Van dagelijks stress naar een gevoel van rust diep van binnen…

Eindelijk weer goede nachten, stabiliteit in je emotie en vermindering van lichamelijke spanningsklachten

Stop met negatieve gedachten omdraaien in positieve gedachten

Wroeten in je verleden hoeft niet

Wetenschappelijk bewezen effectief

Niet in de medische molen - geen dossier

Meer dan 250 succesvolle resultaten met het No Stress programma

Van een chronisch stressgevoel naar ontspannen en stabiliteit

Open Google en je ziet allerlei tips en adviezen. Helaas voor de korte termijn.

Er wordt geadviseerd zichzelf af te leiden, of om negatieve gedachten om te draaien in positieve gedachten. Was het maar zo simpel.

Helaas merken veel mensen dat dit meer als vechten voelt, dan dat het hen iets oplevert. Maar wat dan? Ik spreek dagelijks mensen die vastlopen, ze weten het gewoon niet meer.

Jij hoeft niet verder te zoeken. Ik deel met jou een bewezen wetenschappelijke methode, waarbij je niet hoeft te wroeten in je verleden, je niet de medische molen in hoeft, en zeker wel het resultaat behaalt wat jij wil.

Jaren ervaring

Succesvolle transformaties

Mensen ontvangen mijn nieuwsbrieven

Gouden formule….

Ik geloof dat je als psycholoog het beste kunt leren van een ruime praktijkervaring. Vanuit ruim 17 jaar ervaring, mag ik zeggen dat ik wéét wat er niet werkt en wel werkt.

Bureau Breinfijn mag zich inmiddels een gerenommeerde praktijk noemen met 5 sterren Google reviews.

 

Gouden formule = kennis + ervaring + …. + ….

 

Binnen het programma van Bureau Breinfijn wordt uitgebreide kennis en een bak aan ervaring gecombineerd met een stap voor stap methode en persoonlijke begeleiding.

Ik zie dat deze gouden combinatie zorgt voor succesvolle resultaten en tevreden deelnemers. Ook als je al meerdere hulpvormen hebt ingeschakeld en het gevoel hebt dat je al van alles hebt geprobeerd. Doe je ook mee?

 

 

Deze deelnemers bereikten ook hun doelen…

Dit is wat het No Stress programma inhoudt

10 modules

Werkboek

Hulp via email

Stap voor stap methode 

Afgelopen jaren heb ik veel mensen zien struggelen en vechten tegen situaties die hen stress oplevert. Maar ook tegen wat er bij zichzelf in hun eigen hoofd gebeurt. 

Vaak gebeurt het dat je zo snel mogelijk weg wil van je (lichamelijke) spanningsklachten, en ga je op zoek naar alles wat maar kan helpen. 

Helaas zijn dit vaak korte termijn strategieën en gaan je niet helpen om op de langere termijn meer rust, overzicht, stabiliteit in emoties en energie opleveren. 

In het No Stress programma word je stap voor stap begeleid, gewoon eenvoudig, simpel en gestructureerd opgezet, om voor de lange termijn meer ontspannenheid te kunnen ervaren. 

Zodat je makkelijker en flexibeler leert omgaan met moeilijke situaties in je leven. Je psychologisch flexibeler wordt. En stresssituaties (werk en privé) makkelijker kunt handelen. 

Z

Module 1

Essentiële kennis over lichaam en brein

Module 2

De invloed van de ‘mind’ 

A

Module 3

Afstand nemen van gedachtes

Module 4

Accepteren en loslaten 

N

Module 5

Lading angsten verminderen

k

Module 6

Oefenen oefenen oefenen…

I

Module 7

Zelfvertrouwen ontwikkelen

o

Module 8

Bewustzijn vergroten

Module 9

Stappen vooruit

Module 10

Een tevreden en gelukkig mens

+ Persoonlijke mailbegeleiding

Privé begeleiding via mailsupport. Je kunt hierin al je vragen stellen over jouw eigen situatie, over een module die je die week volgt of begeleiding als je vast dreigt te lopen.

Ma-vr zal ik binnen 24 uur persoonlijk je berichtje antwoorden en je verder helpen. Het kan zijn dat ik je terug mail, of ik neem een filmpje voor je op, waarin ik uitleg wat er nodig is voor jou. Dit zorgt ervoor snel weer verder kunt in je proces en ontwikkeling.

Deel jij binnenkort ook jouw resultaten?

Overtuigd dat dit jou gaat helpen? Meld je aan!

