> 6 maanden angst- en paniekklachten?

Breinfijn Programma

Lichamelijke spanningsklachten verminderen, overspoeling en lading van angsten verminderen, paniekaanvallen verdwijnen, gevoel van rust en overzicht

Bekijk video👇

Herken je dit?

Je zou graag minder angst willen voelen voor een bepaalde situatie of meerdere situaties. Het lukt je op dit moment niet om dit los te laten

Door alle stress en spanningen krijg je lichamelijke paniekklachten, zoals versnelde hartslag, bonzend hart, hartkloppingen misschien wel of benauwd en zweterig. En elke keer dat je weer denkt aan die situatie komen de paniekgevoelens weer op. 

Je bent zo moe van alles wat er in je hoofd zit. Je bent er bijna continu mee bezig lijkt het wel. Je zou graag meer willen genieten van het leven op dit moment. 

Je weet misschien al wel dat er wat moet veranderen met je verstand, alleen HOE je dat doet, lukt je niet, of maar voor korte termijn. Je gevoel wil niet mee

Je hoort weleens van anderen wat je eraan kunt doen, maar het lukt je niet om het zelf uit te voeren. Of je probeert het, maar het maakt geen verschil. Dit kost veel tijd en energie. 

Je hebt momenten dat het paniekgevoel een tijdje weg is, maar dan kan het opééns toch weer opspelen en voel je er helemaal door overspoeld.

Op zoek naar RUST en balans

Je bent op zoek naar allerlei oplossingen om RUST en BALANS te krijgen. En om je lichamelijke klachten onder controle te krijgen. 

Sterker nog, daar heb je inmiddels allerlei strenge regeltjes voor, bewust of onbewust.

⛔️ ‘Ik moet genieten’,

⛔️ ‘ik moet rust vinden en angsten overwinnen’,

⛔️ ‘ik moet sneller in slaap komen om uitgerust te zijn’,

⛔️ ‘ik moet mijn paniekgevoel verminderen’,

⛔️ ‘ik moet dankbaar zijn’,

⛔️ ‘ik moet wandelen in de natuur’,

⛔️ ‘ik moet leren accepteren en loslaten’,

en ga zo maar door.

Er is altijd iets wat je nog niet weet…

Je hebt meerdere invalshoeken nodig om structureel rust in lichaam en brein te krijgen

Want uiteindelijk merk je dat alles wat je als hulp inzet je juist verder weg van je doel brengt. De angst- of paniekklachten op zichzelf zijn een angstcluster geworden in je onderbewustzijn (zie gratis masterclass voor meer uitleg). 

Hierdoor lijkt het wel of bijna alles wat je lichamelijk voelt opnieuw angst triggert en je daardoor nog meer op zoek gaat naar oplossingen voor je klachten. En die regeltjes, die worden strenger en strenger.

Je weet verstandelijk wel wat je zou moeten doen, en dat je het zou moeten loslaten. Maar het lukt je gewoonweg niet. Verstand en gevoel gaan niet samen. En wat je ook doet, je krijgt het niet voor elkaar.

Ondertussen komen er nog meer klachten bij. Het is een vicieuze cirkel waar je maar niet uit komt.

Hoe dit komt?

Je bent aan symptoombestrijding aan het doen. Want wij als mens willen gewoon zo snel mogelijk weg van een vervelend gevoel. We hebben een hekel aan ‘pijn’ (fysiek en mentaal).

Door alles zo goed mogelijk onder controle te houden of weg te blijven bij de situatie die angst kan triggeren, kun je de pijn zo goed mogelijk op afstand houden.

Maar als je lichamelijke klachten gaat krijgen, dan lukt dat niet meer. Je kunt niet weglopen voor jezelf. Je lichaam neem je altijd met je mee. 

En hoe meer je vecht, hoe meer je zoekt naar oplossingen, hoe meer je hulpmiddeltjes en therapieën inzet om de angst weg te krijgen, hoe harder de boemerang terugkomt. En juist hoe meer angstklachten je krijgt.

