Gratis online training

Hierdoor kom je nooit uit de stresscirkel

Ontdek 5 punten die jij doet om jezelf beter te voelen, maar uiteindelijk juist maken dat je elke keer weer terugvalt in de stresscirkel

Mocht je één van vermelde datums niet kunnen, registreer je dan alsnog. Je krijgt een opname in je mailbox.

Herken je dit?

⌲ Je zou graag je dagen meer ontspannen willen doorbrengen, maar het lukt je maar niet om je gespannen gevoel in je lichaam voor langere tijd weg te laten blijven. Elke keer komt het weer terug. 

⌲ Door alle stress en spanningen krijg je lichamelijke klachten, zoals versnelde hartslag, bonzend hart, hartkloppingen misschien wel of benauwd en zweterig. En elke keer dat je weer denkt aan die situatie komen de stressgevoelens weer op.  

⌲ Je bent zo moe van alles wat er in je hoofd zit. Je zou graag meer willen genieten van het leven op dit moment. 

⌲ Je weet misschien al wel dat er wat moet veranderen, en je doet al van alles om die rust te vinden, maar het helpt bij jou niet goed genoeg. Dit kost veel tijd en energie. Maar ook geld, want je hebt al van alles uitgeprobeerd, ook in het alternatieve circuit misschien wel. 

⌲ Je wil graag van die onrust in je hoofd af. Het malen en piekeren lijkt maar niet te stoppen en je slaapt er slecht van in of je wordt vroeg wakker en kunt de slaap niet meer vatten. 

⌲ Je wilt meer rust in je leven. Je wil graag van het onrustige (of gejaagde) gevoel af. 

⌲ Je wilt weer overzicht in je hoofd, minder vergeten en je aandacht weer beter erbij kunnen houden. 

ERVARINGEN

Een wake-up call, dat is wat ik gekregen heb. Ik besef me nu dat ik me al die jaren op de verkeerde tools heb gericht. Het heeft me elke keer wel even wat gebracht, maar uiteindelijk kwam het elke keer weer terug. Ik gooi nu het roer om en ga hard aan de slag met de strategie die Rosalie heeft aangegeven. Ik ben ervan overtuigd dat dat is wat me wel gaat helpen.

Simone

Prettige manier van presentatie en ze weet waar ze het over heeft. Wat mij aantrok is dat ze psycholoog is en niet alleen een ervaringsdeskundige of coach. Training is online, maar toch persoonlijk. Het heeft me een aantal inzichten gegeven die even mogen landen nog. Rosalie haalt de lading er snel af voor jezelf en dat voelt heel fijn en laagdrempelig.

Maartje

Fijne manier om dit te volgen. Weer eens wat anders dan het lezen van het zoveelste ebook. De informatie komt zo veel makkelijker binnen bij mij. De klachten blijven elke keer terug komen en ik heb nu door waarom dat is. Ik ga ermee aan de slag en ga dat samen met Rosalie doen, want ik weet gewoon dat ik daarbij wat hulp nodig heb. Alle vertrouwen dat ik mijn gepieker kan overwinnen.

Anoniem

Meld je aan en kies de datum en tijd die bij jou past.

Mocht je niet bij de live training aanwezig kunnen zijn, je krijgt sowieso een opname in je mailbox.

Zorg dus dat je je alsnog even registreert.

Veelgestelde vragen

Is deze training live?

Jazeker, deze is live! Je kunt deze volgen via je telefoon, maar de voorkeur heeft tablet of laptop/computer. Je zult mij zien, ik kan jou niet zien of horen. Je kunt dus in alle rust thuis de training volgen. We kunnen wel communiceren via de chat die open zal staan.

Hoe lang is de training?

Zoals gezegd, het is live, zodat ik niet exact kan zeggen hoe lang het duurt. De ervaring leert dat het ongeveer 75 – 90 minuten duurt.

Kan ik vragen stellen?

Tijdens de live online training kun je altijd vragen stellen. Als opname kun je ook je vraag stellen, deze komt dan binnen in mijn mailbox en zal ik zo snel mogelijk een reactie op geven.

Ik kan deze datum niet, wat nu?

Een dag na de training zul je een opname in je inbox krijgen. Geef je dus zeker op, ook als je de datum/tijden niet kunt, want dan kun je de training gewoon later bekijken.