€89,- (in 6 maandelijkse termijnen)

Of eenmalig €497,- (incl. BTW)

Je kunt binnen 5 minuten starten

Toegang tot 5 bonussen

Je krijgt gratis toegang tot 5 bonussen, onder andere ontwikkeld door specialisten.

Naast de bonussen van Bureau Breinfijn hebben een intuïtief coach en een succescoach bonusmodules ontwikkeld, speciaal voor dit programma.

✅ Hypnose audio: Rust in lichaam en brein (t.w.v. €16,95)

✅ Masterclass: Effectief weg van stress/burnout (t.w.v. €24,95)

✅ Bonusmodule: Leren luisteren naar je intuïtie (t.w.v. €125,-)

✅ Bonusmodule: Leren omgaan met uitstelgedrag  – inclusief volledig werkboek (t.w.v. €175,-)

✅ Vraagbaak: kennisbank van veelgestelde vragen uitgelegd in video (t.w.v. €75,-)

Inclusief werkboek van 53 pagina’s

Bureau Breinfijn houdt de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied altijd bij. Er zullen dan ook regelmatig nieuwe updates en toevoegingen komen aan het programma. Onder andere zijn er workshops en live Q&A’s gepland voor de komende maanden. 

30 DAGEN GARANTIE

De cursussen en programma’s van Bureau Breinfijn zijn al door meer dan 1500 deelnemers effectief gebleken. Ik kan dus met vrij grote zekerheid zeggen dat dit programma je nieuwe inzichten gaat geven.

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

BUREAU BREINFIJN BIEDT 100% NIET GOED, GELD TERUG!

Als je na 30 dagen niet tevreden bent, en je hebt gebruik gemaakt van de mailondersteuning, dan krijg je je geld terug, zonder dat je een reden hoeft op te geven.

Jouw investering

Nu voor 89,- (incl. BTW)

6 maandelijkse termijnen

Of eenmalig €497,- (incl. BTW)

Wat zit erin: 

✔︎ 1 jaar begeleiding

✔︎ 10 modules (verdeeld over 40 lessen) die je stap voor stap meeneemt in hoe je je perceptie over situaties kunt veranderen en je stresslevel langdurig kunt verlagen

✔︎ 24/5 persoonlijke email ondersteuning (ma-vr) waarin ik binnen 1-2 dagen terug reageer. Als je vragen hebt of je loopt vast in je proces, dan kun je mij altijd mailen en dan mail ik je terug met mijn reactie of ik neem een filmpje voor je op, zodat je weer verder kunt met het programma en jouw ontwikkeling. Je hoeft dus nooit vast te lopen. 

 

Nog even de voordelen op een rij
P

Je krijgt direct toegang

P

Garantie Niet Goed, Geld Terug

P

Stel al je vragen aan mij via email en ik help je weer op weg

P

Verandering voor de lange termijn

P

Inclusief 5 BONUSSEN

P

Niet in de medische molen

P

Niet wroeten in je verleden

P

Stoppen met positief moeten denken (vechten)

P

Geen dossieropbouw

P

Wetenschappelijk bewezen effectief

Check het nu uit met 100% garantieregeling

No Stress programma

 Verstand en gevoel gaan weer samen

Lichamelijke spanningsklachten verminderen

 Beter inslapen en doorslapen

 Meer rust in je hoofd

 Perfectionisme zonder jezelf voorbij te lopen

 Van piekeren verlost

 Angsten verminderd in lading

Je kunt binnen 5 minuten starten

Ik heb het programma afgelopen maanden bij Rosalie gevolgd en afgerond. Eindelijk eens een andere benadering dan het positief leren denken. Het lukte mij maar niet, waardoor ik continu het gevoel kreeg dat ik faalde. Waarom lukt het mij niet, en een ander wel? Het programma heeft mijn verwachtingen overtroffen. Niet alleen heb ik mijn perfectionisme eindelijk leren loslaten, ik heb het gevoel dat ik de regie weer terug heb en de touwtjes zelf in handen heb, maar dan zonder dat stresserige gevoel. Het was niet per definitie makkelijk, maar Rosalie heeft een heel laagdrempelige en vertrouwde uitstraling waardoor ik vertrouwen in mezelf kreeg. Ik weet weer wat belangrijk is in het leven en kan me erbij neerleggen als het een keer anders gaat dan in mijn hoofd zou moeten.
Brigitte B.