 

Ontdek hoe je….

f

Rust krijgt in je hoofd

Zodat je weer overzicht krijgt en met een heldere blik beslissingen kunt maken

Angst leert loslaten

Zodat je je minder overspoeld voelt en lichamelijke klachten je niet meer aanvliegen

'Aanwezig' kunt zijn

Zodat je kunt genieten van je leven en in het moment kan zijn

Kalm wordt

Zodat je rustig angstige situaties kunt benaderen

Meer energie krijgt

Zodat je focus ervaart en stabiliteit

R

Vertrouwen voelt in jezelf

Zodat je het vertrouwen hebt dat het in de toekomst alleen nog maar beter kan worden

Wat deelnemers zeggen…

Van overspoeling van angst/paniek naar ontspannen en stabiel

Open Google en je ziet allerlei tips en adviezen. Helaas voor de korte termijn.

Er wordt geadviseerd zichzelf af te leiden, of om de situaties die angst en paniek triggeren te vermijden.

Helaas weten we uit ervaring dat dit juist de angst verergert en op de lange termijn je lichaam steeds sneller en sneller zal gaan triggeren.

Daardoor wordt het niet minder, maar merk je juist dat je angstiger wordt, en ook alleen al als je denkt aan dat je een paniekgevoel zou kunnen krijgen, dat je het een soort van opwekt.

Na meer dan 18 jaar ervaring weten we dat we jou kunnen helpen vanuit Bureau Breinfijn Er bestaan namelijk andere mogelijkheden. Belangrijk is wel, het gaat niet vanzelf. Daar hebben we tijd en ontwikkeling voor nodig. Het is zeker geen wondermiddel! Helaas, niks is een wondermiddel. 

Wat wél het verschil is, is dat we niet aan de slag gaan met de situatie zelf die de angst opwekt. Of de lichamelijke klachten die je ervaart. Want zeg nu eerlijk, die krijgen al aandacht en focus genoeg waarschijnlijk, en het heeft je niet gebracht waar je wil zijn.

Wat we gaan doen? We gaan juist leren herkennen en opmerken wat de ‘echte’ angst is onder de situatie die jou angst of een paniekgevoel geeft. En alleen van die ‘echte’ angst, alleen daarvan kunnen we afstand leren nemen/loslaten. En dat maakt dat het tot nu toe nog niet is gelukt. Je wil de situatie loslaten, of jouw overspoeling van angst loslaten. En dan ben je aan het vechten tegen iets wat niet lukt.

Ervaringen van andere mensen…

Expertisecentrum Bureau Breinfijn

Wij als psychologen en therapeutisch hulpverleners geloven dat je het beste kunt leren van een ruime praktijkervaring. Vanuit ruim 18 jaar ervaring, durven we te zeggen dat we wéten wat er niet werkt en wel werkt.

Binnen het programma van Bureau Breinfijn wordt uitgebreide kennis en een bak aan ervaring gecombineerd met een stap voor stap methode en persoonlijke begeleiding.

We zien dat deze gouden combinatie zorgt voor succesvolle resultaten en tevreden deelnemers. Ook als je al meerdere hulpvormen hebt ingeschakeld en het gevoel hebt dat je al van alles hebt geprobeerd.

We waarschuwen je wel alvast. In het begin zal alles wat je leert als los zand voelen. Je zult in de eerste paar weken niet door hebben wat het één met het ander te maken heeft. Maar na één à twee maanden zal het vloeiender in elkaar gaan vallen voor je. 

En uiteindelijk blijft het een proces. Het is geen wondermiddel om van je angsten af te komen. We gaan je wel precies leren om de ‘echte’ angst te leren herkennen en daarvan los te komen, zodat de lading van eigenlijk alle situaties in je leven die angst triggeren verminderen.

En je als gevolg minder focus hoeft te hebben op de lichamelijke spanningsklachten, het paniekgevoel en de overspoelingen als vanzelf verminderen. 

Deze deelnemers bereikten ook hun doelen…

Het programma is voor alle leeftijden en zowel voor mannen als vrouwen

Als je al veel geprobeerd hebt, maar het angstgevoel en de lichamelijke klachten blijven aanwezig

Breinfijn Programma

Het meest volledige programma wat Bureau Breinfijn biedt, inclusief persoonlijke online begeleiding. 

Het Breinfijn programma is voor vrouwen en mannen die:

Langer dan 6 maanden (of zelfs jaren tot het hele leven) angsten ervaren en de angsten in combinatie zijn met paniekgevoel of paniekaanvallen.

Meerdere hulpmiddelen hebben geprobeerd, zoals homeopathische middelen, yoga, fysio, mindfulness, meditatie, haptonomie en mogelijk zelfs al bij een psycholoog of andere specialist zijn geweest.

