Zo lang bezig om je zenuwstelsel te kalmeren, maar je stress systeem blijft maar ‘aan’ staan…

Voeg je bij de >36.000 mensen die hebben geleerd hoe ze meer rust krijgen in lichaam en brein

Bureau Breinfijn helpt mensen die last hebben van lichamelijke (spannings)klachten, en merken dat de spanningsklachten weer toenemen op het moment dat ze stress of angst hebben ervaren.

De vraag of het ooit nog over gaat.

De vraag wat er nu echt helpt voor de lange termijn.

De vraag wat ze kunnen doen om er vanaf te komen.

Allemaal gedachtes die vrijwel elke dag in je hoofd terugkomen.

’s Ochtends ben je al aan het ‘checken’ hoe je in je vel zit…gaat het goed…of heb je last van spanning? En je hoofd voelt vol en onrustig. 

Oei, dan toch maar rustig aan doen vandaag….. Al brengt dat je tot nu toe niet structureel naar meer rust in lichaam en brein.

Als je niet meer herstelt van rust

Je hebt inmiddels elk soort therapie of hulpvorm wel gehad voor je gevoel, maar niks geeft je structureel in je hoofd en in je lijf. 

De onrust, gejaagdheid, benauwd gevoel, hoofdpijn, darmklachten, oververmoeidheid, hyperventilatie, korte lontje en misschien wel hartkloppingen of -overslagen, paniekgevoel, het gaat maar niet weg! 

Je probeert te bedenken waar het vandaan komt. Je analyseert de dag en week om te checken of je niet teveel hooi op je vork hebt genoemen. 

Je zorgt dat je regelmatig wandelt, of rustig op de bank zit met een filmpje, op tijd naar bed gaat… 

Maar nog steeds voel je je niet ontspannen en triggert je lichaam meteen als je ook maar iets van stress of angst hebt.  

Sterker nog, écht ontspannen zijn is al heel lang geleden! 

Wist je dat?

Je niet ‘zomaar’ lichamelijke spanningsklachten krijgt, maar dit een opbouw heeft van maanden tot jaren? 

En dus niet wat je die dag of die week hebt gedaan? 

Dit maakt: 

> Dat ziektes op de loer liggen (want je hebt het niet door door de langzame opbouw van je zenuwstelsel)

> En je ontstekingen in je lichaam krijgt

 > Allergieën kunnen verergeren

> Gevoelig bent voor virussen of bacteriën 

> Of o.a. darmproblemen kunt ontwikkelen, fibromyalgie verergert, chronische vermoeidheid krijgt, migraine of andere soorten hoofdpijnen

Je kunt altijd weer stappen maken!

Dit kun je aanpakken door een combinatie van kennis hoe jouw lichaam en brein werkt, het loslaten van oude niet werkende strategieën/hulpmiddelen en het leren van nieuwe patronen in je brein. 

Als mensen dit lezen dan wordt er weleens gereageerd met ‘ja hoor….ik heb alles al geprobeerd…en niks werkt…dus geloof hier niet in!’ Maar weet dat dit een herkenbare reactie is van iemand die niet meer gelooft in vermindering van klachten, gewoonweg omdat ze nog niet weten hóe ze het moeten doen. Het is niet dat die weg niet bestaat, het is dat ze de weg nog niet hebben gevonden. 

De reacties op ons You Tube kanaal zijn daar het voorbeeld van….het kan namelijk wel! 

 

Een kleine greep uit de reacties

Dagelijks leren nieuwe deelnemers hoe ze…

✔︎ Regie over hun leven kunnen terug pakken

✔︎ Uit de cirkel van angst dat het nooit meer weg gaat

✔︎ De focus kunnen verleggen en niet meer dagelijks hoeven afwegen hoe ze zich voelen (want dit kost bergen met energie)

✔︎ Wat nodig is om het autonoom zenuwstelsel op de rem te laten staan en te kunnen herstellen van stressmomenten 

✔︎ Het immuunsysteem verbeteren

✔︎ Meer focus, betere concentratie en beter geheugen krijgen

✔︎ Energiek, maar kalm wakker worden en opstaan

✔︎ Focus op de fijne dingen in je leven

✔︎ Lichamelijke spanningsklachten verminderen voor de lange termijn

Ervaringen van deelnemers

Met de cursus ‘Rust In Lichaam En Brein’ ontdek je hóe je de focus van je spanningklachten haalt en je weer regie voelt in je leven

Z

Module 1 Breinkennis

In deze module ga je ontdekken wát precies jouw lichamelijke klachten in stand houdt en waarom het zo moeilijk is om uit het oude patroon te komen. 

