Vind jouw antwoord hier
< Alle onderwerpen

Opzeggen

Als je niet tevreden bent of het product niet helemaal past bij jou dan kun je dit opzeggen. Op alle cursussen bieden wij garantie, de termijn van de garantie hangt af van de cursus zelf. De programma’s zijn laagdrempelig in te stappen voor een maandelijkse betalingsvorm en die is direct opzegbaar en dan zullen alle vervolgbetalingen worden stopgezet.

Breinfijn programma
Dit programma bieden wij aan in abonnementsvorm. Je kunt het Breinfijn abonnement op elk gewenst moment starten en stoppen. Bij betaling vragen wij om toestemming voor de automatische incasso. Dat betekent dat we maandelijks het bedrag van jouw rekening afschrijven. Het abonnement blijft actief tot jij het opzegt. Je kunt het op elk moment stopzetten door een mailtje te sturen naar team@breinfijn.nl. Wij nemen dan gelijk jouw opzegging in behandeling en dat betekent dat je vanaf dat moment ook geen toegang meer hebt.

No  Stress programma
Het No Stress programma bieden we aan als een van onze uitgebreide programma’s. Je kunt het No Stress abonnement op elk gewenst moment starten en stoppen. Bij betaling vragen wij om toestemming voor de automatische incasso. Dat betekent dat we maandelijks het bedrag van jouw rekening afschrijven. Het abonnement blijft actief tot jij het opzegt. Je kunt het op elk moment stopzetten door een mailtje te sturen naar team@breinfijn.nl. Wij nemen dan gelijk jouw opzegging in behandeling en dat betekent dat je vanaf dat moment ook geen toegang meer hebt.

Grip op je gedachten
De cursus Grip op je gedachten bestaat uit 7 modules die dagelijks open gaan en welke 1 jaar voor jou online staan. We bieden hier een niet goed geld terug garantie met een termijn van 2 dagen. Als je binnen de 2 dagen na aanschaf een mail stuurt naar team@breinfijn.nl, dan ontvang je het bedrag teruggestort op jouw rekening

Rust in lichaam en brein
De cursus Rust in lichaam en brein bestaat uit 8 modules die dagelijks open gaan en welke 1 jaar voor jou online staan. We bieden hier een niet goed geld terug garantie met een termijn van 2 dagen. Als je binnen de 2 dagen na aanschaf valt kun je een mailtje sturen naar team@breinfijn.nl en ontvang je het bedrag teruggestort op jouw rekening.

Beter slapen
De cursus Beter slapen bestaat uit 6 modules die wekelijks voor je opengaan en welke 1 jaar voor jou online staan. We bieden hier een niet goed geld terug garantie met een termijn van 2 weken. Als je binnen de 2 weken na aanschaf valt kun je een mailtje sturen naar team@breinfijn.nl en ontvang je het bedrag teruggestort op jouw rekening.