Vaardigheden voor de Lange Termijn..

Om Overspoeling van Angst en Paniekgevoel te Verminderen…

Loslaten van angsten, verminderde overspoeling van paniek, gevoel van rust en overzicht

Stop met het inzetten van korte termijn strategieën

Wroeten in je verleden hoeft niet

Wetenschappelijk bewezen effectief

Niet in de medische molen - geen dossier

Sluit je aan bij de andere duizenden tevreden deelnemers

Herken je dit?

Je zou graag minder angst willen voelen voor een bepaalde situatie of meerdere situaties. Het lukt je op dit moment niet om dit los te laten

Door alle stress en spanningen krijg je lichamelijke paniekklachten, zoals versnelde hartslag, bonzend hart, hartkloppingen misschien wel of benauwd en zweterig. En elke keer dat je weer denkt aan die situatie komen de paniekgevoelens weer op. 

Je bent zo moe van alles wat er in je hoofd zit. Je bent er bijna continu mee bezig lijkt het wel. Je zou graag meer willen genieten van het leven op dit moment. 

Je weet misschien al wel dat er wat moet veranderen met je verstand, alleen HOE je dat doet, lukt je niet, of maar voor korte termijn. Je gevoel wil niet mee

Je hoort weleens van anderen wat je eraan kunt doen, maar het lukt je niet om het zelf uit te voeren. Of je probeert het, maar het maakt geen verschil. Dit kost veel tijd en energie. 

Je hebt momenten dat het paniekgevoel een tijdje weg is, maar dan kan het opééns toch weer opspelen en voel je er helemaal door overspoeld.

het kan echt anders

Stel je eens voor dat….

Op dagen dat je gespannen bent of paniekgevoelens hebt, precies weet welke stappen je kunt zetten om jezelf hier doorheen te helpen

✓ Je veel meer ruimte hebt in je hoofd, waardoor je volledig aanwezig kunt zijn wanneer je tijd doorbrengt met de mensen van wie je houdt

Je anders naar jezelf leert kijken. Niet meer als die persoon die veel angstig is, maar als een persoon net als ieder ander in ons land. Ook jij bent gewoon ‘normaal’, welk stickertje je (misschien zelfs alleen door jezelf) hebt opgeplakt gekregen

Je gaat leren dat ‘angst’ bij het leven hoort, en het je niet meer beperkt in je huidige dagelijks leven

Je weet hoe het voelt om vertrouwen te hebben in jezelf, in wat je kunt doen, zodat je keer op keer naar dit prettige gevoel terug kunt keren

Je meer energie overhoudt voor de dingen waarvan je geniet

Je weer kunt genieten van de kleine dingen in het leven

Je kunt loslaten welke eisen je aan jezelf stelt

Je de controlestrategieën los kunt laten en flexibel kunt omgaan met vervelende situaties in je leven

Van overspoeling van angst/paniek naar ontspannen en stabiliteit

Open Google en je ziet allerlei tips en adviezen. Helaas voor de korte termijn.

Er wordt geadviseerd zichzelf af te leiden, of om de situaties die angst en paniek triggeren te vermijden. 

Helaas weten we uit ervaring dat dit juist de angst verergerd en op de lange termijn je lichaam steeds sneller en sneller zal gaan triggeren. 

Daardoor wordt het niet minder, maar merk je juist dat je angstiger wordt, en ook alleen al als je denkt aan dat je een paniekgevoel zou kunnen krijgen, dat je het een soort van opwekt. 

Na meer dan 17 jaar ervaring durf ik te zeggen dat ik jou kan helpen. Ik weet dat er een andere mogelijkheid is. En dat gaat niet vanzelf. Daar hebben we tijd en ontwikkeling voor nodig. Het is zeker geen wondermiddel! Helaas, niks is een wondermiddel. 

Jaren ervaring

Succesvolle transformaties

Mensen ontvangen mijn nieuwsbrieven

Gouden formule….

