Gratis online training

Hierdoor kom je nooit uit de stresscirkel

Ontdek 5 punten die jij doet, uit goede bedoelingen uiteraard om jezelf beter te voelen, maar uiteindelijk juist maken dat je elke keer weer terugvalt in de stresscirkel

Herkenbaar?

Je negatieve gedachten en moeilijke emoties lijken je te overspoelen waardoor je niet meer helder kunt denken

Je hebt het gevoel geleefd te worden in plaats van dat je in het hier en nu kunt zijn

Je bent een groot gedeelte van de dag bezig om controle te houden over je hoofd en situaties die je gebeuren

Je hebt last van lichamelijke spanningsklachten en elke keer dat je weer aan iets denkt komen de klachten weer op

Je weet dat er wat moet veranderen maar je hebt het gevoel dat niks goed genoeg bij jou werkt

Je wil graag beter slapen, meer overzicht in je hoofd, minder vergeten en je aandacht er weer beter bij kunnen houden

Denk je weleens, vanaf morgen ga ik anders met deze situatie om..

En volg je de tips en adviezen van de guru’s op via Google. Dit helpt je wel eventjes, maar uiteindelijk verval je toch weer elke keer terug. 

Je wil graag een positieve mindset en positief in het leven staan, maar je negatieve emoties (zoals angst, boosheid, frustratie) duiken elke keer weer op en het lukt je niet om deze te accepteren en los te laten. 

Je weet wel hoe je zou moeten omgaan met stresssituaties, je verstand weet het prima, maar je gevoel wil er niet in mee.

Je gaat mediteren, doet aan yoga, en oefent elke dag positieve affirmaties. Dit doet je goed op dat moment, maar in je dagelijks leven verdwijnt het effect weer naar de achtergrond en probeer je zo goed als je kunt de controle vast te houden. 

Meld je aan en kies de datum en tijd die bij jou past.

Zit er geen datum voor je bij? Registreer je dan alsnog, want enkele uren nadat de training is afgelopen krijg je gegarandeerd een opname naar je inbox verstuurd.

ERVARINGEN

Een wake-up call, dat is wat ik gekregen heb. Ik besef me nu dat ik me al die jaren op de verkeerde tools heb gericht. Het heeft me elke keer wel even wat gebracht, maar uiteindelijk kwam het elke keer weer terug. Ik gooi nu het roer om en ga hard aan de slag met de strategie die Rosalie heeft aangegeven. Ik ben ervan overtuigd dat dat is wat me wel gaat helpen. 

Simone

Prettige manier van presentatie en ze weet waar ze het over heeft. Wat mij aantrok is dat ze psycholoog is en niet alleen een ervaringsdeskundige of coach. Training is online, maar toch persoonlijk. Het heeft me een aantal inzichten gegeven die even mogen landen nog. Rosalie haalt de lading er snel af voor jezelf en dat voelt heel fijn en laagdrempelig. 

Maartje

Veelgestelde vragen

Hoe werkt zo’n online training?

Je kunt de training op de opgegeven datum volgen via je telefoon, maar de voorkeur heeft tablet of laptop/computer. Je zult mij zien, ik kan jou niet zien of horen. Je kunt dus in alle rust thuis de training volgen. Als je een vraag hebt, schrijf ‘m even op, en bewaar ‘m tot het einde, want misschien beantwoord ik je vraag al in de training zelf.

Hoe lang is de training?

De training duurt ongeveer 75 tot 90 minuten. 

Kan ik vragen stellen?

Tijdens de online training kun je altijd vragen stellen. Mocht je een vraag hebben, dan stel ‘m gerust via de chat, en dan kom ik altijd naderhand nog even terug op je vraag. Meestal mail ik je naderhand even persoonlijk terug. 

Ik kan deze datum niet, kan ik een opname krijgen?

Jazeker, dat kan gebeuren. Ik heb slechts beperkt aantal data waarop je de training kunt bekijken. Als je je registreert, krijg je gegarandeerd een opname naar je inbox gestuurd, enkele uren nadat de training is afgelopen.

🔒 Door je hier gratis in te schrijven, krijg je ook automatisch tips per mail toegestuurd. Je kunt je hier altijd voor uitschrijven indien je dit wenst. Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om. Lees meer in algemene voorwaardendisclaimer en privacyreglement.