom? De focus mag juíst niet naar het stressgevoel zelf, maar naar iets onderliggends.  Bekijk NU DIRECT de gratis training hóe ik als psycholoog mensen help om stress te verminderen om uiteindelijk juist duurzaam NIET meer in de stresscirkel te komen.

 

Training ‘Hierdoor kom je nooit uit de stresscirkel’

Masterclass: In 5 stappen uit de overspoeling van angst en paniek

 

Verminder de overspoeling van angst in je dagelijks leven….

Ontdek welke 5 fases iedereen doorloopt om voor de lange termijn klachten angst en/of paniekgevoel te verminderen

Kom erachter hoe jij je ‘alarmsysteem’ duurzaam tot rust krijgt. En hoe wij écht werken als mens… Daar zal ik uitgebreid uitleg over geven.
Zonder dat je de situatie ‘aan’ moet gaan of moet gaan wroeten in je verleden. Liever niet zelfs!Klik op onderstaande link om de masterclass direct te bekijken.https://www.breinfijn.nl/gratismasterclass/