Van dagelijks stress naar een gevoel van rust diep van binnen…

Eindelijk weer goede nachten, stabiliteit in je emotie en vermindering van lichamelijke spanningsklachten

Stop met negatieve gedachten omdraaien in positieve gedachten

Wroeten in je verleden hoeft niet

Wetenschappelijk bewezen effectief

Niet in de medische molen - geen dossier

Meer dan 250 succesvolle resultaten met het No Stress programma

Van een chronisch stressgevoel naar ontspannen en stabiliteit

Open Google en je ziet allerlei tips en adviezen. Helaas voor de korte termijn.

Er wordt geadviseerd zichzelf af te leiden, of om negatieve gedachten om te draaien in positieve gedachten. Was het maar zo simpel.

Helaas merken veel mensen dat dit meer als vechten voelt, dan dat het hen iets oplevert. Maar wat dan? Ik spreek dagelijks mensen die vastlopen, ze weten het gewoon niet meer.

Jij hoeft niet verder te zoeken. Ik deel met jou een bewezen wetenschappelijke methode, waarbij je niet hoeft te wroeten in je verleden, je niet de medische molen in hoeft, en zeker wel het resultaat behaalt wat jij wil.

Jaren ervaring

Succesvolle transformaties

Mensen ontvangen mijn nieuwsbrieven

Gouden formule….

Ik geloof dat je als psycholoog het beste kunt leren van een ruime praktijkervaring. Vanuit ruim 17 jaar ervaring, mag ik zeggen dat ik wéét wat er niet werkt en wel werkt.

Bureau Breinfijn mag zich inmiddels een gerenommeerde praktijk noemen met 5 sterren Google reviews.

 

Gouden formule = kennis + ervaring + …. + ….

 

Binnen het programma van Bureau Breinfijn wordt uitgebreide kennis en een bak aan ervaring gecombineerd met een stap voor stap methode en persoonlijke begeleiding.

Ik zie dat deze gouden combinatie zorgt voor succesvolle resultaten en tevreden deelnemers. Ook als je al meerdere hulpvormen hebt ingeschakeld en het gevoel hebt dat je al van alles hebt geprobeerd. Doe je ook mee?

 

 

Deze deelnemers bereikten ook hun doelen…

Dit is wat het No Stress programma inhoudt

20 modules

Werkboek

Hulp via berichten

Warme community

Live Q&A's

Workshops

Stap voor stap methode 

Afgelopen jaren heb ik veel mensen zien struggelen en vechten tegen situaties die hen stress oplevert. Maar ook tegen wat er bij zichzelf in hun eigen hoofd gebeurt. 

Vaak gebeurt het dat je zo snel mogelijk weg wil van je (lichamelijke) spanningsklachten, en ga je op zoek naar alles wat maar kan helpen. 

Helaas zijn dit vaak korte termijn strategieën en gaan je niet helpen om op de langere termijn meer rust, overzicht, stabiliteit in emoties en energie opleveren. 

In het No Stress programma word je stap voor stap begeleid, gewoon eenvoudig, simpel en gestructureerd opgezet, om voor de lange termijn meer ontspannenheid te kunnen ervaren. 

Zodat je makkelijker en flexibeler leert omgaan met moeilijke situaties in je leven. Je psychologisch flexibeler wordt. En stresssituaties (werk en privé) makkelijker kunt handelen. 

Welke modules krijg je

Inhoud cursus

>> Na aanmelding ontvang je direct twee mails. Eentje met de factuur, en eentje met de inloggegevens.

>> Je kunt binnen 5 minuten al inloggen en de cursus starten.

>> Elke week (20 weken lang) gaat er een nieuwe module open.

>> Elke module bestaat uit een combinatie van video’s, audio’s, handvatten, praktische tools, filmpjes en je krijgt er een volledig werkboek bij. Je loopt per week de les door en oefent gedurende die week wat de les aangeeft.

>> De modules staan vol met inzichten en mogelijkheden tot het vergroten van je bewustzijn en je zelfvertrouwen te vergroten voor de lange termijn.