Ik volgde Rosalie al een tijdje en merkte dat ik steeds meer behoefte had aan iemand waarvan ik weet dat wat ze anderen leert ook echt helpt. Ik heb eerder bij een coach een traject gevolgd, maar merkte dat ik elke keer in een rondje aan het praten was en ik niet heel veel verder kwam. Na het volgen van de cursus Grip op je Gedachten had ik ruim het vertrouwen dat ik met haar programma nog meer stappen zou kunnen zetten. Het is een fijn opgebouwd programma, het programma is prettig te volgen qua filmpjes, audio’s en lezen, wat bij mij goed werkt qua afwisseling, anders ben ik snel verveeld. Dit hielp mij om mijn aandacht er goed bij te houden. Ik heb veel inzichten op gedaan, teveel om op te noemen. Ik zou het iedereen die al langer met een stressgevoel rondloopt, streng voor zichzelf is, teveel hooi op haar vork neemt het aanraden om dit programma te volgen. Daar hou je je levenlang profijt van.
Marjolieke

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Er zijn 10 hoofdmodules die je online kunt volgen. Er staan natuurlijk een aantal oefeningen in die tijd kosten. Maar, je wilt iets veranderen in je leven. En dat kost nu eenmaal tijd.

Je hoeft echt niet dagelijks in te loggen, zelfs niet wekelijks. Uiteindelijk gaat het erom dat wat voor inzichten je hebt opgedaan, of de kleine praktische oefeningen, gaat oefenen in je gewone dagelijks leven. Dan ga je de grootste stappen maken. Het gaat er niet om hoeveel tijd je inlogt.

Weet ook dat ik de motivatie niet kan komen brengen. Dat moet écht uit jezelf komen. Als je besluit niet te starten, is je ellende simpelweg nog niet groot genoeg. Soms betekent dat helaas dat het nog een tandje erger moet worden voor je zelf helemaal klaar bent met je eigen klachten.

Als je investeert in jezelf dan zorg je ervoor dat je jezelf commit. En commitment maakt dat je je doelen gaat behalen. Dat is waarom je investeert in het leren van nieuwe vaardigheden. 

Als je daar nog niet aan toe bent, dan mag je eerst nog andere fases voelen voordat je deze stap gaat nemen. En dat mag. Dat is een keuze die je zelf maakt.

BONUSMODULES:

– BONUS: Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’ (t.w.v. €16,95). De hypnose audio gaat je helpen om vanuit je onderbewustzijn een verandering te maken en nieuwe verbindingen te maken in je onderbewustzijn.

– BONUS: Module ‘Leren luisteren naar je intuïtie’ (t.w.v. €125,-)

– BONUS: Module ‘Leren omgaan met uitstelgedrag’ (t.w.v. €175,-)

– BONUS: Masterclass Effectief weg van stress/burnout (t.w.v. €24,95) waar ik dieper in ga op wat voor effect chronische stress heeft op ons lichaam en brein, en vertel ik je wat het verschil is tussen overspannenheid en burnout en hoe de fases van herstel zijn.

– BONUS: Vraagbaak: kennisbank van veelgestelde vragen (t.w.v. €75,-)

Ik heb al hulp van een coach/psycholoog, en nu?

Ook al heb je nu op dit moment hulp van een psycholoog of coach, of je hebt al meerdere trajecten gehad, het is niet voor niks dat je nu nog op deze website zoekende bent. 

Mocht je al eerder therapie of zelfs therapieën hebben gehad. Ik begeleid vooral mensen die al eerder hulp hebben gehad, maar waarbij blijkt dat het niet voldoende is geweest. Vaak is er wel sprake van enige vooruitgang, maar helpen de tools maar voor korte tijd.

Het is ook best logisch, want veel hulp is gericht op het gevolg. In dit programma gaan we juist niet de nadruk leggen op jouw lichamelijke spanning, of op jouw gedrag. We gaan leren herkennen wat er zit als cluster in je onderbewustzijn, en daar gaan we op een andere manier mee leren omgaan. 

Dat kun je helaas niet alleen, daar heb je echt hulp bij nodig. 

Zonder te wroeten in je verleden! 

Een voordeel is dat wij als mens vaak zo werken dat we dingen 10x moeten doornemen en lezen, of kijken, voordat je het doet. Voor het uitvoeren en integreren van de oefeningen heb ik gemerkt dat juist een online leeromgeving daarin een krachtige tool is om mensen te helpen.

