> 6 maanden angst- en paniekklachten?

Het Breinfijn Programma

Verminder de overspoeling van angst- en paniekgevoel door de kern aan te pakken en niet het symptoomgevoel te bestrijden

Lichamelijke spanningsklachten verminderen, overspoeling en lading van angsten verminderen, paniekaanvallen verdwijnen, gevoel van rust en overzicht

Focus op het angstgevoel verdwijnt

Teruggaan naar je verleden hoeft niet

Genieten van het hier en nu

Niet in de medische molen - geen dossier

Stap voor stap methode

Wie kan het beter vertellen wat het je brengt dan deelnemers zelf die het programma al helemaal doorlopen hebben…

Herken je dit?

Je zou graag minder angst willen voelen voor een bepaalde situatie of meerdere situaties. Het lukt je op dit moment niet om dit los te laten

Door alle stress en spanningen krijg je lichamelijke paniekklachten, zoals versnelde hartslag, bonzend hart, hartkloppingen misschien wel of benauwd en zweterig. En elke keer dat je weer denkt aan die situatie komen de paniekgevoelens weer op. 

Je bent zo moe van alles wat er in je hoofd zit. Je bent er bijna continu mee bezig lijkt het wel. Je zou graag meer willen genieten van het leven op dit moment. 

Je weet misschien al wel dat er wat moet veranderen met je verstand, alleen HOE je dat doet, lukt je niet, of maar voor korte termijn. Je gevoel wil niet mee

Je hoort weleens van anderen wat je eraan kunt doen, maar het lukt je niet om het zelf uit te voeren. Of je probeert het, maar het maakt geen verschil. Dit kost veel tijd en energie. 

Je hebt momenten dat het paniekgevoel een tijdje weg is, maar dan kan het opééns toch weer opspelen en voel je er helemaal door overspoeld.

Op zoek naar RUST en BALANS

Je bent op zoek naar allerlei oplossingen om RUST en BALANS te krijgen. En om je lichamelijke klachten onder controle te krijgen. 

Sterker nog, daar heb je inmiddels allerlei strenge regeltjes voor, bewust of onbewust.

⛔️ ‘Ik moet genieten’,

⛔️ ‘ik moet rust vinden en angsten overwinnen’,

⛔️ ‘ik moet naar yoga’,

⛔️ ‘ik moet sneller in slaap komen om uitgerust te zijn’,

⛔️ ‘ik moet mijn paniekgevoel verminderen’,

⛔️ ‘ik moet dankbaar zijn’,

⛔️ ‘ik moet wandelen in de natuur’,

⛔️ ‘ik moet mijn druppeltjes nemen’,

⛔️‘ik moet leren accepteren en loslaten’,

en ga zo maar door.

Maar uiteindelijk brengt dit je verder van je doel, in plaats van dichterbij…

Want uiteindelijk brengt dit je juist verder weg van je doel. De angst- of paniekklachten op zichzelf zijn een angstcluster geworden in je onderbewustzijn (zie gratis masterclass voor meer uitleg). 

Hierdoor lijkt het wel of bijna alles wat je lichamelijk voelt opnieuw angst triggert en je daardoor nog meer op zoek gaat naar oplossingen voor je klachten. En die regeltjes, die worden strenger en strenger. 

Maar het lukt je maar niet. Je weet verstandelijk wel wat je zou moeten doen, en dat je het zou moeten loslaten. Maar het lukt je gewoonweg niet. Verstand en gevoel gaan niet samen. En wat je ook doet, je krijgt het niet voor elkaar. 

Ondertussen komen er nog meer klachten bij. Het is een vicieuze cirkel waar je maar niet uit komt. 

Hoe dit komt? 

Je bent aan symptoombestrijding aan het doen. Want wij als mens willen gewoon zo snel mogelijk weg van een vervelend gevoel. We hebben een hekel aan ‘pijn’ (fysiek en mentaal)

Door alles zo goed mogelijk onder controle te houden of weg te blijven bij de situatie die angst kan triggeren, kun je de pijn zo goed mogelijk op afstand houden. 