>> Het is juist goed om de tijd te nemen en het programma te volgen op eigen tempo. Des te beter integreert het geleerde in je hele systeem. Ik geef dan ook niet voor niks aan dat we gaan stoppen met korte termijn trucjes, maar iets gaan leren voor de lange termijn. Het zijn eenvoudige en praktische tools die je simpel kunt integreren in je dagelijks leven.

>> Je bepaalt zelf hoe lang je aan de slag gaat. De investering is €25,- per maand (incl. BTW) en het is maandelijks opzegbaar. Via onze klantenservice staan we voor je klaar en kun je per direct opzeggen.  

>> De cursus is inclusief een community met gelijkgestemden, waarbij we elkaar kunnen aanmoedigen en upliften. Ook is het mogelijk om privé berichtjes te sturen als je een klik voelt met iemand.

>> Omdat je er een werkboek bij krijgt van in totaal 53 pagina’s, heb je alle stof ook na dit programma nog tot je beschikking. Super handig!

Modules bestaan uit

Module 1: Kennis lichaam en brein

Module 2: De invloed van de ‘mind’

Module 3: Afstand nemen van stress

Module 4: Stressklachten loslaten

Module 5: Lading verminderen

Module 6: Verandering gaan maken

Module 7: De valkuilen

Module 8: Zelfvertrouwen ontwikkelen

Module 9: Wat woorden doen

Module 10: Lading verminderen (deel 2)

Module 11: Stapjes vooruit

Module 12: Terugval bestaat niet

Module 13: Milder voor jezelf zijn

Module 14: Dagelijks leven

Module 15: Angstgedachtes loslaten

Module 16: Makkelijker leven in je hoofd

Module 17: Gefeliciteerd!

Module 18: Mini cursus perfectionisme

Module 19: Opnames workshops

Module 20: Persoonlijke sessie 

+ Begeleiding

Ik zal zelf 1x per week persoonlijk aanwezig zijn voor vragen via de berichtenoptie in de leeromgeving. 

Je kunt contact onderhouden met andere deelnemers van het programma en elkaar motiveren en inspireren. 

Daarnaast organiseren we live online Q&A’s en workshops met diverse thema’s gerelateerd aan stressklachten. 

Deel jij binnenkort ook jouw resultaten?

Overtuigd dat dit jou gaat helpen? Meld je aan!

€25,- (incl. BTW) per maand

Maandelijks opzegbaar

Je kunt binnen 5 minuten starten

Toegang tot 2 bonussen

Je krijgt gratis toegang tot 2 bonussen, ontwikkeld door specialisten.

✅ Bonusmodule: Leren luisteren naar je intuïtie (t.w.v. €125,-)

✅ Bonusmodule: Leren omgaan met uitstelgedrag  – inclusief volledig werkboek (t.w.v. €175,-)

Inclusief werkboek van 53 pagina’s

Bureau Breinfijn houdt de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied altijd bij. Er zullen dan ook regelmatig nieuwe updates en toevoegingen komen aan het programma. Onder andere zijn er workshops en live Q&A’s gepland voor de komende maanden. 

Waarom de cursus uniek is
✅ Een warme community met deelnemers die hetzelfde als jou ervaren
De cursus is al door meer dan 250 mensen gedaan en je komt terecht in een community met andere cursisten. Door van elkaar te leren, elkaar aan te moedigen en te motiveren is het makkelijker en prettiger om stappen te zetten. De herkenning en erkenning voelt heel fijn.
✅ Extreem veel waarde voor een lage prijs
Door de laagdrempelige prijs van deze cursus doen meer dan 1500 mensen mee aan mijn cursussen en programma’s. Dit geeft mij de mogelijkheid om veel waarde te geven voor een lage prijs. Zou ik jou 1 op 1 begeleiden, dan is de prijs boven de 1000 euro gegarandeerd.
✅ Je krijgt een stabiele basis in je persoonlijkheid
Deze cursus draait voor een groot deel in het vergroten van het bewustzijn hoe jij naar jezelf kijkt. Hoe jij jezelf omschrijft is daar een onderdeel van. Ook al zou jij jezelf positief omschrijven, in ons brein zet zich dat vaak vast. Als je dan aan dat positieve niet kunt voldoen dan krijg je al snel een negatief gevoel over jezelf. Daar gaan we in deze cursus dieper op in en ga je een verandering leren maken.
✅ De tijd die je investeert bepaal je zelf
Je volgt de cursus via een leeromgeving en bestaat uit video’s, teksten, oefeningen, een werkboek, berichtenopties in de community en aanvullende workshops en bonussen. Concreet en to-the-point. Je hebt zelf in de hand of je de cursus wilt blijven volgen, doordat je de cursus maandelijks kunt opzeggen. Ik weet zeker dat je merkt dat je veel inzichten opdoet, en vast en zeker de cursus graag wilt doorzetten ;-).