⌲ Zich herkennen in bovenstaande teksten

Open staan voor een andere benadering, wat maakt dat ontwikkeling ook tijd kost en je niet binnen 3 weken van je klachten bent. 

⌲ Je open staat om een online programma te volgen, waar ondersteuning online bij zit in de vorm van de mogelijkheid tot het stellen van vragen over jouw situatie via de leeromgeving, via coaching calls en in workshops. Je krijgt ondersteuning van ons therapeutisch team.

Je hebt 2 keuzes hoe je het Breinfijn programma wilt volgen

Tussendoor overstappen is altijd mogelijk

Dit houdt het Breinfijn programma in

28 wekelijkse modules

Stap voor stap begeleiding

In 28 wekelijkse modules, met diverse lessen per module, die automatisch voor je opengaan in de online leeromgeving kun je stap voor stap leren om angst en paniekklachten te verminderen.

Dit doe je niet door positief te hoeven denken, schema’s in te vullen of jezelf af te leiden, maar dit gaan we doen door op een andere manier te leren omgaan met angststemmetjes in je hoofd, die maken dat je lichaam direct naar een paniekgevoel triggert.

Live Coaching Calls

Incl. persoonlijke begeleiding

Bij het programma zit ook persoonlijke begeleiding in de vorm van live online Coaching Calls. Dit is qua frequentie ongeveer 1x per 2 maanden. We helpen je graag persoonlijk verder met waar jij tegenaan loopt. Zodat je altijd stappen kunt blijven zetten en niet hoeft vast te lopen.

Alle vragen van afgelopen maanden tot jaren zijn in een uitgebreide bibliotheek verwerkt, waardoor je elke vraag en reactie kunt opzoeken om zo weer stappen te kunnen maken. Zowel bij de zelfstandige versie als de optie met begeleiding krijg je toegang tot de bilbiotheek. 

 

Live online workshops

Workshops in diverse thema’s

Wat ook erg interessant is om te volgen zijn onze workshops. Daar mag jij gratis aan deelnemen als je het Breinfijn programma volgt met begeleiding. We hebben onder andere de volgende workshops:

  • Omgaan met perfectionisme
  • Hormonen de baas
  • Invloed van je zenuwstelsel
  • Trauma
  • Verbetering van slaapkwaliteit
  • Ademhaling en hyperventilatie
  • De invloed van executieve functies op stress en angsten
  • Controle loslaten

Regelmatig komt er een workshop in een nieuw thema bij. De eerdere workshops staan als opname in de online leeromgeving. De opnames zijn te bekijken als je kiest voor de optie ‘zelfstandig’. De live workshops (en opnames) kun je altijd volgen als je de optie ‘begeleiding’ kiest. 

Bonusmodule

Leren luisteren naar je intuïtie (t.w.v. €125,-)

In deze bonusmodule ga je leren hoe je beter contact kunt leren maken met je intuïtie en hoe je weer vanuit intuïtie kunt leren leven, in plaats vanuit angst. Deze bonusmodule is speciaal ontwikkeld voor Bureau Breinfijn door een intuïtief coach.

Bonusmodule

Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’ (t.w.v. €16,95)

Als extra bonus krijg je nu ook de hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’ bij het programma.

Deze hypnose audio is specifiek gericht op mensen die moeite hebben om goed en diep in ontspannenheid te komen.

De hypnose audio komt tot in je onderbewustzijn en helpt je weer een stapje verder om jezelf te leren om je zenuwstelsel weer goed tot rust te laten komen.

BONUS

Micro Breaks om je zenuwstelsel te kalmeren (t.w.v. €24,95)

Als extra bonus krijg je bij de start van het No Stress programma ook de template met 70 tips voor Micro Breaks. Micro Breaks zijn bewezen effectief om je zenuwstelsel te kalmeren en lichamelijke spanningsklachten duurzaam te verminderen.

Toegang

Onbeperkt, tot opzegging

Je bepaalt zelf de tijd om de praktisch en toegankelijke oefeningen uit te voeren. De oefeningen zijn kort en praktisch toepasbaar, juist in kleine dagelijkse situaties.

