Masterclass: Effectief weg van stress/burnout

Een online masterclass waarbij je de oplossingen gaat krijgen hoe je beter kunt leren omgaan met stress, en zo snel mogelijk uit een burnout te komen, blijvend.

Daarnaast leer je om binnen 6 minuten stress met 23% te verlagen.

Helemaal in deze uitzonderlijke tijd waarin we volop in onzekerheid leven kan dit een extra reden zijn tot een verhoogd stressgevoel. Je kunt het gevoel hebben de controle kwijt te zijn, wat het stressniveau verhoogd.

Een goede reden om goed voor jezelf te zorgen en te leren omgaan met wat er in je hoofd zit.

Let op: Er staan voorlopig geen masterclasses gepland. Je kunt wel voor een verlaagde prijs een opname volgen van een eerdere masterclass.

Herken je dit?

Je bent misschien al wel jaren tegen stress aan het vechten.

Je hebt al van alles geprobeerd om minder stress te ervaren.

Je mediteert wat af, probeert positief te denken, en elke keer heb je weer goede voornemens….maar toch lukt het je maar niet om voor de lange termijn een effectieve strategie te vinden.

En helemaal in deze uitzonderlijke tijd waarin we volop in onzekerheid leven, lijkt dit de druppel te zijn die de emmer doet overlopen.

 

Ervaar jij veel stress?

Stress heeft alles te maken met je manier van denken: met je perceptie op de wereld rondom je en de gedachten die je hiervan maakt.

Heel veel mensen denken dat stress te maken heeft met omgevingsfactoren en met situaties. Ze denken dat als ze de situatie kunnen veranderen, ze minder stress hebben.

Maar heel eerlijk, situaties om je heen gaan niet veranderen. Die blijven hetzelfde, of nagenoeg hetzelfde.

Wat je wel kunt veranderen is hoe jij zelf omgaat met die situaties! 

 

Hoe komt het nou dat de één continu chronische stress ervaart en de ander relaxed kan leven.

Het heeft allemaal te maken met de kettingreactie die opkomt in je brein en lichaam. Daar ga ik je alles over vertellen in deze masterclass.

Als een stress modus te lang duurt is dat een aanslag op je brein, je denken, je lichaam en ook op je omgeving. Je geheugen en concentratie laten te wensen over, je voelt je chronisch moe en je krijgt steeds meer lichamelijke klachten.

Je lichaam is op.

 

En daar is wat aan te doen!

In deze masterclass neem ik je uitgebreid mee in de reis om jouw brein en jouw lichaam te begrijpen. Waarom doe je nou wat je doet? Waarom reageer je nou zoals je doet? En waarom reageert je lichaam op deze manier?

Ik geef je wetenschappelijk onderbouwde inzichten uit de neuropsychologie, neurowetenschappen, kwantumfysica en verschillende therapie soorten om jou een zo compleet mogelijk plaatje te geven.

 

Dit is niet zomaar een masterclass. Deze masterclass gaat je een ton aan kennis geven en je gaat jezelf eindelijk begrijpen.

En dat is nodig…..want zonder het écht te begrijpen, ga je geen verandering voor de LANGE termijn kunnen maken.

 

Veel gehad aan de hulp van Rosalie. Ze is duidelijk en transparant, heeft veel kennis in huis en wist meteen het pijnpunt eruit te halen. Het blijft een proces maar ze heeft me zeker een hele ontwikkeling laten maken.

Anne

De uitleg over hoe mijn brein werkt en dat in combinatie met het lichaam heeft veel duidelijk voor me gemaakt. Je hoort altijd wel dat stress niet goed is, maar ik wist eigenlijk niet precies waarom. Het heeft me de ogen zeker doen openen! Ik MOET hier iets aan gaan doen, dat gaat me zeker veel opleveren in mijn leven.

Laura

De puzzelstukjes vallen voor mij nu wel in elkaar. Heldere uitleg, eindelijk duidelijk wat voor effect langdurige stress wel niet op je heeft. Ik schrik ervan, tijd voor echte verandering!