GARANTIE

De cursussen en programma’s van Bureau Breinfijn zijn al door meer dan 1500 deelnemers effectief gebleken. Ik kan dus met vrij grote zekerheid zeggen dat dit programma je nieuwe inzichten gaat geven.

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

BUREAU BREINFIJN BIEDT 100% GARANTIE

Je kunt heel laagdrempelig voor 25 euro per maand instappen. Wil je stoppen? Dat kan heel makkelijk, door een mail te sturen naar team@breinfijn.nl voor de 15e van de maand. Je abonnement wordt dan per direct stopgezet en je hebt vanaf de eeste van de volgende maand geen toegang meer tot het programma. 

Jouw investering

€25,- (incl. BTW) per maand

Maandelijks opzegbaar

 

Wat zit erin: 

✔︎ De looptijd bepaal jij zelf

✔︎ 20 modules die wekelijks voor je opengaan, die je stap voor stap begeleiden in hoe je je perceptie over situaties kunt veranderen en je stresslevel langdurig kunt verlagen

✔︎ Wekelijkse ondersteuning via de berichtenoptie

✔︎ Warme community om elkaar te inspireren, motiveren en het delen van successen

✔︎ Live Q&A’s

✔︎ Diverse workshops

Dit zit erbij:

20 wekelijkse modules

Stap voor stap begeleiding

In 20 wekelijkse modules die automatisch voor je opengaan in de online leeromgeving kun je stap voor stap leren om meer te vertrouwen op jezelf. Dit doe je niet door jezelf positieve affirmaties te geven, maar dit gaan we doen door op een andere manier te leren omgaan met angststemmetjes in je hoofd, die maken dat je het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent of faalt bijvoorbeeld.

Toegang

Onbeperkt, tot opzegging

Je bepaalt zelf de tijd om de praktisch en toegankelijke oefeningen uit te voeren. De oefeningen zijn kort en praktisch toepasbaar, juist in kleine dagelijkse situaties. Daar is namelijk het verschil te maken. Je hebt niet leren lopen doordat er iemand tegen je zei hoe je dat precies moet doen. Je hebt leren lopen terwijl je aan het proberen en oefenen was. En dat is precies wat we ook in dit programma gaan doen.

Dit programma is maandelijks opzegbaar. Onze eigen Jacky en Wieteke van de klantenservice staan voor je klaar om je te helpen.

Bonusmodule

Leren luisteren naar je intuïtie

In deze bonusmodule ga je leren hoe je beter contact kunt leren maken met je intuïtie en hoe je weer vanuit intuïtie kunt leren leven, in plaats vanuit angst.
Bonusmodule

Leren omgaan met uitstelgedrag

Uitstelgedrag is vaak het gevolg van angst om beslissingen te nemen, of angst om het niet goed genoeg te doen. Daar gaan we in deze cursus natuurlijk dieper op in. Om het ook vanuit de praktische kant te benaderen krijg je in deze bonusmodule alle tools om uitstelgedrag te verminderen.
Nog even de voordelen op een rij
P

Je krijgt direct toegang

P

Maandelijks opzegbaar

P

Stel al je vragen aan andere deelnemers en mij persoonlijk

P

Verandering voor de lange termijn

P

Inclusief 2 BONUSSEN

P

Niet in de medische molen

P

Niet wroeten in je verleden

P

Stoppen met positief moeten denken (vechten)