Daar is namelijk het verschil te maken. Je hebt niet leren lopen doordat er iemand tegen je zei hoe je dat precies moet doen. Je hebt leren lopen terwijl je aan het proberen en oefenen was. En dat is precies wat we ook in dit programma gaan doen.

Het programma is maandelijks opzegbaar (of per jaar bij een jaarabonnement), wat je heel makkelijk kunt doen via je eigen persoonlijke klantenportaal. 

+ Community met mensen met dezelfde klachten

Je bent niet alleen! Zo’n 60% van de hele Nederlandse en Belgische bevolking hebben weleens last van angstklachten. 

Als dit zich steeds verder ontwikkelt, merk je dat je in een cirkel zit waar je zelf niet meer uitkomt. En dat is niet erg. Gelukkig kunnen we al heel laagdrempelig hulp bieden, voor iedereen toegankelijk. 

In het programma zit een community met gelijkgestemden als je kiest voor de optie begeleiding. We organiseren wel regelmatig workshops en live coaching calls waar je je voor op kunt geven. Alles om jou extra steun en begeleiding te bieden. EN, je kunt zeker wel ook je persoonlijke vragen (ook anoniem) stellen. 

En dat is nog niet alles!

Nu kun jij starten met het programma en krijg je na de 28 basismodules GRATIS toegang tot de losse deelcursussen van Bureau Breinfijn

EXTRA BONUS

De Breinfijn Cursusbundel

Als je besluit te starten, gaan na het volgen van de 28 basismodules ook deze 4 cursussen voor je open. 

✔️ Cursus Kalmeer je Zenuwstelsel (t.w.v. €197,-)

✔️ Cursus Grip op je Gedachten (t.w.v. €149,-)

✔️ Cursus Beter Slapen (t.w.v. €149,-)

✔️ Cursus Vergroot je Zelfvertrouwen (t.w.v. €147,-)

Je kunt altijd blijven ontwikkelen. Zelfs de meest bewuste mens op aarde kan zich persoonlijk blijven ontwikkelen.

We adviseren altijd om weer eerdere modules en lessen te herhalen, maar ook een stukje specifieke focus via één van deze cursussen is fijn. Ze gaan voor je open na het volgen van de basis van het programma.

Nog even goed om te weten, dit zijn kortere, zelfstandig te volgen cursussen en zijn niet te vergelijken met de uitgebreide inhoud van het programma zelf. Dit is puur als focus op één deelaspect van je ontwikkeling. 

 

Je hebt 2 keuzes hoe je het Breinfijn programma wilt volgen

Tussendoor overstappen is altijd mogelijk

Deel jij binnenkort ook jouw resultaten?

Klaar voor een duurzame verandering? Meld je nu aan!

Start met het Breinfijn programma

Heb je angst/paniekklachten en al veel geprobeerd, maar elke keer voelt het als een gevecht

Wil je angsten leren loslaten, maar dan voor de lange termijn

Dan is dit programma perfect voor jou!

Start heel laagdrempelig. Bevalt het niet? Het abonnement is per direct opzegbaar via je eigen persoonlijke klantenportaal

Je kunt binnen 5 minuten starten

2 opties voor het volgen van het programma

Tussendoor overstappen is altijd mogelijk

Onze belofte aan jou

De cursussen en programma’s van Bureau Breinfijn zijn al door meer dan 46.000 deelnemers effectief gebleken. We kunnen dus met vrij grote zekerheid zeggen dat dit programma je nieuwe inzichten gaat geven. Het programma is zo opgezet, dat je de beste resultaten kunt behalen. Gezien de resultaten van andere deelnemers hebben we er alle vertrouwen in dat jij ook stappen gaat zetten.

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

Het abonnement is direct opzegbaar, heel makkelijk via je eigen persoonlijke klantenportaal. Je krijgt toegang en inloggegevens direct bij start van het Breinfijn programma. Let wel even op, je zult dan ook geen inzage meer hebben in de modules. 

Waarom het programma uniek is…

Een warme community met deelnemers die hetzelfde als jou ervaren

Als je kiest voor begeleiding, kom je terecht in een community met andere deelnemers. Door van elkaar te leren, elkaar aan te moedigen en te motiveren is het makkelijker en prettiger om stappen te zetten. De herkenning en erkenning voelt heel fijn.

