Gratis Masterclass

In 5 stappen uit de cirkel van angst of paniek

Voor de lange termijn

Herken je dit?

* Je zou graag minder angst willen voelen voor een bepaalde situatie of meerdere situaties. Het lukt je op dit moment niet om dit los te laten en de cirkel te doorbreken.

* Door alle stress en spanningen krijg je lichamelijke klachten, zoals versnelde hartslag, bonzend hart, hartkloppingen misschien wel of benauwd en zweterig. En elke keer dat je weer denkt aan die situatie komen de paniekgevoelens weer op.  

* Je bent zo moe van alles wat er in je hoofd zit. Je zou graag meer willen genieten van het leven op dit moment. 

* Je weet misschien al wel dat er wat moet veranderen met je verstand, alleen HOE je dat doet, lukt je niet, of maar voor korte termijn. Je gevoel wil niet mee.

* Je hoort weleens van anderen wat je eraan kunt doen, maar het lukt je niet om het zelf uit te voeren. Of je probeert het, maar het maakt geen verschil. Dit kost veel tijd en energie. 

* Je wilt meer rust in je leven. Je wil graag van het angstige, onrustige (of gejaagde) gevoel af. 

De masterclass heeft me een aantal inzichten gegeven en heeft me gemotiveerd om nu echt eens op de goede manier aan de slag te gaan. Alles wat ik inzet tot nu toe heeft er alleen maar toe geleid dat ik steeds strenger werd voor mezelf. Dit is niet vol te houden en wil ik ook niet meer. Fijne manier van presenteren, rustig, duidelijk en to the point. Rosalie weet waar ze over praat.

Reva

Rosalie is echt THE BEST COACH ever! Ik heb bij haar een traject gevolgd en dankzij Rosalie is mijn brein letterlijk weer fijn en ervaar ik meer rust. Ik zit lekker in mijn vel en ik heb de tools om dit zo te houden. Wat mij betreft lifechanging. Ik raad iedereen Breinfijn aan!

Simone de Jongh

Fijne manier om dit te volgen. Weer eens wat anders dan het lezen van het zoveelste ebook. De informatie komt zo veel makkelijker binnen bij mij. De klachten blijven elke keer terug komen en ik heb nu door waarom dat is. Ik ga ermee aan de slag en ga dat samen met Rosalie doen, want ik weet gewoon dat ik daarbij wat hulp nodig heb. Alle vertrouwen dat ik mijn gepieker kan overwinnen.

Anoniem

ik kan je helpen

In deze masterclass ontdek je

>> Wat maakt dat je tot nu toe niet uit de negatieve cirkel komt van angst, paniek of gepieker

>> Dé 5 stappen die echt nodig zijn om het oude patroon te doorbreken

>> Hoe je dat stemmetje van angst terug kunt dringen, waardoor je meer vertrouwen krijgt dat het ook jou gaat lukken om dit te overwinnen

>> De methode die ik gebruik in het succesvolle Breinfijn programma, waardoor ik ervan overtuigd ben dat het ook jou kan helpen

>> De manier om zelf de resultaten te bereiken waar je tevreden over bent en je gemotiveerd wordt om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling

En goed om te weten. Deze masterclass is echt voor diegene die in de actie willen. Die helemaal klaar zijn met hun angsten of paniekklachten en die gaan voor motivatie, inspiratie, en maar uiteindelijk waar alles om draait –> resultaat :-)! 

Duidelijke manier van presenteren en goed opgebouwde masterclass. Ik vond het prettig om op deze manier te horen wat er nodig is om de cirkel te doorbreken waar ik al zo lang in zit. Nu nog uitvoeren…

Annemien

In 2019 heb ik een traject gevolgd bij Rosalie, erg professionele aanpak. Rosalie schept heldere verwachting en legt heel duidelijk en op een fijne, toegankelijke manier uit waar je doorheen gaat. Door de educatieve manier van coachen / sessies geven krijg je snel een helder inzicht en weet je snel hoe je met bepaalde zaken beter om kunt gaan (oefening baart kunst). Een heel fijn, warm persoon waar je je niet een nummer maar een persoon voelt. Ik beveel haar van harte aan.

Ruben Nijssen

Rosalie heeft een prettige persoonlijkheid en geeft een fijne heldere uitleg voor wat betreft een cursus of traject. Zeker de moeite waard!

Desiree Dekker

Wil je de gratis Masterclass bekijken?