Van dagelijks stress naar een gevoel van rust diep van binnen…

Eindelijk weer goede nachten, stabiliteit in je emotie en vermindering van lichamelijke spanningsklachten

Stop met negatieve gedachten omdraaien in positieve gedachten

Wroeten in je verleden hoeft niet

Wetenschappelijk bewezen effectief

Niet in de medische molen - geen dossier

Meer dan 1000+ succesvolle resultaten met het No Stress programma

Van een chronisch stressgevoel naar ontspannen en stabiliteit

Open Google en je ziet allerlei tips en adviezen. Helaas voor de korte termijn.

Er wordt geadviseerd zichzelf af te leiden, of om negatieve gedachten om te draaien in positieve gedachten. Was het maar zo simpel.

Helaas merken veel mensen dat dit meer als vechten voelt, dan dat het hen iets oplevert. Maar wat dan? Ik spreek dagelijks mensen die vastlopen, ze weten het gewoon niet meer.

Jij hoeft niet verder te zoeken. Ik deel met jou een bewezen wetenschappelijke methode, waarbij je niet hoeft te wroeten in je verleden, je niet de medische molen in hoeft, en zeker wel het resultaat behaalt wat jij wil.

Jaren ervaring

Succesvolle transformaties

Mensen ontvangen mijn nieuwsbrieven

Gouden formule….

Ik geloof dat je als psycholoog het beste kunt leren van een ruime praktijkervaring. Vanuit ruim 17 jaar ervaring, mag ik zeggen dat ik wéét wat er niet werkt en wel werkt.

Bureau Breinfijn mag zich inmiddels een gerenommeerde praktijk noemen met 5 sterren Google reviews.

 

Gouden formule = kennis + ervaring + …. + ….

 

Binnen het programma van Bureau Breinfijn wordt uitgebreide kennis en een bak aan ervaring gecombineerd met een stap voor stap methode en persoonlijke begeleiding.

Ik zie dat deze gouden combinatie zorgt voor succesvolle resultaten en tevreden deelnemers. Ook als je al meerdere hulpvormen hebt ingeschakeld en het gevoel hebt dat je al van alles hebt geprobeerd. Doe je ook mee?

 

 

Deze deelnemers bereikten ook hun doelen…

Dit is wat het No Stress programma inhoudt

20 modules

Werkboek

Community

Live Q&A's

Diverse workshops

Hulp voor jouw situatie

Stap voor stap methode 

Afgelopen jaren heb ik veel mensen zien struggelen en vechten tegen situaties die hen stress oplevert. Maar ook tegen wat er bij zichzelf in hun eigen hoofd gebeurt. 

Vaak gebeurt het dat je zo snel mogelijk weg wil van je (lichamelijke) spanningsklachten, en ga je op zoek naar alles wat maar kan helpen. 

Helaas zijn dit vaak korte termijn strategieën en gaan je niet helpen om op de langere termijn meer rust, overzicht, stabiliteit in emoties en energie opleveren. 

In het No Stress programma word je stap voor stap begeleid, gewoon eenvoudig, simpel en gestructureerd opgezet, om voor de lange termijn meer ontspannenheid te kunnen ervaren. 

Zodat je makkelijker en flexibeler leert omgaan met moeilijke situaties in je leven. Je psychologisch flexibeler wordt. En stresssituaties (werk en privé) makkelijker kunt handelen. 

+ Persoonlijke begeleiding voor jouw situatie

Wil je graag persoonlijke hulp op jouw situatie? Dat kan!

Op een gegeven moment merk je dat je in een cirkel zit waar je zelf maar moeilijk uitklimt. Soms heb je net even wat meer ondersteuning nodig. 

In het programma zit een mogelijkheid tot het stellen van vragen over jouw situatie. Loop je ergens tegenaan, merk je dat je vast blijft zitten? Dan kun je altijd een bericht sturen en dan helpen wij jou persoonlijk stapje voor stapje verder. Zo kun je altijd verder in je ontwikkeling.