Persoonlijke begeleiding waar nodig

Bij het programma zit naar keuze persoonlijke begeleiding van ons therapeutisch team. Je kunt dagelijks je vragen stellen in de online leeromgeving, je vragen stellen in de coaching calls en de workshops helpen je ook mee om weer stappen te maken. Heb je het gevoel weinig vooruitgang te boeken of vast te lopen? Zorg dan dat je een topic opent in de leeromgeving en we helpen je graag verder. 

De tijd die je investeert bepaal je zelf

Je volgt het programma via een leeromgeving en bestaat uit video’s, teksten, oefeningen, een werkboek, berichtenopties in de community en aanvullende workshops en bonussen. Concreet en to-the-point. Je hebt zelf in de hand of je het programma wilt blijven volgen, doordat je het programma maandelijks kunt opzeggen. Bij een jaarabonnement loopt dit uiteraard per een jaarlijkse termijn. We weten zeker dat je merkt dat je veel inzichten opdoet, en vast en zeker het programma graag wilt doorzetten ;-). Houd er wel rekening mee dat ontwikkeling tijd kost, en oefening, en je dus niet na 1 week al van je klachten af bent. Was het maar zo makkelijk. 

Breinfijn programma

 Verstand en gevoel gaan weer samen

Lichamelijke spanningsklachten verminderen

 Beter inslapen en doorslapen

 Meer rust in je hoofd

Verminderen van specifieke fobieën tot ‘grotere’ angsten

Van angstgedachtes verlost

Van verstandelijk weten wat je moet doen, naar voelen wat je kunt doen

 Angsten zijn verminderd in lading

Vele mensen hebben het resultaat al bereikt…

Nog even de voordelen op een rij

N

Je krijgt direct toegang

N

Stel al je vragen aan via de community en we helpen je weer op weg

N

Verandering voor de lange termijn

N

Inclusief BONUSSEN die helpend zijn in je proces

N

Niet in de medische molen

N

Niet wroeten in je verleden

N

Stoppen met positief moeten denken (vechten)

N

Geen dossieropbouw

Hoe jij zelf sterker wordt en het verschil gaat maken.

Meld je nu aan!

 Verstand en gevoel gaan weer samen

Lichamelijke spanningsklachten verminderen

 Ontspannen wakker worden

 Meer rust in je hoofd

 Triggersituaties zijn verminderd

 Overspoeling van angst heb je overwonnen

Brochure met uitleg over het programma

Veelgestelde vragen over klachten

Inhoudsopgave Breinfijn programma

Meer ervaringen van deelnemers lezen? Klik hier……

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost het me?

Er zijn 28 modules die je online kunt volgen in de tijd van jouw keuze. Er staan natuurlijk een aantal oefeningen in die tijd kosten. Maar, je wilt iets veranderen in je leven. En dat kost nu eenmaal tijd. De basis is 20 modules, en er zijn aanvullend nog 8 oefenmodules. De ene persoon heeft zijn/haar resultaat behaald binnen 10 weken, en stopt dan het programma, de andere persoon volgt alle 28 weken, maar de meeste personen blijven daarna ook nog lid omdat hij/zij graag toegang houdt tot de community waarin je je vragen kunt stellen, de coaching calls en de maandelijkse workshops. 

Je hoeft echt niet elke dag een uur lang in te loggen. Soms is zelfs 1x per week een halfuurtje al voldoende.

Het gaat erom dat je bepaalde inzichten gaat krijgen en deze inzichten praktisch in je dagelijks leven gaat integreren.

Door juist op een dag, gewoon als je je normale dagelijks dingen aan het doen bent, kort, slechts een paar seconden per keer, bewust te zijn van het inzicht wat je hebt gehad, ben je al goed aan het oefenen en de vaardigheden eigen aan het maken. Sterker nog, dit is juist beter, want anders ga je analyseren, en je gaat leren dat dit juist een strategie is die we niet meer willen.

Als je het wil, ga dit doen! Het gaat je een verhelderende blik geven op jouw klachten en opluchting dat er ook een andere manier bestaat.

Weet ook dat we de motivatie niet kunnen komen brengen. Dat moet écht uit jezelf komen. Als je gemotiveerd bent om echt stappen te zetten, dan begeleiden wij je graag in je proces. 

Zit er begeleiding bij?

Het programma kun je helemaal volgen in je eigen tempo en je eigen tijd. Gewoon vanuit je huiskamer, of waar je je prettig voelt. We hebben 2 opties waar je uit kunt kiezen, de zelfstandige versie of de optie met begeleiding. 

