Vind jouw antwoord hier
< Alle onderwerpen

Programma’s en cursussen

Wat is het verschil tussen een programma en een cursus?

Het grootste verschil tussen de programma’s en de cursussen, is dat de cursussen een kortere tijdsduur hebben, waarin je dagelijks een module geopend krijgt. De cursussen zijn laagdrempelig en gericht op een bepaalde klacht. Na het aanmelden heb je 6 maanden de tijd om de cursus af te ronden. De programma’s daarentegen bestaan uit 20 modules die wekelijks open gaan. De programma’s zijn uitgebreider opgebouwd en er zit begeleiding bij. Het Breinfijn en No Stress programma kennen een abonnementsvorm en zijn direct opzegbaar. Je kunt altijd direct starten na betaling.

Hieronder een overzicht van de verschillende programma’s, een korte uitleg en een linkje naar de pagina van dit programma.

Programma’s

No Stress programma:

Dit uitgebreide programma is bedoeld voor mensen die chronische stress ervaren, overspannen voelen, burnout of herstellende zijn. Deze klachten vallen vaak samen met angsten en lichamelijke spanningsklachten.

In dit programma leer je hoe je voor de lange termijn om kunt gaan met je stressklachten. We gaan juist nauwelijks in op de situatie zelf, maar juist hetgeen wat maakt dat je het als stress ervaart. Dan ga je namelijk vaardigheden leren die je helpen in allerlei moeilijke situaties in je leven.

Na het volgen van dit programma zul je, door middel van de vaardigheden die je hebt geleerd, minder last hebben van lichamelijke spanningsklachten, makkelijker en flexibeler omgaan met moeilijke situaties in je leven, psychologisch flexibeler zijn en stresssituaties (werk en privé) makkelijker kunnen handelen.

Praktisch:

– Toegang tot online leeromgeving

– Online community waar je vragen kunt stellen over jouw situatie en ontwikkeling

– Maandelijkse live Q&A’s

– Workshops in diverse thema’s

Sinds september 2021 zijn we ook voor dit programma overgegaan op abonnementsvorm. Dat wil zeggen dat je maandelijks betaald, en dan ook toegang behoudt tot het programma en alle begeleiding. Wil je stoppen? Dat kan. Je kunt direct opzeggen door een mail te sturen naar team@breinfijn.nl, en dan zetten we de betaling voor je stop. Let op: ook de toegang tot het programma en de begeleiding, workshops, en coaching calls vervalt dan.

Wil je meer informatie over het No Stress programma? Klik dan op deze link

 

Breinfijn programma:

Dit uitgebreide programma is voor mensen met angstklachten, in combinatie met paniekgevoel of paniekaanvallen. De vaardigheden die je leert komen overeen met het No Stress programma, en zijn ook altijd gericht op de lange termijn de lading leren verminderen van angsten. De inhoud en oefeningen van dit programma zijn alleen anders ingericht, specifiek op angsten en paniek.

In dit programma leer je hoe je voor de lange termijn je angsten los kunt laten, minder overspoeling voelt van angst en/of paniek en een gevoel krijgt van rust en overzicht. Je gaat dus leren om jouw angsten bij de kern aan te pakken (niet de situatie van overspoeling zelf) en hiermee om te gaan voor de rest van je leven.

Praktisch:

– Toegang tot online leeromgeving met 20 modules

– Online community waar je vragen kunt stellen over jouw situatie en ontwikkeling

– Maandelijkse live Q&A’s

– Workshops in diverse thema’s

Wil je meer informatie over het Breinfijn programma? Klik dan op deze link

Dit programma is op basis van abonnementsvorm. Dit maakt het mogelijk om laagdrempelig in te stappen en is direct opzegbaar door een mail te sturen naar team@breinfijn.nl. We zetten de betaling dan direct voor je stop. Maar let op: ook de toegang tot het programma, en de workshops en coaching calls vervalt dan. Wil je nog inzage in alleen de modules? Vanaf module 15 geven we je een mogelijkheid om via een eenmalige betaling nog 3 jaar gebruik te maken van de inhoud van de modules, en als je het abonnement stopt, dan vervalt wel de begeleiding.

 

Cursussen

Cursus Grip op je Gedachten:

Deze cursus is gericht op mensen die piekeren of veel negatieve gedachten in hun hoofd hebben. Een druk hoofd is je bekend. In deze cursus ga je op een andere manier je gedachten leren ervaren, zodat ze niet meer de lading hebben zoals ze nu voelen. En je daardoor ook minder gefocust hoeft te zijn op je negatieve gedachten en ze minder aanwezig worden.

Wil je meer informatie over deze cursus? Klik dan op deze link

 

Cursus Rust in Lichaam en Brein:

Deze cursus is voor mensen die last hebben van lichamelijke spanningsklachten, waardoor je meer rust zult krijgen in zowel je lichaam als je brein. Want een gezond lichaam is een gezond brein en vice versa :). En dit zijn niet de korte termijn trucjes die je krijgt in deze cursus. Je gaat vaardigheden leren die voor de lange termijn zullen zorgen voor vermindering van klachten.

Wil je meer informatie over deze cursus? Klik dan op deze link

Cursus Vergroot je Zelfvertrouwen:

De naam van de cursus zegt het eigenlijk al. Hoe krijg je meer vertrouwen in jezelf. In deze cursus ga je niet jezelf leren complimenteren, positieve affirmaties opdreunen of bedekken met perfectionisme. In deze cursus leer jij op een andere manier naar jezelf te kijken en hoe jij je nu één voelt als het ware met een negatieve kijk op jezelf, ga je na de cursus ervaren dat dit helemaal niet meer zo belangrijk is. Je bent er gewoonweg niet meer zo mee bezig om jezelf te ‘bewijzen’. En dát noemen we een stevig fundament :-).

Klik hier voor meer informatie