~

Module 2 Stresssysteem rustig krijgen

Je ontdekt het aandeel van een te actief zenuwstelsel op jouw klachten en gaat de manier ontdekken hoe je de focus van je lichamelijke klachten af kunt halen en je er niet meer door overdonderd en angstig van wordt.

A

Module 3 Bewustzijn vergroten

In deze module deel ik een zeer effectieve oefening die jou profijt geeft voor de rest van je leven. Als je dit goed onder de knie krijgt, dan kun je vrijwel elke moeilijke situatie aan in je leven. 

Z

Module 4 Focus veranderen

In deze module gaan we deepdiven naar de angst onder jouw lichamelijke spanningsklachten. Je hoeft het niet te ‘doorleven’ of ‘aan te gaan’, juist niet. Je gaat andere strategieën ontdekken. 

~

Module 5 Makkelijk meebewegen

Wat gaat je helpen om makkelijker mee te bewegen met dat wat je lichaam aangeeft. In deze module ontdek je waarom je klachten zo lang aanblijven en soms opeens weer terug komen en geef ik je een zeer effectieve oefening mee die je dagelijks kunt inzetten. 

A

Module 6 De impact verminderen

Er zijn een paar pilaren die de impact juist hebben vergroot in je leven. In deze module ga je erachter komen wat je (heel simpel) kunt aanpassen, zodat de impact van de klachten die het nu heeft in je leven, vermindert. 

€197,-(incl. BTW) 

Start met de Cursus Rust in Lichaam en Brein

Eenmalige betaling of 2 termijnen

 Voel je je machteloos of moedeloos want je hebt al zoveel geprobeerd om van je klachten af te komen?

Als jij je herkent in de punten op deze webpagina, dan is deze cursus perfect voor jou!

Dit krijg je allemaal

6 dagelijkse modules

Stap voor stap methode

(t.w.v. €197,-)

In 6 modules die dagelijks automatisch voor je opengaan in de online leeromgeving kun je stap voor stap leren wat nu echt helpt om de spanning in je lichaam te verminderen. Let op: dit doe je niet door korte termijn trucjes in te zetten zoals mindfulnes, yoga of ademhalingsoefeningen. In deze modules krijg je dan ook een heel andere visie zodat je vaardigheden leert voor de lange termijn. 

Werkboek

Werkboek

(t.w.v. €24,95)

Bij deze cursus zit een werkboek die downloadbaar is, zodat je alle inzichten nog eens rustig op kunt schrijven en de oefeningen als naslagwerk altijd nog kunt bewaren. 

BONUS

Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’

(t.w.v. €16,95)

Bij deze cursus zit als bonus de hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’, wat als krachtige samenwerking fungeert tussen wat je verstandelijk kunt doen om de klachten te verminderen, als ook in je onderbewustzijn kunt veranderen. 

BONUS

Opname van de live online Coaching Call

Bij de cursus krijg jij ook toegang tot de opname van de live online Coaching Call, waarbij alle facetten van de cursus, hoe te oefenen en hoe klachtenvermindering te krijgen zijn behandeld. Oh zo waardevol om deze te volgen! 

Bonusmodule

Rust in je zenuwstelsel

(t.w.v. 26,95)

In deze bonusmodule krijg je een krachtig inzicht die je direct helpt om je zenuwstelsel tot rust te krijgen. Het alarmsysteem van je zenuwstelsel kun je zelf leren beïnvloeden en deze bonusmodule helpt je daarbij. 

Bonusmodule

De invloed van jouw verstand

(t.w.v. €26,95)

Ons verstand is op veel momenten prettig om bij ons te hebben. Maar het kan ons ook juist de negatieve cirkel in trekken. In deze speciale bonusmodule ga je leren hoe je meer lak krijgt aan je eigen negatieve stemmetjes in je hoofd. Op naar meer RUST in je HOOFD!

Bonusmodule

Verander jouw verhaal

(t.w.v. €26,95)

Voortbordurend op de vorige bonusmodule ga je in deze module jezelf op een andere, nieuwe en frisse manier bekijken als persoon en leer je de focus van je lichamelijke spanning af te halen. 