Met de optie ‘begeleiding’ kun je je vragen stellen in de community, waar we dagelijks aanwezig zijn. Daarnaast zijn er workshops en live Coaching Calls waar jij je vragen kunt stellen. Ook gewoon persoonlijke vragen over jouw situatie. Er is zelfs de mogelijkheid om je profiel op anoniem te zetten, zodat je het helemaal vanuit een veilig gevoel kunt volgen. Naast dit alles hebben we een enorme bibliotheek aan Coaching Call vragen die eerder zijn gesteld, zodat je nooit vast hoeft te lopen en antwoord op je vraag kunt krijgen. 

Als je voor de zelfstandige optie kiest, dan kun je de hoofdmodules en lessen volgen, de bonussen volgen, opnames van de workshops en de bibliotheek aan Coaching Call vragen raadplegen. 

Als je wilt overstappen van de zelfstandige optie naar begeleiding, dan kun je je hiervoor via de leeromgeving opgeven. Je hebt dan als het ware 2 modules ‘actief’ staan. Wil je daar weer mee stoppen, dan zeg je de ‘begeleiding’ weer op via het persoonlijke klantenportaal.

Ben je gestart ‘met begeleiding’ en wil je naar de zelfstandige versie. Dan kunnen we dat voor jou doen via een mail te sturen naar team@breinfijn.nl. We behandelen alle email elke werkdag en het is dus binnen 1 werkdag voor je geregeld.

 

Ik heb al hulp van een coach/psycholoog, en nu?

Ook al heb je nu op dit moment hulp van een psycholoog of coach, of je hebt al meerdere trajecten gehad, het is niet voor niks dat je nu nog op deze website zoekende bent. 

Mocht je al eerder therapie of zelfs therapieën hebben gehad. We begeleiden veelal mensen die al eerder hulp hebben gehad, maar waarbij blijkt dat het niet voldoende is geweest. Vaak is er wel sprake van enige vooruitgang, maar helpen de tools maar voor korte tijd.

Het is ook best logisch, want veel hulp is gericht op het gevolg. In dit programma gaan we juist niet de nadruk leggen op jouw lichamelijke spanning, of op jouw gedrag. We gaan leren herkennen wat er zit als cluster in je onderbewustzijn, en daar gaan we op een andere manier mee leren omgaan. 

Dat kun je helaas niet alleen, daar heb je vaak wel wat hulp bij nodig. 

Zonder te wroeten in je verleden! 

Een voordeel van online leren is dat wij als mens vaak zo werken dat we dingen 10x moeten doornemen en lezen, of kijken, voordat je het doet. Voor het uitvoeren en integreren van de oefeningen hebben we gemerkt dat juist een online leeromgeving daarin een krachtige tool is om mensen te helpen.

Je kunt op elk moment van de dag inloggen en de stof doornemen. Dat zorgt ervoor dat je op momenten dat het even niet zo lekker gaat, je altijd weer gemotiveerd wordt en je juist inzichten krijgt over wat er bij jou gebeurt en waarom maakt dat je je even niet zo prettig voelt. En je bent daarnaast natuurlijk gelijk aan het oefenen om het ook voor de lange termijn te integreren.

Hulp vanuit een psycholoog vanuit de basis GGZ is zelfs maar 4, 6, 9 of 11 sessies lang, en dan moet de hulp helaas afgerond worden vanuit wat wettelijk vastgelegd is. Met dit programma heb je veel langer de tijd om te oefenen en het geleerde te integreren in je dagelijks leven.

Ik vind het toch te prijzig

Het is aan jou om te beslissen of het jou dit waard is en dezelfde resultaten te krijgen als vorige deelnemers. 

Wanneer kan ik starten?

Je kunt direct starten met de eerste module na bevestiging. Je krijgt direct een mail in je inbox met de inloggegevens. Rechts bovenin deze website staat ook een knop ‘inloggen’. Mocht je onverhoopt geen inloggegevens hebben ontvangen, kun je via deze knop en de leeromgeving op jouw emailadres een nieuw wachtwoord aanvragen. Zo kun je altijd direct starten. 

Word het vergoed door een zorgverzekeraar?

