JAARPROGRAMMA

TRANSFORMATIE

PROGRAMMA

 

voor wie is dit jaarprogramma

Herken je dit…

* Je loopt al een hele tijd tegen dezelfde klachten aan. Dit kunnen onder andere lichamelijke klachten zijn, veel piekeren, gevoel van onrust/gejaagdheid, onzekerheid, hoogsensitiviteit, angst/paniekgevoelens, soms sombere gevoelens. Je herkent je in één of meer van deze kenmerken. 

* Je hebt een goede baan als manager, leider of je bent ondernemer. Je hebt veel verantwoordelijkheden (misschien wel op je werk en privé) en je merkt dat het je niet meer lukt om zelf uit de cirkel te komen.  

* Je houdt te weinig energie meer over voor de dingen waarvan je geniet

* Je hebt allerlei losse dingen gedaan, van homeopathische middelen tot cursussen of korte therapieën misschien wel, maar je merkt dat het duurzaam effect uitblijft. 

Het Transformatie programma is mijn meest uitgebreide programma.

Dit JAARPROGRAMMA is speciaal voor mensen die helemaal klaar zijn met hetgeen waar ze tegenaan lopen. Het is voor mensen die op zoek zijn naar een duurzaam effect en die behoefte hebben aan langdurige persoonlijke en professionele begeleiding zodat ze de stappen kunnen zetten die op lange termijn resultaat geven in je leven.

Het programma is maatwerk en er is slechts beperkt ruimte. Het programma wordt ingedeeld op basis van jouw doel. Door mijn brede ervaring als psycholoog en coach kunnen we het programma indelen vanuit jouw behoeftes en vanuit mijn expertise oog. Mogelijkheden voor invulling zijn onder andere gesprekstherapie, coaching, hypnotherapie, EMDR, neuro- en biofeedbacktraining (breintraining (evt. piekperformance) en lichamelijk stressprofiel), masterclasses en live dagen.

Ik zal je voor een groot gedeelte begeleiden. Echter voor de masterclasses en live dagen kunnen we gebruik maken van andere professionals op bepaalde gebieden uit mijn netwerk. 

We kunnen bijvoorbeeld masterclasses organiseren met een businesscoach, een hormoonspecialist of een meer spirituele kant op. Alles is mogelijk! 

Deelname is uitsluitend op basis van een persoonlijk gesprek, zodat we kunnen kijken of dit programma bij je past en je er klaar voor bent om een jaar lang aan de slag te gaan. 

TRANSFORMATIE

PROGRAMMA

Denk je dat dit jaarprogramma wel wat voor jou kan zijn en herken je je in bovenstaande punten. Neem dan contact met mij op via dit contactformulier en ik neem komende week contact met je op om dieper in te gaan op jouw situatie. Het programma is fiscaal aftrekbaar en/of passend binnen een ontwikkeltraject vanuit het werk. 

 

Aanvraag gratis gesprek transformatieprogramma

12 + 2 =