John

Hele fijne uitleg, vooral ook hoe wij als mens denken en wat ervoor nodig is om anders met stress te leren omgaan.

Feike

Wat leer je in deze masterclass

>> Je leert je eigen denken te begrijpen

>> Je leert de signalen van je lichaam te begrijpen

>> Je leert de mentale, emotionele en ook lichamelijke gevolgen van stress

>> Je leert hoe je controle kunt loslaten

>> Je leert hoe je emoties in elkaar zitten

>> Je leert waarom verstand en gevoel vaak niet samen gaat

>> Je leert waarom zoveel mensen in een burnout komen en hoe dit te voorkomen is

>> Je leert hoe je sneller uit een burnout komt

>> Je leert hoe je binnen 6 minuten je stress met 23% kunt verlagen

>> Je leert je mentale spieren, je bewustzijn vergroten

>> Je weet je leven om te keren: je maakt een beslissing om weg te gaan van de stress en van een afstand te bekijken wat je aan het doen bent

>> Je leert om meer voldoening uit je leven te halen

Wie ben ik?

Wonend in een klein durpke in Noord-Brabant. Al vrijwel heel mijn leven daar gewoond, met een tussenstop van een halfjaar in Madrid (voor studie) en voor studie in Tilburg. Happily wonend met man en 3 kids. Hoewel mijn leven in mijn jeugdjaren heel gewoontjes was zonder rare dingen, hebben we het later wel voor onze kiezen gehad. Stoppen en bij de pakken neerzitten was geen optie. Ik kan wel zeggen dat ik leef wat ik anderen leer. Uiteindelijk gaat het om flexibel om leren gaan met moeilijke momenten in je leven, met tegenvallers gedurende een dag, gewoon in je dagelijks leven. Waardoor je de rust in je hoofd en lichaam kan gaan voelen. 

Inmiddels meer dan 17 jaar ervaring als psycholoog bij verschillende zorgorganisaties en een particuliere praktijk. Tijd om in oktober 2017 een eigen psychologenpraktijk op te starten, waarin ik als een vis in het water ben. Mijn specialisatie is stress, burnout en angst- en paniekklachten. Ik zie doorlopend deze klachten in mijn praktijk en weet ik wat er werkt. 

Jouw investering

De investering voor deze unieke online masterclass is €69,95 (incl. BTW)

Speciaal nu omdat er geen nieuwe datum is gepland kun je de masterclass toch nog volgen voor een verlaagde prijs. Je kunt deze nu volgen voor €24,95 (incl. BTW).

Dus als jij 100% kunt zeggen ‘JA IK GA ERVOOR’, twijfel dan niet langer en meld je aan voor de Masterclass: Effectief weg van stress/burnout, want deze masterclass gaat je helpen om jezelf eindelijk goed te begrijpen en je beter te leren omgaan met stresssituaties!!

meer weten

Veelgestelde vragen

Is de masterclass live?

De eerdere data waren zeker live. Momenteel is het mogelijk om replay te bekijken van de waardevolle masterclass voor een verlaagde prijs.

Hoe lang is de masterclass?

Ik kan het niet heel precies zeggen, maar het duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Kan ik vragen stellen?

Tijdens de live online masterclass was er de mogelijkheid om je vragen te stellen. Er stond een prive chat open waar je je vraag kunt stellen. Mocht je de replay gaan kijken, dan ook kun je je vraag nog stellen en zal ik via mail beantwoorden.

Ik vind het een investering.

Voor de kennis en informatie die je krijgt is deze prijs niet veel eerlijk gezegd. Een 1 op 1 sessie bij een psycholoog kost veel meer, en dan krijg je minder uitleg dan je nu krijgt. Deze kennis is essentieel om een verandering te maken, want ik ben van mening dat je goed moet snappen waarom stress slecht voor je is, wat het doet met je brein en lichaam en vooral ook waar de ingang ligt om niet in een burnout terecht te komen.

Doe je ook mee met de masterclass?