Inhoud programma

 

>> Na aanmelding ontvang je direct twee mails. Eentje met de factuur, en eentje met de inloggegevens.

>> Je kunt binnen 5 minuten al inloggen en het programma starten.

>> Elke week (20 weken lang) gaat er een nieuwe module open.

>> Elke les/module bestaat uit een combinatie van video’s, audio’s, handvatten, praktische tools, filmpjes en je krijgt er een volledig werkboek bij. Je loopt per week de les door en oefent gedurende die week wat de les aangeeft.

>> De lessen staan vol met inzichten en mogelijkheden tot het vergroten van je bewustzijn en een stressgevoel voor de lange termijn te verminderen.

>> Het is juist goed om de tijd te nemen en het programma te volgen op eigen tempo. Des te beter integreert het geleerde in je hele systeem. Ik geef dan ook niet voor niks aan dat we gaan stoppen met korte termijn trucjes, maar iets gaan leren voor de lange termijn. Het zijn eenvoudige en praktische tools die je simpel kunt integreren in je dagelijks leven.

>> Je bepaalt zelf hoe lang je aan de slag gaat. De investering is €89,- per maand (incl. BTW) voor 6 maanden of je kunt eenmalig betalen met een korting.

>> Het programma is inclusief een mogelijkheid tot het stellen van vragen over jouw situatie. Daarnaast hebben we maandelijks een live online Q&A en diverse workshops gepland (o.a. over perfectionisme, hormonen en het zenuwstelsel).

>> Omdat je er een werkboek bij krijgt, heb je alle stof ook na dit programma nog tot je beschikking. Super handig!

Modules bestaan uit

Module 1: Kennis van lichaam en brein

Module 2: De invloed van de ‘mind’

Module 3: Afstand nemen van stress

Module 4: Stressgevoel loslaten

Module 5: Lading verminderen

Module 6: Verandering gaan maken

Module 7: De valkuilen

Module 8: Zelfvertrouwen ontwikkelen

Module 9: Wat woorden doen

Module 10: Opbouw van stress loslaten

Module 11: Terugval bestaat niet

Module 12: Milder voor jezelf zijn

Module 13: Dagelijks leven

Module 14: Angstgedachtes loslaten

Module 15: Makkelijker leven in je hoofd

Module 16: Gefeliciteerd!

Module 17: Minicursus Omgaan met Perfectionisme

Module 18: Workshops

Module 19: Live Q&A’s

Module 20: Persoonlijk plan

Dit zit erbij:

20 wekelijkse modules

Stap voor stap begeleiding

In 20 wekelijkse modules die automatisch voor je opengaan in de online leeromgeving kun je stap voor stap leren om angst en paniekklachten te verminderen. Dit doe je niet door positief te hoeven denken, schema’s in te vullen of jezelf af te leiden, maar dit gaan we doen door op een andere manier te leren omgaan met angststemmetjes in je hoofd, die maken dat je lichaam direct naar een paniekgevoel triggert. 

Live Q&A’s en dagelijks vragen stellen

Persoonlijke begeleiding

Bij het programma zit ook persoonlijke begeleiding in de vorm van live online Q&A’s en mogelijkheid tot vragen stellen via de leeromgeving. De psychologen van Bureau Breinfijn (o.a. onze behulpzame Lian) helpen je graag verder met waar jij tegenaan loopt. Zodat je altijd stapjes kunt blijven zetten en niet hoeft vast te lopen.

Live online workshops

Workshops in diverse thema’s

Wat ook erg interessant is om te volgen zijn onze workshops. Daar mag jij gratis aan deelnemen als je het No Stress programma volgt. We hebben onder andere de volgende workshops: 

  • Omgaan met perfectionisme
  • Hormonen de baas
  • Invloed van je zenuwstelsel
  • Verbetering van slaaapkwaliteit

En er zullen er zeker komend jaar nog meer gepland worden. 