Ik geloof dat je als psycholoog het beste kunt leren van een ruime praktijkervaring. Vanuit ruim 17 jaar ervaring, mag ik zeggen dat ik wéét wat er niet werkt en wel werkt.

Bureau Breinfijn mag zich inmiddels een gerenommeerde praktijk noemen met 5 sterren Google reviews.

 

Gouden formule = kennis + ervaring + …. + ….

 

Binnen het programma van Bureau Breinfijn wordt uitgebreide kennis en een bak aan ervaring gecombineerd met een stap voor stap methode en persoonlijke begeleiding.

Ik zie dat deze gouden combinatie zorgt voor succesvolle resultaten en tevreden deelnemers. Ook als je al meerdere hulpvormen hebt ingeschakeld en het gevoel hebt dat je al van alles hebt geprobeerd. Doe je ook mee?

 

 

Deze deelnemers bereikten ook hun doelen…

Ontdek hoe je

f

Rust krijgt in je hoofd

Zodat je weer overzicht krijgt en met een heldere blik beslissingen kunt maken

Angst leert loslaten

Zodat je je minder overspoeld voelt en lichamelijke klachten je niet meer aanvliegen

'Aanwezig' kunt zijn

Zodat je kunt genieten van je leven en in het moment kan zijn

Kalm wordt

Zodat je rustig angstige situaties kunt benaderen

Meer energie krijgt

Zodat je focus ervaart en stabiliteit

R

Vertrouwen voelt in jezelf

Zodat je het vertrouwen hebt dat het in de toekomst alleen nog maar beter kan worden

Stap voor stap methode 

Ik heb afgelopen jaren veel mensen mogen begeleiden met angst- en paniekaanvallen. Van af en toe een paniekgevoel, tot dagelijks paniekaanvallen. 

Bij vrijwel iedereen heb ik gezien dat het start met een keer een paniekgevoel, en deze langzamerhand, steeds meer lading hebben gekregen. 

Logisch ook, als je eenmaal gaat leren hoe je lichaam en brein in elkaar steekt. 

Het vechten tegen het spanningsgevoel, de focus op de lichamelijke klachten, het vermijden van een mogelijke trigger die een paniekgevoel kan opwekken, zijn allemaal korte termijn strategieën die helaas te weinig opleveren. 

In het Breinfijn programma ga je stap voor stap leren hóe je uit die cirkel van angst/paniek gaat komen. 

Dit is wat het Breinfijn programma inhoudt

20 modules

Werkboek

Hulp via berichten

Community

Live Q&A's

Workshops

+ Community met mensen met dezelfde klachten

Je bent niet alleen! Zo’n 60% van de hele Nederlandse en Belgische bevolking hebben weleens last van angstklachten. 

Als dit zich steeds verder ontwikkelt, merk je dat je in een cirkel zit waar je zelf niet meer uitkomt. En dat is niet erg. Gelukkig kunnen we al heel laagdrempelig hulp bieden, voor iedereen toegankelijk. 

In het programma zit een community met gelijkgestemden. Je krijgt geen privé begeleiding, maar we organiseren wel regelmatig workshops en live Q&A’s waar je je voor op kunt geven. Alles om jou extra steun en begeleiding te bieden. 

Deel jij binnenkort ook jouw resultaten?

Breinfijn Programma

Overtuigd dat dit jou gaat helpen? Meld je aan!

€79,- (incl. BTW) per maand (maandelijks opzegbaar)

Start met het Breinfijn programma

Heb je angst/paniekklachten en al veel geprobeerd, maar elke keer voelt het als een gevecht

Wil je angsten leren loslaten, maar dan voor de lange termijn

Dan is dit programma perfect voor jou!

Start heel laagdrempelig en zonder risico. Bevalt het niet? Dan kun je meteen in dezelfde maand nog opzeggen

Beoordeeld met 5 sterren Google reviews

Toegang tot 2 bonussen

Je krijgt gratis toegang tot 2 bonussen, ontwikkeld door specialisten.