Start: elk moment

Meteen na aanmelding kun je starten met de cursus. Fijn, want dan kun je meteen aan de slag! Na aanmelding krijg je 2 mailtjes. Eentje met de factuur, en de ander met de inloggegevens, zodat je meteen kunt beginnen met de eerste module. 

€ 197,- (incl. BTW)

De investering voor deze cursus is €197,-. Het is te betalen via Ideal, Bancontact of creditcard. Ben je een ondernemer? Dan kun je dit als zakelijke kosten opvoeren. Je krijgt een factuur zodat je het fiscaal voordelen geeft.

l

Inhoud

  • 6 modules, 19 lessen
  • Inclusief BONUS: Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’ t.w.v. €16,95
  • Inclusief 3 verrassende bonusmodules t.w.v. €79,95 voor extra oefening!
  • Werkboek met alle kennis en oefeningen
  • Opname online Coaching Call waar al je vragen rondom het zenuwstelsel en het herstelproces worden beantwoord
  • Challenges en oefeningen

Cursus inhoud

De inhoud en technieken van de cursus zijn gebaseerd op een combinatie van kennis en tools van bewezen effectieve methoden en lange praktijkervaring in dit specialisme.

€197,- (incl. BTW)         

Start met de Cursus Rust in Lichaam en Brein

 Rust in je lijf

Je gevoel niet meer afhankelijk van wat er in je lichaam speelt

 Je dag niet meer afhankelijk van hoe je je voelt

 Focus van lichamelijke spanningsklachten af

 Regie over jouw leven

6 modules, 19 lessen

BONUS: Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’ t.w.v. €16,95

3 extra BONUSSEN t.w.v. €79,95

Werkboek als naslagwerk

De belofte van ons aan jou

De cursussen en programma’s van Bureau Breinfijn zijn al door meer dan 36.000 deelnemers effectief gebleken. We kunnen dus met vrij grote zekerheid zeggen dat deze cursus je nieuwe inzichten gaat geven.

Is de cursus onverhoopt niet wat je wilde?

BUREAU BREINFIJN BIEDT NIET GOED, GELD TERUG!

Als je binnen 2 modules (2 dagelijkse lessen) niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug, zonder dat je een reden hoeft op te geven. Belangrijk is wel dat je binnen 2 dagen na betaling een mail stuurt naar team@breinfijn.nl, omdat we vanwege privacy redenen niet kunnen controleren wat je wel en niet hebt gevolgd. 

Veelgestelde vragen

Ik heb al therapie gehad, is dit dan wel voor mij?

Jazeker. Als je nu nog merkt dat je snel lichamelijke spanningsklachten hebt, dan zijn er echt nog stappen in te maken. Alleen de inzichten over hoe wij als mens in elkaar zitten en het zenuwstelsel zal al helpend zijn voor jou. Zodat je gaat snappen hoe het komt dat je misschien wel helemaal niks bijzonders doet in je leven, maar die klachten elke keer maar weer blijven bestaan.

Maar natuurlijk naast dat ga ik je ook vaardigheden leren hoe minder lading te leren geven aan wat je voelt in je lichaam. En dat gaat je echt heel veel profijt geven! En dat doe ik gewoon lekker praktisch en met oefeningen die je heel kort (liefst zo kort mogelijk, want analyseren en er lang bij stil staan werkt juist tegen) kunt integreren in je dagelijks leven. 

Ik gebruik medicatie, is dit dan iets voor mij?

Medicatie kan zeer zeker helpend zijn om een stabiele basis te creëeren. Vanuit deze basis kun je juist nieuwe vaardigheden gaan leren. Als je helemaal overspoeld wordt door angst zodat je niet meer helder kunt denken, is het ook moeilijker om nieuwe inzichten te krijgen.

Het doel is natuurlijk om uiteindelijk medicatie ook te kunnen afbouwen, zodat je de kalmte en rust al meer vanuit jou zelf gaat voelen. 

Ik heb het redelijk onder controle en mijn leven kan ik gewoon leiden, past dit dan wel bij mij?

Het feit dat je helemaal tot hier bent gekomen om dit te lezen, wil al zeggen dat deze cursus ook bij jou past. Ook als je gewoon je leven kunt leven en je dagelijkse dingen kunt doen, kan het wel zijn dat je merkt dat je spanningsklachten aanwezig zijn en niet prettig voelen. Je hebt vast al meerdere dingen geprobeerd, en dan is het wel even weg, maar elke keer komt het toch weer opzetten. Deze cursus gaat je hier zeker bij helpen!