Je kunt op elk moment van de dag inloggen en de stof doornemen. Dat zorgt ervoor dat je op momenten dat het even niet zo lekker gaat, je altijd weer gemotiveerd wordt en je juist inzichten krijgt over wat er bij jou gebeurt en waarom maakt dat je je even niet zo prettig voelt. En je bent daarnaast natuurlijk gelijk aan het oefenen om het ook voor de lange termijn te integreren.

Hulp vanuit een psycholoog vanuit de basis GGZ is zelfs maar 4, 6, 9 of 11 sessies lang, en dan moet de hulp helaas afgerond worden vanuit wat wettelijk vastgelegd is. Met dit programma heb je veel langer de tijd om te oefenen en het geleerde te integreren in je dagelijks leven.

Ik vind het toch te prijzig

Ergens heerst in Nederland en België bij sommige mensen nog de mening dat hulp gratis zou moeten zijn. Dit kan, maar dan zul je het helaas moeten houden bij wat je op internet kunt vinden. Hulp via een psycholoog betaal je altijd, of het nu is via de zorgverzekering en eigen bijdrage of uit eigen investeringen. Geld is een ruilmiddel, wat maakt dat je ook voor boodschappen betaalt, kleding of andere diensten zoals de huisarts of medicijnen. Zo geldt dat ook voor psychologen. 

Stressklachten en burnout gerelateerde klachten zitten niet meer in het zorgverzekeringsstelsel dus dit zal sowieso niet vergoed kunnen worden door een zorgverzekering.

Ik ga en wil je niet overhalen. Het is aan jou wat het jou waard is om het resultaat te krijgen waar jij naar verlangt. Ik gaf al eerder aan ook dat het soms nog niet zover voelt dat je ermee aan de slag wil gaan. Dat het gewoon nog niet erg genoeg is en je nog een tandje dieper moet zakken. En dat is oké. 

Investeren in jezelf betekent ook een commitment aangaan. Een commitment om je doel te gaan behalen. En soms hebben we als mens nu net even dat zetje nodig, dat het ook een beetje ‘pijn’ doet om te investeren. 

Wanneer kan ik starten?

Je kunt direct starten met de eerste module na bevestiging. Na aanmelding krijg je 2 mailtjes van mij. Eén met de bevestiging van de betaling en de factuur. En één bevestigingsmail met inhoudelijke informatie over de start van het programma, inclusief inloggegevens. Je kunt binnen 5 minuten starten als je wilt, fijn! 

Hoe lang duurt het programma?

Het programma is verdeeld over 10 modules en de volgende bonusmodules kun je gaan volgen.

BONUSMODULES:

– Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’

– Bonusmodule ‘Leren luisteren naar je intuïtie’

– Bonusmodule ‘Time management/leren omgaan met uitstelgedrag’

– Bonus: Masterclass ‘Effectief weg van stress/burnout’

– Vraagbaak: Kennisbank van veelgestelde vragen (wordt maandelijks in toegevoegd)

Hoe verloopt de betaling?

Je kunt betalen in 6 maandelijkse termijnen van 89 euro. Daarna wordt de betaling automatisch voor je stopgezet, én houdt je nog toegang tot het hele programma, inclusief de bonussen tot 1 jaar. Je krijgt dan dus nog 6 maanden langer toegang. 

Wil je liever in 1x betalen? Ook dat kan. Je krijgt gegarandeerd 1 jaar toegang tot het programma. 

Daarnaast hanteer ik een 100% garantieregeling. Mocht het programma toch niet bij je passen, krijg je binnen 30 dagen je geld terug als je gebruik hebt gemaakt van de mailondersteuning. Je loopt hierdoor dus geen risico en hebben we het zo makkelijk mogelijk voor je proberen te maken. 

Wat als ik blijf twijfelen?

Als je blijft twijfelen, neem dan vooral even contact met mij op via support@breinfijn.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of dit programma past bij de klachten die je hebt. Als je ook een andere diagnose hebt, dan denk ik natuurlijk ook graag met je mee of het past bij jouw situatie.

No Stress programma

 Rust in je hoofd

Je gevoel niet meer afhankelijk van wat er in je hoofd speelt

Minder hoge eisen aan jezelf stellen

 Meer ruimte in je hoofd zodat je in het moment aanwezig kunt zijn

 Controle leren loslaten

 Vechten tegen wat er in je hoofd zit, positief leren denken, hoeft niet meer

 Negatieve gedachten hebben minder lading

Je kunt binnen 5 minuten starten