Vind jouw antwoord hier
< Alle onderwerpen

Opzeggen

Als je niet tevreden bent of het product niet helemaal past bij jou dan kun je dit opzeggen. We hebben alles op een rijtje gezet via dit document.

Op alle cursussen bieden wij garantie, de termijn van de garantie hangt af van de cursus zelf. De programma’s zijn laagdrempelig in te stappen voor een maandelijkse betalingsvorm en die is direct opzegbaar en dan zullen alle vervolgbetalingen worden stopgezet.

Breinfijn programma

Dit programma bieden wij aan in abonnementsvorm. Je kunt het Breinfijn abonnement op elk gewenst moment starten en stoppen. Bij betaling vragen wij om toestemming voor de automatische incasso. Dat betekent dat we maandelijks het bedrag van jouw rekening afschrijven. Het abonnement blijft actief tot jij het opzegt. Je kunt het op elk moment stopzetten door dit contactformulier in te vullen. Wij nemen dan gelijk jouw opzegging in behandeling en dat betekent dat je vanaf dat moment ook geen toegang meer hebt.

No Stress programma

Het No Stress programma bieden we aan als een van onze uitgebreide programma’s. Je kunt het No Stress abonnement op elk gewenst moment starten en stoppen. Bij betaling vragen wij om toestemming voor de automatische incasso. Dat betekent dat we maandelijks het bedrag van jouw rekening afschrijven. Het abonnement blijft actief tot jij het opzegt. Je kunt het op elk moment stopzetten door dit contactformulier in te vullen. Wij nemen dan gelijk jouw opzegging in behandeling en dat betekent dat je vanaf dat moment ook geen toegang meer hebt.

Grip op je gedachten

De cursus Grip op je gedachten bestaat uit 7 modules welke 6 maanden voor jou online staan. We bieden hier een niet goed geld terug garantie met een termijn van 2 dagen. Als je binnen de 2 dagen valt kun je een mailtje sturen naar team@breinfijn.nl en ontvang je het bedrag teruggestort op jouw rekening

Rust in lichaam en brein

De cursus Rust in lichaam en brein bestaat uit 6 modules welke 6 maanden voor jou online staan. We bieden hier een niet goed geld terug garantie met een termijn van 2 dagen. Als je binnen de 2 dagen valt kun je een mailtje sturen naar team@breinfijn.nl en ontvang je het bedrag teruggestort op jouw rekening.

Beter slapen

De cursus Beter slapen bestaat uit 6 modules welke 6 maanden voor jou online staan. We bieden hier een niet goed geld terug garantie met een termijn van 2 dagen. Als je binnen de 2 dagen valt kun je een mailtje sturen naar team@breinfijn.nl en ontvang je het bedrag teruggestort op jouw rekening.

Wil je alles lezen over de retourvoorwaarden, die vind je hier.