✅ Bonusmodule: Leren luisteren naar je intuïtie (t.w.v. €125,-)

✅ Bonusmodule: Leren omgaan met uitstelgedrag  – inclusief volledig werkboek (t.w.v. €175,-)

Inclusief werkboek van 53 pagina’s

Bureau Breinfijn houdt de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied altijd bij. Er zullen dan ook regelmatig nieuwe updates en toevoegingen komen aan het programma. Onder andere zijn er workshops en live Q&A’s gepland voor de komende maanden. 

Starten voor iedereen mogelijk

De cursussen en programma’s van Bureau Breinfijn zijn al door meer dan 12.500 deelnemers effectief gebleken. Ik kan dus met vrij grote zekerheid zeggen dat dit programma je nieuwe inzichten gaat geven.

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

Het abonnement is direct opzegbaar. Stuur een mailtje naar team@breinfijn.nl en we zetten het abonnement direct voor je stop. Je zult dan ook geen inzage meer hebben in de modules. 

Dit zit erbij:

20 wekelijkse modules

Stap voor stap begeleiding

In 20 wekelijkse modules die automatisch voor je opengaan in de online leeromgeving kun je stap voor stap leren om angst en paniekklachten te verminderen. Dit doe je niet door positief te hoeven denken, schema’s in te vullen of jezelf af te leiden, maar dit gaan we doen door op een andere manier te leren omgaan met angststemmetjes in je hoofd, die maken dat je lichaam direct naar een paniekgevoel triggert. 

Toegang

Onbeperkt, tot opzegging

Je bepaalt zelf de tijd om de praktisch en toegankelijke oefeningen uit te voeren. De oefeningen zijn kort en praktisch toepasbaar, juist in kleine dagelijkse situaties. Daar is namelijk het verschil te maken. Je hebt niet leren lopen doordat er iemand tegen je zei hoe je dat precies moet doen. Je hebt leren lopen terwijl je aan het proberen en oefenen was. En dat is precies wat we ook in dit programma gaan doen.

Het programma is maandelijks opzegbaar. Onze eigen Iris van de klantenservice staan voor je klaar om je te helpen.

Bonusmodule

Leren luisteren naar je intuïtie

In deze bonusmodule ga je leren hoe je beter contact kunt leren maken met je intuïtie en hoe je weer vanuit intuïtie kunt leren leven, in plaats vanuit angst.
Bonusmodule

Leren omgaan met uitstelgedrag

Uitstelgedrag is vaak het gevolg van angst om beslissingen te nemen, of angst om het niet goed genoeg te doen. Daar gaan we in deze cursus natuurlijk dieper op in. Om het ook vanuit de praktische kant te benaderen krijg je in deze bonusmodule alle tools om uitstelgedrag te verminderen.

Waarom het programma uniek is

✅ Een warme community met deelnemers die hetzelfde als jou ervaren

Dit programma is al door meer dan 1340 mensen gedaan en je komt terecht in een community met andere deelnemers. Door van elkaar te leren, elkaar aan te moedigen en te motiveren is het makkelijker en prettiger om stappen te zetten. De herkenning en erkenning voelt heel fijn.

✅ Extreem veel waarde voor een lage prijs

Door de laagdrempelige prijs van mijn diensten doen meer dan 12.500 mensen mee aan mijn cursussen en programma’s. Dit geeft mij de mogelijkheid om veel waarde te geven voor een lage prijs. Zou ik jou 1 op 1 begeleiden, dan is de prijs boven de 1500 euro gegarandeerd.