Bureau Breinfijn geeft geen 1 op 1 sessies, maar biedt alleen online cursussen en programma’s (met begeleiding) aan. Bureau Breinfijn heeft ervoor gekozen om niet aangesloten te zijn bij zorgverzekeringen en de kosten worden dan ook niet vergoed. Alle mensen die een cursus volgen via Bureau Breinfijn betalen particulier. Hier is geen uitzondering op mogelijk. De begeleiding is in groepen (je bent niet in beeld!), maar je kunt zeker wel je eigen persoonlijke vragen stellen waar we graag dieper op in gaan. 

Wel kun je ook cursussen of een programma volgen via een vergoeding van jouw werkgever. In de betaalpagina staat een optie om de contactgegevens van je werkgever in te vullen en de bedrijfsnaam. Je krijgt dan automatisch een factuur op bedrijfsnaam direct in je inbox, en deze kun je zelf indienen bij je werkgever. 

Hoe lang duurt het programma?

Het programma is verdeeld over 20 basismodules, en aanvullend 8 oefenmodules, welke wekelijks voor je opengaan. Het programma is op basis van praktijkervaring en wetenschappelijke theorieën opgezet. 

Het programma blijft voor je beschikbaar totdat je zelf opzegt. Je hebt dus ruim de tijd om deze op je eigen tempo te volgen. Elke les bevat een deel van een werkboek, welke je aan het einde van alle lessen bij elkaar kunt voegen tot een totaal werkboek van 53 pagina’s.

Het abonnement is direct opzegbaar via je eigen persoonlijke klantenportaal. Je krijgt toegang tot het portaal bij start van het programma. Hier kun je eenvoudig je abonnement beheren. Let wel even op, als je stopt met het programma, vervalt ook de toegang tot de inhoud. 

Wat als de prijs omhoog gaat?

Als jij je hebt opgegeven voor 79 euro, dan blijft het voor jou gewoon 79 euro, gegarandeerd. Je kan ervan op aan dat je dus nooit meer dan deze prijs gaat betalen. De zelfstandige versie is voor 49 euro te volgen, de optie met begeleiding voor 79 euro. 

Let op: als je wilt stoppen en je geeft het aan via het klantenportaal, dan vervalt ook de inhoud. Wil je nog door met oefenen en gebruik maken van de begeleiding? Dat kan, dan kun je het abonnement door laten lopen totdat jij het goed genoeg vindt.  

Je hebt de keuze om te starten met een jaarabonnement. Het abonnement is dan per jaar opzegbaar. Let op dat je het abonnement wel opzegt, want anders zal de automatische incasso het volgende jaar ook doorlopen. 

Wat is het verschil met het No Stress programma?

Weet je niet goed wat je moet kiezen, omdat je je in allebei de programma’s herkent? Bekijk dan wat voorop staat. Heb je paniekaanvallen, dan is het Breinfijn programma sowieso het  meest geschikt. Heb je angstklachten en lichte paniekgevoelens, maar komt dat doordat je veel stress ervaart, overspannen bent of een burnout hebt, dan adviseer ik eerder het No Stress programma. Beide programma’s zijn hetzelfde opgezet, en ook de manier van lading leren verminderen is hetzelfde. In het Breinfijn programma komen alleen net andere oefeningen terug of andere focuspunten dan in het No Stress programma. Uiteindelijk leer je wel dezelfde vaardigheden, dus de keuze is altijd goed. Ook omdat je je persoonlijke vragen kunt stellen, dus ik kan je persoonlijk altijd verder helpen en je ook extra oefeningen geven op jouw situatie specifiek.

Twijfel je nog? Vul dan eens de quiz in en vul de vragen in. Naar aanleiding van je klachten, de duur en aanvullende vragen komt er voor jou specifiek een advies uit. De quiz is in te vullen via de knop rechts bovenaan deze website, of via https://www.breinfijn.nl/quiz.  

Breinfijn Programma

Je kunt altijd weer stappen maken….

 Rust in je hoofd

Je gevoel niet meer afhankelijk van wat er in je hoofd speelt

 Focus van panieksensaties in je lichaam af

 Meer ruimte in je hoofd zodat je in het moment aanwezig kunt zijn

 Controle leren loslaten

 Vechten, afleiden en vermijden hoeft niet meer

Je hebt 2 keuzes hoe je het Breinfijn programma wilt volgen

Tussendoor overstappen is altijd mogelijk