Bonusmodule

Leren luisteren naar je intuïtie

In deze bonusmodule ga je leren hoe je beter contact kunt leren maken met je intuïtie en hoe je weer vanuit intuïtie kunt leren leven, in plaats vanuit angst.
Bonusmodule

Leren omgaan met uitstelgedrag

Uitstelgedrag is vaak het gevolg van angst om beslissingen te nemen, of angst om het niet goed genoeg te doen. Daar gaan we in deze cursus natuurlijk dieper op in. Om het ook vanuit de praktische kant te benaderen krijg je in deze bonusmodule alle tools om uitstelgedrag te verminderen.
Bonusmodule

Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’

Als extra bonus krijg je nu ook de hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’ bij het programma. Deze hypnose audio is specifiek gericht op mensen die moeite hebben om goed en diep in ontspannenheid te komen. De hypnose audio komt tot in je onderbewustzijn en helpt je weer een stapje verder om jezelf te leren om je zenuwstelsel weer goed tot rust te laten komen. 

Deel jij binnenkort ook jouw resultaten?

Overtuigd dat dit jou gaat helpen? Meld je snel aan!

€89,- (in 6 maandelijkse termijnen)

Of eenmalig €497,- (incl. BTW)

Je kunt binnen 5 minuten starten

Toegang tot 3 bonussen

Je krijgt gratis toegang tot 5 bonussen, onder andere ontwikkeld door specialisten.

Naast de modules van Bureau Breinfijn hebben een intuïtief coach en een succescoach bonusmodules ontwikkeld, speciaal voor dit programma.

✅ Bonusmodule: Leren luisteren naar je intuïtie (t.w.v. €125,-)

✅ Bonusmodule: Leren omgaan met uitstelgedrag  – inclusief volledig werkboek (t.w.v. €175,-)

Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’

Inclusief werkboek van 53 pagina’s

Bureau Breinfijn houdt de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied altijd bij. Er zullen dan ook regelmatig nieuwe updates en toevoegingen komen aan het programma. Onder andere zijn er workshops en live Q&A’s gepland voor de komende maanden. 

30 DAGEN GARANTIE

De cursussen en programma’s van Bureau Breinfijn zijn al door meer dan 1500 deelnemers effectief gebleken. Ik kan dus met vrij grote zekerheid zeggen dat dit programma je nieuwe inzichten gaat geven.

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

BUREAU BREINFIJN BIEDT 100% NIET GOED, GELD TERUG!

Als je na 30 dagen niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug, zonder dat je een reden hoeft op te geven.

Jouw investering

89,- (incl. BTW)

6 maandelijkse termijnen 

Of eenmalig €497,- (incl. BTW)

Wat zit erin: 

✔︎ 1 jaar begeleiding

✔︎ 20 modules (verdeeld over 71 lessen) die je stap voor stap meenemen in hoe je je perceptie over situaties kunt veranderen en je stresslevel langdurig kunt verlagen

✔︎ 24/7 toegang tot de modules en de community, inclusief opnames van de live Q&A’s en workshops. Als je vragen hebt of je loopt vast in je proces, dan kun je altijd een topic openen in de community en je vraag stellen. We reageren dan zo snel mogelijk op je vraag. Je hoeft dus nooit vast te lopen. 

 

Nog even de voordelen op een rij
P

Je krijgt direct toegang

P

Garantie Niet Goed, Geld Terug

P

Stel al je vragen aan via de community en we helpen je weer op weg

P

Verandering voor de lange termijn

P

Inclusief 3 BONUSSEN

P

Niet in de medische molen

P

Niet wroeten in je verleden

P

Stoppen met positief moeten denken (vechten)

P

Geen dossieropbouw

P

Wetenschappelijk bewezen effectief

Check het nu uit met 100% garantieregeling

No Stress programma

 Verstand en gevoel gaan weer samen

Lichamelijke spanningsklachten verminderen

 Beter inslapen en doorslapen

 Meer rust in je hoofd

 Perfectionisme zonder jezelf voorbij te lopen

 Van piekeren verlost

 Angsten verminderd in lading

Je kunt binnen 5 minuten starten

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Er zijn 20 hoofdmodules die je online kunt volgen. Er staan natuurlijk een aantal oefeningen in die tijd kosten. Maar, je wilt iets veranderen in je leven. En dat kost nu eenmaal tijd.