✅ De tijd die je investeert bepaal je zelf

Je volgt het programma via een leeromgeving en bestaat uit video’s, teksten, oefeningen, een werkboek, berichtenopties in de community en aanvullende workshops en bonussen. Concreet en to-the-point. Je hebt zelf in de hand of je het programma wilt blijven volgen, doordat je het programma maandelijks kunt opzeggen. Ik weet zeker dat je merkt dat je veel inzichten opdoet, en vast en zeker het programma graag wilt doorzetten ;-). Houdt er wel rekening mee dat ontwikkeling tijd kost, en oefening, en je dus niet na 1 week al van je klachten af bent. Was het maar zo makkelijk. 

€79,- (incl. BTW) per maand (maandelijks opzegbaar)

100% gegarandeerd en risicovrij maandelijks opzegbaar  

Beoordeeld met 5 sterren Google reviews
Nog even de voordelen op een rij
P

Je krijgt direct toegang

P

Direct opzegbaar

P

Er wacht een warme community op je

P

Verandering voor de lange termijn

P

Inclusief 2 BONUSSEN

P

Niet in de medische molen

P

Niet wroeten in je verleden

P

Stoppen met vermijden van situaties

P

Geen dossieropbouw

P

Wetenschappelijk bewezen effectief

Check het nu uit voor de laagdrempelige prijs van slechts €79,- per maand 

Breinfijn programma

 Verstand en gevoel gaan weer samen

Lichamelijke spanningsklachten verminderen

 Ontspannen wakker worden

 Meer rust in je hoofd

 Triggersituaties zijn verminderd

 Overspoeling van angst heb je overwonnen

Je kunt binnen 5 minuten starten

Veelgestelde vragen
Hoeveel tijd kost het me?

Er zijn 20 modules die je online kunt volgen in de tijd van jouw keuze. Er staan natuurlijk een aantal oefeningen in die tijd kosten. Maar, je wilt iets veranderen in je leven. En dat kost nu eenmaal tijd.

Je hoeft echt niet elke dag een uur lang in te loggen. Soms is zelfs 1x per week een halfuurtje al voldoende.

Het gaat erom dat je bepaalde inzichten gaat krijgen en deze inzichten praktisch in je dagelijks leven gaat integreren.

Door juist op een dag, gewoon als je je normale dagelijks dingen aan het doen bent, kort, slechts een paar seconden per keer, bewust te zijn van het inzicht wat je hebt gehad, ben je al goed aan het oefenen en de vaardigheden eigen aan het maken. Sterker nog, dit is juist beter, want anders ga je analyseren, en je gaat leren dat dit juist een strategie is die we niet meer willen.

Als je het wil, ga dit doen! Het gaat je een verhelderende blik geven op jouw klachten en opluchting dat er ook een andere manier bestaat.

Weet ook dat ik de motivatie niet kan komen brengen. Dat moet écht uit jezelf komen. Als je besluit niet te starten, is je ellende simpelweg nog niet groot genoeg. Soms betekent dat helaas dat het nog een tandje erger moet worden voor je zelf helemaal klaar bent met je eigen klachten.

Als je investeert in jezelf dan zorg je ervoor dat je jezelf commit. En commitment maakt dat je je doelen gaat behalen. Dat is waarom je investeert in het leren van nieuwe vaardigheden. 

Als je daar nog niet aan toe bent, dan mag je eerst nog andere fases voelen voordat je deze stap gaat nemen. En dat mag. Dat is een keuze die je zelf maakt.

Zit er begeleiding bij?

De modules kun je helemaal zelf volgen, in je eigen tempo en je eigen tijd. Gewoon vanuit je huiskamer, of waar je je prettig voelt.

Er zit geen privé begeleiding bij, maar ik zal wel wekelijks aanwezig zijn voor het beantwoorden van vragen in de community. Daarnaast zullen we workshops en live Q&A’s plannen waar jij je vragen kunt stellen. 

Ik heb al hulp van een coach/psycholoog, en nu?

Ook al heb je nu op dit moment hulp van een psycholoog of coach, of je hebt al meerdere trajecten gehad, het is niet voor niks dat je nu nog op deze website zoekende bent. 

