stress – overspannen – burnout

Doe de stresstest en weet in no-time in welke fase je zit

Z

De test kost je slechts enkele minuutjes

De korte multiple choice vragen maken de test toegankelijk en laagdrempelig om in te vullen.

~

Kom erachter in welke fase van stress je zit

Je krijgt direct na het invullen de testuitslag. Deze geeft aan in welke fase je zit van stress, overspannen of burnout en hoeveel risico je loopt op verder verloop.

A

Voorkom dat je situatie verergert en kom erachter wat jou gaat helpen

Nu je weet in welke fase je zit, kun je in actie komen. Vind uit wat je moet doen om je klachten te verminderen.

Loop jij al langere tijd met stressklachten?

Merk je dat….

  • spanningen in je gedachten die de overhand krijgen
  • je vaak bezig bent met de zorgen in je hoofd in plaats van in het moment kan genieten
  • je lichaam voelt alsof het overspannen in plaats van dat het kan ontspannen
  • angsten lijken te verergeren
  • je lichamelijke klachten krijgt van de spanning (zoals bijvoorbeeld snelle ademhaling, hartkloppingen, bonzend hart, etc.)
  • je moeilijk de slaap kan vatten of ’s nachts wakker wordt en dan niet meer in slaap kan komen

Start de gratis stresstest

Start nu de gratis stresstest en kom er binnen 5 minuten achter in welke fase van stress je zit.

Geheel GRATIS

Ik ben Rosalie en ik mag al meer dan 17 jaar veel mensen helpen als psycholoog

Mijn specialisatie met Bureau Breinfijn is om mensen met langdurige stressklachten, overspannenheid en burnout te helpen, maar ook mensen met angst- of paniekklachten. Er wordt via internet vaak verkondigd dat we ‘gewoon positief moeten denken’. Maar is dat wel zo simpel? 

Met mijn totaal vernieuwende kijk op wat er in ons hoofd omgaat en de klachten bij de oorzaak aan te pakken krijg je profijt van je mindset op de lange termijn. 

Bij mij zul je geen korte termijn tips of trucs krijgen. Ik leer je op een andere manier met je denken te leren omgaan. Want streng voor ons zelf, angst of dat we het wel goed genoeg doen, perfectionisme en een groot verantwoordelijkheidsgevoel kennen we als mens allemaal wel. 

Maar hoe komt het nu dat de één in een burnout komt, en de ander relaxed door het leven heen fietst? 

Dat is wat ik mensen graag leer met mijn visie op wat er in ons hoofd speelt, en wat de echte oorzaak is als stress niet meer als ‘gewoon’ voelt. 

De test is lekker kort en bondig en heeft me helemaal de bevestiging gegeven dat ik nu toch echt een andere weg moet inslaan. Dit kan zo niet langer! 

Anoniem

De training die ik na de test heb gedaan vond ik prettig en zeer duidelijk. Het heeft me meerdere inzichten verschaft over hoe streng ik wel niet ben voor mezelf en daar bij mij de ruimte ligt voor verbetering. Rosalie praat fijn, laagdrempelig en alles is goed te snappen. 

Anoniem

Lekker direct en praktisch. Super fijn om hoop te hebben dat de paniekaanvallen ook echt kunnen verminderen. Al zoveel geprobeerd en maar weinig effect.

James

Verrassend en totaal nieuwe kijk op gedachten. Toegankelijk en afwisselende manier van aanbieden. Vooral de filmpjes waren prettig om te kijken. Had veel last van malende gedachten, meer rust in mijn hoofd is zeker behaald. 

Vera

Een aantal goede inzichten en eye-openers. De uitleg over de hersenen en waarom een mens in oude patronen blijft denken was heel waardevol. Het heeft me helderheid en handvaten gegeven over mijn denkpatronen. Het voelt als meer rust en ruimte. 

John Pauw

Vraag nu de gratis stresstest aan en krijg weer regie over je leven