Je hoeft echt niet dagelijks in te loggen, zelfs niet wekelijks. Uiteindelijk gaat het erom dat wat voor inzichten je hebt opgedaan, of de kleine praktische oefeningen, gaat oefenen in je gewone dagelijks leven. Dan ga je de grootste stappen maken. Het gaat er niet om hoeveel tijd je inlogt.

Weet ook dat ik de motivatie niet kan komen brengen. Dat moet écht uit jezelf komen. Als je besluit niet te starten, is je ellende simpelweg nog niet groot genoeg. Soms betekent dat helaas dat het nog een tandje erger moet worden voor je zelf helemaal klaar bent met je eigen klachten.

Als je investeert in jezelf dan zorg je ervoor dat je jezelf commit. En commitment maakt dat je je doelen gaat behalen. Dat is waarom je investeert in het leren van nieuwe vaardigheden.

Als je daar nog niet aan toe bent, dan mag je eerst nog andere fases voelen voordat je deze stap gaat nemen. En dat mag. Dat is een keuze die je zelf maakt.

BONUSMODULES:

– BONUS: Module ‘Leren luisteren naar je intuïtie’ (t.w.v. €125,-)

– BONUS: Module ‘Leren omgaan met uitstelgedrag’ (t.w.v. €175,-)

– BONUS: Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’

Ik heb al hulp van een coach/psycholoog, en nu?

Ook al heb je nu op dit moment hulp van een psycholoog of coach, of je hebt al meerdere trajecten gehad, het is niet voor niks dat je nu nog op deze website zoekende bent. 

Mocht je al eerder therapie of zelfs therapieën hebben gehad. Ik begeleid vooral mensen die al eerder hulp hebben gehad, maar waarbij blijkt dat het niet voldoende is geweest. Vaak is er wel sprake van enige vooruitgang, maar helpen de tools maar voor korte tijd.

Het is ook best logisch, want veel hulp is gericht op het gevolg. In dit programma gaan we juist niet de nadruk leggen op jouw lichamelijke spanning, of op jouw gedrag. We gaan leren herkennen wat er zit als cluster in je onderbewustzijn, en daar gaan we op een andere manier mee leren omgaan. 

Dat kun je helaas niet alleen, daar heb je echt hulp bij nodig. 

Zonder te wroeten in je verleden! 

Een voordeel is dat wij als mens vaak zo werken dat we dingen 10x moeten doornemen en lezen, of kijken, voordat je het doet. Voor het uitvoeren en integreren van de oefeningen heb ik gemerkt dat juist een online leeromgeving daarin een krachtige tool is om mensen te helpen.

Je kunt op elk moment van de dag inloggen en de stof doornemen. Dat zorgt ervoor dat je op momenten dat het even niet zo lekker gaat, je altijd weer gemotiveerd wordt en je juist inzichten krijgt over wat er bij jou gebeurt en waarom maakt dat je je even niet zo prettig voelt. En je bent daarnaast natuurlijk gelijk aan het oefenen om het ook voor de lange termijn te integreren.

Hulp vanuit een psycholoog vanuit de basis GGZ is zelfs maar 4, 6, 9 of 11 sessies lang, en dan moet de hulp helaas afgerond worden vanuit wat wettelijk vastgelegd is. Met dit programma heb je veel langer de tijd om te oefenen en het geleerde te integreren in je dagelijks leven.