Mocht je al eerder therapie of zelfs therapieën hebben gehad. Ik begeleid vooral mensen die al eerder hulp hebben gehad, maar waarbij blijkt dat het niet voldoende is geweest. Vaak is er wel sprake van enige vooruitgang, maar helpen de tools maar voor korte tijd.

Het is ook best logisch, want veel hulp is gericht op het gevolg. In dit programma gaan we juist niet de nadruk leggen op jouw lichamelijke spanning, of op jouw gedrag. We gaan leren herkennen wat er zit als cluster in je onderbewustzijn, en daar gaan we op een andere manier mee leren omgaan. 

Dat kun je helaas niet alleen, daar heb je echt hulp bij nodig. 

Zonder te wroeten in je verleden! 

Een voordeel is dat wij als mens vaak zo werken dat we dingen 10x moeten doornemen en lezen, of kijken, voordat je het doet. Voor het uitvoeren en integreren van de oefeningen heb ik gemerkt dat juist een online leeromgeving daarin een krachtige tool is om mensen te helpen.

Je kunt op elk moment van de dag inloggen en de stof doornemen. Dat zorgt ervoor dat je op momenten dat het even niet zo lekker gaat, je altijd weer gemotiveerd wordt en je juist inzichten krijgt over wat er bij jou gebeurt en waarom maakt dat je je even niet zo prettig voelt. En je bent daarnaast natuurlijk gelijk aan het oefenen om het ook voor de lange termijn te integreren.

Hulp vanuit een psycholoog vanuit de basis GGZ is zelfs maar 4, 6, 9 of 11 sessies lang, en dan moet de hulp helaas afgerond worden vanuit wat wettelijk vastgelegd is. Met dit programma heb je veel langer de tijd om te oefenen en het geleerde te integreren in je dagelijks leven.

Ik vind het toch te prijzig

Omdat ik in de gelegenheid ben om heel veel mensen te kunnen helpen, kan ik dit voor een hele lage prijs aanbieden. Dit staat totaal niet in lijn met de waarde die je krijgt. De waarde uit de modules heb ik namelijk ook altijd in 1 op 1 sessies gegeven.

Het is aan jou om te beslissen of het jou dit waard is en dezelfde resultaten te krijgen als vorige deelnemers. 

Wanneer kan ik starten?

Je kunt direct starten met de eerste module na bevestiging. Je krijgt direct een mail in je inbox met de inloggegevens.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma is verdeeld over 20 modules, welke wekelijks voor je opengaan. Het programma is op basis van praktijkervaring en fases die eerdere clienten van mij in 1 op 1 begeleiding en vanuit cursussen en programma’s opgezet.

Het programma blijft voor je beschikbaar totdat je zelf opzegt. Je hebt dus ruim de tijd om deze op je eigen tempo te volgen. Elke les bevat een deel van een werkboek, welke je aan het einde van alle lessen bij elkaar kunt voegen tot een totaal werkboek van 53 pagina’s.

Het abonnement is direct opzegbaar. Het abonnement inclusief de toegang tot de leeromgeving zal direct voor je worden stopgezet. 

Wat als de prijs omhoog gaat?

Als jij je hebt opgegeven voor 79 euro, dan blijft het voor jou gewoon 79 euro, gegarandeerd. Je kan ervan op aan dat je dus nooit meer dan deze prijs gaat betalen.

Breinfijn programma

Maak er de beste tijd ooit van, zelfs in het nieuwe normaal

 Rust in je hoofd

Je gevoel niet meer afhankelijk van wat er in je hoofd speelt

 Focus van panieksensaties in je lichaam af

 Meer ruimte in je hoofd zodat je in het moment aanwezig kunt zijn

 Controle leren loslaten

 Vechten, afleiden en vermijden hoeft niet meer

Je kunt binnen 5 minuten starten