Gratis aanbod Bureau Breinfijn

Kennis maken met de visie en manier van werken? Download dan één van onze gratis producten om te kijken of het bij je past wat we bieden. 

Ebook ‘Grip op je Gedachten’

In dit ebook worden de 6 fases behandeld die uiteindelijk zorgen voor meer RUST in je hoofd, grip krijgt op negatieve gedachten en onrust in je lichaam…

Verminder angsten

Kom erachter hoe jij je ‘alarmsysteem’ duurzaam tot rust krijgt

Zonder dat je de situatie ‘aan’ moet gaan, analyseren of moet gaan wroeten in je verleden. Liever niet zelfs!

Oefening ‘Angstvermindering’

Vraag nu de eerste stap aan voor vermindering van angsten of paniekgevoel. Deze oefening helpt je om weer rust en kalmte te voelen in je hoofd en uiteindelijk een structureel gevoel van rust te gaan ervaren.

Oefening ‘Stressvermindering’

Stress kun je direct verlagen door middel van een aantal oefeningen. Echter, voor een duurzaam resultaat en voor de langere termijn stress te lijf gaan en klachten te verminderen is er meer nodig. Vraag de oefening aan.

Bekijk video’s via ons YouTube kanaal

Via YouTube kun je video’s vinden van ons in meerdere thema’s, en ook gratis masterclasses en trainingen zijn te volgen voor jou. Ga naar het kanaal van Bureau Breinfijn. 

Kennisbank met vele artikelen, blogs en podcasts

Een kennisbank vol met artikelen, blogs, podcasts en gratis te downloaden materialen. Lees de vele tips en handvatten die jou stappen verder gaan brengen. 

keuzehulp

Wat past bij jou?

Vul onze keuzehulp en, klik aan welke klachten je ervaart, wat je al gedaan hebt aan hulp en hoe lang de klachten aanhouden, en je krijgt van ons persoonlijk advies.