Als je het wil, ga dit doen! Het gaat je een verhelderende blik geven op jouw klachten en opluchting dat er ook een andere manier bestaat.

Weet ook dat ik de motivatie niet kan komen brengen. Dat moet écht uit jezelf komen. Als je besluit niet te starten, is je ellende simpelweg nog niet groot genoeg. Soms betekent dat helaas dat het nog een tandje erger moet worden voor je zelf helemaal klaar bent met je eigen klachten.

Als je investeert in jezelf dan zorg je ervoor dat je jezelf commit. En commitment maakt dat je je doelen gaat behalen. Dat is waarom je investeert in het leren van nieuwe vaardigheden. 

Als je daar nog niet aan toe bent, dan mag je eerst nog andere fases voelen voordat je deze stap gaat nemen. En dat mag. Dat is een keuze die je zelf maakt.

Hoeveel tijd kost het me?

Het kost je net zoveel tijd als je er zelf aan wilt spenderen. Je kunt de cursus volgen door elke dag maximaal 10 minuten bezig te zijn met de cursus, maar je kunt er ook 2 uur aan spenderen als je het uitgebreid wilt oefenen.

Ik vind het toch te prijzig

Ik kan het niet voor jou beslissen. Er is geen magisch toverstokje wat maakt dat het over gaat. Je zult er zelf mee aan de slag moeten. Investeren in jezelf betekent dat je jezelf commit, dat geloof ik oprecht, en dan gaat het je ook lukken om je klachten te overwinnen en het weer goed voor je te laten voelen. 

De motivatie moet alleen echt uit jezelf komen, dat kan ik niet voor je doen. Als je nu nog teveel twijfelt, wil dat wellicht zeggen dat je nog net iets meer ellende ervan moet voelen om die stap te zetten. En dat is oké.

Wanneer kan ik starten?

Eerder had ik bepaalde startdata van de cursus. Omdat de cursisten aangaven het fijn te vinden om elk moment te kunnen starten, hebben we de cursus zo ingericht dat dit ook kan. Je krijgt na aanmelding dus meteen een mail met jouw inloggegevens. Echter, mocht je geen tijd hebben, kun je ervoor kiezen om toch mee te doen. Je houdt namelijk tot 2 jaar toegang tot de video’s en werkboeken, dus je kunt het ook later op een tijdstip wat jou uitkomt volgen.

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus is verdeeld over 6 modules en 19 lessen. De cursus bevat meerdere bonussen: 

– BONUS: Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’ (t.w.v. €16,95)

– Drie verrassende extra BONUSSEN t.w.v. €79,95 voor extra oefening!

– Opname van een Coaching Call waarin de meest gestelde vragen rondom het zenuwstelsel en het maken van ontwikkeling worden behandeld. 

– Een extra workshop over verwachtingen qua herstel, het proces wat je doorloopt en wat als je het gevoel hebt te stagneren of niet voldoende ontwikkeling te maken. 

De cursus blijft 2 jaar voor je beschikbaar. Je hebt dus alle tijd om deze op je eigen tempo te volgen.

Hoelang blijft de inhoud van de cursus beschikbaar?

De cursus blijft 2 jaar voor je beschikbaar. Je hebt dus alle tijd om deze op je eigen tempo te volgen. Ik adviseer je er zelfs langer over te doen dan een week. Het gaat erom dat je het geleerde gaat integreren in je leven, en ik help je daarbij.

Wat als ik blijf twijfelen?

Als je blijft twijfelen, dan zou ik het niet doen. Als het je wel aanspreekt, dan doe het, want het gaat je altijd weer inzichten geven en stapjes in de goede richting brengen. 

Mooie ervaringen van meer deelnemers

Het startpunt van een duurzaam herstel

€197,- (incl. BTW) 

 Rust in je lijf

Je gevoel niet meer afhankelijk van wat er in je lichaam speelt

 Je dag niet meer afhankelijk van hoe je je voelt

 Focus van lichamelijke spanningsklachten af

 Regie over jouw leven

6 modules, 19 lessen

BONUS: Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’ t.w.v. €16,95

3 extra BONUSSEN t.w.v. €79,95

Werkboek als naslagwerk

Je kunt binnen 5 minuten starten