P

Geen dossieropbouw

P

Wetenschappelijk bewezen effectief

Check het nu uit met voor slechts 25 euro

No Stress programma

 Verstand en gevoel gaan weer samen

Lichamelijke spanningsklachten verminderen

 Beter inslapen en doorslapen

 Meer rust in je hoofd

 Perfectionisme zonder jezelf voorbij te lopen

 Van piekeren verlost

 Angsten verminderd in lading

Je kunt binnen 5 minuten starten

Ik heb het programma afgelopen maanden bij Rosalie gevolgd en afgerond. Eindelijk eens een andere benadering dan het positief leren denken. Het lukte mij maar niet, waardoor ik continu het gevoel kreeg dat ik faalde. Waarom lukt het mij niet, en een ander wel? Het programma heeft mijn verwachtingen overtroffen. Niet alleen heb ik mijn perfectionisme eindelijk leren loslaten, ik heb het gevoel dat ik de regie weer terug heb en de touwtjes zelf in handen heb, maar dan zonder dat stresserige gevoel. Het was niet per definitie makkelijk, maar Rosalie heeft een heel laagdrempelige en vertrouwde uitstraling waardoor ik vertrouwen in mezelf kreeg. Ik weet weer wat belangrijk is in het leven en kan me erbij neerleggen als het een keer anders gaat dan in mijn hoofd zou moeten.
Brigitte B.

Ik volgde Rosalie al een tijdje en merkte dat ik steeds meer behoefte had aan iemand waarvan ik weet dat wat ze anderen leert ook echt helpt. Ik heb eerder bij een coach een traject gevolgd, maar merkte dat ik elke keer in een rondje aan het praten was en ik niet heel veel verder kwam. Na het volgen van de cursus Grip op je Gedachten had ik ruim het vertrouwen dat ik met haar programma nog meer stappen zou kunnen zetten. Het is een fijn opgebouwd programma, het programma is prettig te volgen qua filmpjes, audio’s en lezen, wat bij mij goed werkt qua afwisseling, anders ben ik snel verveeld. Dit hielp mij om mijn aandacht er goed bij te houden. Ik heb veel inzichten op gedaan, teveel om op te noemen. Ik zou het iedereen die al langer met een stressgevoel rondloopt, streng voor zichzelf is, teveel hooi op haar vork neemt het aanraden om dit programma te volgen. Daar hou je je levenlang profijt van.
Marjolieke

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Er zijn 20 hoofdmodules die je online kunt volgen. Er staan natuurlijk een aantal oefeningen in die tijd kosten. Maar, je wilt iets veranderen in je leven. En dat kost nu eenmaal tijd.

Je hoeft echt niet dagelijks in te loggen, zelfs niet wekelijks. Uiteindelijk gaat het erom dat wat voor inzichten je hebt opgedaan, of de kleine praktische oefeningen, gaat oefenen in je gewone dagelijks leven. Dan ga je de grootste stappen maken. Het gaat er niet om hoeveel tijd je inlogt.

Je kunt het ook niet doen hè. Je kunt het nog wel even alleen doen. Maar wat kost het je?

Hoe lang ben je al aan het aanrommelen? Hoe lang stap je ’s ochtends al uit je bed en denk je ‘nou, daar gaan we weer…’.

Je hebt geen idee wat je aan het doen bent. En hoe lang ben je dit nu al aan het doen? En hoe lang kun je je dit nog permitteren?

BONUSMODULES:

– BONUS: Module ‘Leren luisteren naar je intuïtie’ (t.w.v. €125,-)

– BONUS: Module ‘Leren omgaan met uitstelgedrag’ (t.w.v. €175,-)

Ik heb al hulp van een coach/psycholoog, en nu?

Ook al heb je nu op dit moment hulp van een psycholoog of coach, of je hebt al meerdere trajecten gehad, het is niet voor niks dat je nu nog op deze website zoekende bent. 

Mocht je al eerder therapie of zelfs therapieën hebben gehad. Ik begeleid vooral mensen die al eerder hulp hebben gehad, maar waarbij blijkt dat het niet voldoende is geweest. Vaak is er wel sprake van enige vooruitgang, maar helpen de tools maar voor korte tijd.

Het is ook best logisch, want veel hulp is gericht op het gevolg. In dit programma gaan we juist niet de nadruk leggen op jouw lichamelijke spanning, of op jouw gedrag. We gaan leren herkennen wat er zit als cluster in je onderbewustzijn, en daar gaan we op een andere manier mee leren omgaan. 