Ik vind het toch te prijzig

Ergens heerst in Nederland en België bij sommige mensen nog de mening dat hulp gratis zou moeten zijn. Dit kan, maar dan zul je het helaas moeten houden bij wat je op internet kunt vinden. Hulp via een psycholoog betaal je altijd, of het nu is via de zorgverzekering en eigen bijdrage of uit eigen investeringen. Geld is een ruilmiddel, wat maakt dat je ook voor boodschappen betaalt, kleding of andere diensten zoals de huisarts of medicijnen. Zo geldt dat ook voor psychologen. 

Stressklachten en burnout gerelateerde klachten zitten niet meer in het zorgverzekeringsstelsel dus dit zal sowieso niet vergoed kunnen worden door een zorgverzekering.

Ik ga en wil je niet overhalen. Het is aan jou wat het jou waard is om het resultaat te krijgen waar jij naar verlangt natuurlijk en of je er vertrouwen in hebt. Soms voelt het voor jou nog niet zover dat je ermee aan de slag wil gaan. Dat het gewoon nog niet erg genoeg is en je nog een tandje dieper moet zakken. En dat is oké. Echt waar. 

Investeren in jezelf betekent ook een commitment aangaan. Een commitment om je doel te gaan behalen. En soms hebben we als mens nu net even dat zetje nodig, dat het ook een beetje ‘pijn’ doet om te investeren. 

Wanneer kan ik starten?

Je kunt direct starten met de eerste module na bevestiging. Na aanmelding krijg je 2 mailtjes van mij. Eén met de bevestiging van de betaling en de factuur. En één bevestigingsmail met inhoudelijke informatie over de start van het programma, inclusief inloggegevens. Je kunt binnen 5 minuten starten als je wilt, fijn! 

Hoe lang duurt het programma?

Het programma is verdeeld over 20 modules en de volgende bonusmodules kun je gaan volgen.

BONUSMODULES:

– Bonusmodule ‘Leren luisteren naar je intuïtie’

– Bonusmodule ‘Time management/leren omgaan met uitstelgedrag’

– Bonus: Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’

 

Hoe gaat de begeleiding?

Je kunt altijd gebruik maken. vanpersoonlijke ondersteuning. Deze ondersteuning loopt via de community, die in de leeromgeving geïntegreerd is. Je kunt daarin altijd een nieuw bericht openen en je situatie. en wat er bij jou gebeurt omschrijven. Wij zullen dan persoonlijke jouw berichtje beantwoorden en je weer een stapje verder helpen. Dit maakt dat je nooit vast hoeft te blijven zitten. Als je al langere tijd in de stresscirkel zit, dan weten. we gewoonweg dat momenten echt lastig kunnen zijn, en dan is persoonlijke begeleiding fijn. 

Hoe verloopt de betaling?

Je kunt betalen in 6 maandelijkse termijnen van 89 euro. Daarna wordt de betaling automatisch voor je stopgezet, én houdt je nog toegang tot het hele programma, inclusief de bonussen tot 1 jaar. Je krijgt dan dus nog 6 maanden langer toegang.

Wil je liever in 1x betalen? Ook dat kan. Je krijgt gegarandeerd 1 jaar toegang tot het programma.

Daarnaast hanteer ik een 100% garantieregeling. Mocht het programma toch niet bij je passen, krijg je binnen 30 dagen je geld terug als je gebruik hebt gemaakt van de mailondersteuning. Je loopt hierdoor dus geen risico en hebben we het zo makkelijk mogelijk voor je proberen te maken.

Wat als ik blijf twijfelen?

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via support@breinfijn.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of dit programma past bij de klachten die je hebt. Als je ook een andere diagnose hebt, dan denk ik natuurlijk ook graag met je mee of het past bij jouw situatie.

No Stress programma

 Rust in je hoofd

Je gevoel niet meer afhankelijk van wat er in je hoofd speelt

Minder hoge eisen aan jezelf stellen

 Meer ruimte in je hoofd zodat je in het moment aanwezig kunt zijn

 Controle leren loslaten

 Vechten tegen wat er in je hoofd zit, positief leren denken, hoeft niet meer

 Negatieve gedachten hebben minder lading

Je kunt binnen 5 minuten starten