Dat kun je helaas niet alleen, daar heb je echt hulp bij nodig. 

Zonder te wroeten in je verleden! 

Een voordeel is dat wij als mens vaak zo werken dat we dingen 10x moeten doornemen en lezen, of kijken, voordat je het doet. Voor het uitvoeren en integreren van de oefeningen heb ik gemerkt dat juist een online leeromgeving daarin een krachtige tool is om mensen te helpen.

Je kunt op elk moment van de dag inloggen en de stof doornemen. Dat zorgt ervoor dat je op momenten dat het even niet zo lekker gaat, je altijd weer gemotiveerd wordt en je juist inzichten krijgt over wat er bij jou gebeurt en waarom maakt dat je je even niet zo prettig voelt. En je bent daarnaast natuurlijk gelijk aan het oefenen om het ook voor de lange termijn te integreren.

Hulp vanuit een psycholoog vanuit de basis GGZ is zelfs maar 4, 6, 9 of 11 sessies lang, en dan moet de hulp helaas afgerond worden vanuit wat wettelijk vastgelegd is. Met dit programma heb je veel langer de tijd om te oefenen en het geleerde te integreren in je dagelijks leven.

Ik vind het toch te prijzig

Ergens heerst in Nederland en België bij sommige mensen nog de mening dat hulp gratis zou moeten zijn. Dit kan, maar dan zul je het helaas moeten houden bij wat je op internet kunt vinden. Hulp via een psycholoog betaal je altijd, of het nu is via de zorgverzekering en eigen bijdrage of uit eigen investeringen. Geld is een ruilmiddel, wat maakt dat je ook voor boodschappen betaalt, kleding of andere diensten zoals de huisarts of medicijnen. Zo geldt dat ook voor psychologen. 

Stressklachten en burnout gerelateerde klachten zitten niet meer in het zorgverzekeringsstelsel dus dit zal sowieso niet vergoed kunnen worden door een zorgverzekering.

Ik ga en wil je niet overhalen. Het is aan jou wat het jou waard is om het resultaat te krijgen waar jij naar verlangt.

 

Wanneer kan ik starten?

Je kunt direct starten met de eerste module na bevestiging. Na aanmelding krijg je 2 mailtjes van mij. Eén met de bevestiging van de betaling en de factuur. En één bevestigingsmail met inhoudelijke informatie over de start van het programma, inclusief inloggegevens. Je kunt binnen 5 minuten starten als je wilt, fijn! 

Hoe lang duurt het programma?

Het programma is verdeeld over 20 modules en de volgende bonusmodules kun je gaan volgen.

BONUSMODULES:

– Bonusmodule ‘Leren luisteren naar je intuïtie’

– Bonusmodule ‘Time management/leren omgaan met uitstelgedrag’

Daarnaast krijg je toegang tot diverse workshops die gegeven zullen worden, en de live Q&A’s. We zijn een warme community met elkaar aan het opbouwen. Je kunt openbare berichten plaatsen om elkaar te ondersteunen, maar als het klikt met iemand, dan kun je ook privé berichten sturen naar elkaar. De groepen zijn verdeeld in provincies, zodat je altijd contact kunt maken met mensen die precies hetzelfde ervaren als jou, en ook nog eens dichtbij wonen. Fijn! 

Hoe lang je het programma volgt, bepaal jij zelf. Als je na een paar maanden niet meer door wilt gaan, dan kun je een mail sturen naar team@breinfijn.nl, voor de 15e van de maand, en dan zetten we je abonnement stop. 

Wat als ik blijf twijfelen?

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via contact@breinfijn.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of dit programma past bij de klachten die je hebt. Als je ook een andere diagnose hebt, dan denk ik natuurlijk ook graag met je mee of het past bij jouw situatie.

No Stress programma

 Rust in je hoofd

Je gevoel niet meer afhankelijk van wat er in je hoofd speelt

Minder hoge eisen aan jezelf stellen

 Meer ruimte in je hoofd zodat je in het moment aanwezig kunt zijn

 Controle leren loslaten

 Vechten tegen wat er in je hoofd zit, positief leren denken, hoeft niet meer

 Negatieve gedachten hebben minder lading

Je kunt binnen 5 minuten starten