Maar als je lichamelijke klachten gaat krijgen, dan lukt dat niet meer. Je kunt niet weglopen voor jezelf. Je lichaam neem je altijd met je mee. 

En hoe meer je vecht, hoe meer je zoekt naar oplossingen, hoe meer je hulpmiddeltjes en therapieën inzet om de angst weg te krijgen, hoe harder de boemerang terugkomt. En juist hoe meer angstklachten je krijgt. 

 

het kan echt anders

Stel je eens voor dat….

Op dagen dat je gespannen bent of paniekgevoelens hebt, precies weet welke stappen je kunt zetten om jezelf hier doorheen te helpen

✓ Je veel meer ruimte hebt in je hoofd, waardoor je volledig aanwezig kunt zijn wanneer je tijd doorbrengt met de mensen van wie je houdt

Je anders naar jezelf leert kijken. Niet meer als die persoon die veel angstig is, maar als een persoon net als ieder ander in ons land. Ook jij bent gewoon ‘normaal’, welk stickertje je (misschien zelfs alleen door jezelf) hebt opgeplakt gekregen

Je gaat leren dat ‘angst’ bij het leven hoort, en het je niet meer beperkt in je huidige dagelijks leven

Je weet hoe het voelt om vertrouwen te hebben in jezelf, in wat je kunt doen, zodat je keer op keer naar dit prettige gevoel terug kunt keren

Je meer energie overhoudt voor de dingen waarvan je geniet

Je weer kunt genieten van de kleine dingen in het leven

Je kunt loslaten welke eisen je aan jezelf stelt

Je de controlestrategieën los kunt laten en flexibel kunt omgaan met vervelende situaties in je leven

Van overspoeling van angst/paniek naar ontspannen en stabiliteit

Open Google en je ziet allerlei tips en adviezen. Helaas voor de korte termijn.

Er wordt geadviseerd zichzelf af te leiden, of om de situaties die angst en paniek triggeren te vermijden.

Helaas weten we uit ervaring dat dit juist de angst verergert en op de lange termijn je lichaam steeds sneller en sneller zal gaan triggeren.

Daardoor wordt het niet minder, maar merk je juist dat je angstiger wordt, en ook alleen al als je denkt aan dat je een paniekgevoel zou kunnen krijgen, dat je het een soort van opwekt.

Na meer dan 18 jaar ervaring durf ik te zeggen dat we jou kunnen helpen. Ik weet dat er een andere mogelijkheid is. En dat gaat niet vanzelf. Daar hebben we tijd en ontwikkeling voor nodig. Het is zeker geen wondermiddel! Helaas, niks is een wondermiddel. 

Wat wél het verschil is, is dat we niet aan de slag gaan met de situatie zelf die de angst opwekt. Of de lichamelijke klachten die je ervaart. Want zeg nu eerlijk, die krijgen al aandacht en focus genoeg waarschijnlijk, en het heeft je niet gebracht waar je wil zijn.

Wat we gaan doen? We gaan juist leren herkennen en opmerken wat de ‘echte’ angst is onder de situatie die jou angst of een paniekgevoel geeft. En alleen van die ‘echte’ angst, alleen daarvan kunnen we afstand leren nemen/loslaten. En dat maakt dat het tot nu toe nog niet is gelukt. Je wil de situatie loslaten, of jouw overspoeling van angst loslaten. En dan ben je aan het vechten tegen iets wat niet lukt.

Jaren ervaring

Succesvolle transformaties

Mensen ontvangen mijn nieuwsbrieven

Recent ben ik uitgeroepen tot de TOP 10 beste coaches van Nederland in 2021. Hoewel geen coach, maar een psycholoog, toch een hele grote eer om tot de top 10 te behoren :-).

Nog een paar (natuurlijk wel anonieme) berichtjes uit de community…

Gouden formule….

Ik geloof dat je als psycholoog het beste kunt leren van een ruime praktijkervaring. Vanuit ruim 18 jaar ervaring, mag ik zeggen dat we wéten wat er niet werkt en wel werkt.

Binnen het programma van Bureau Breinfijn wordt uitgebreide kennis en een bak aan ervaring gecombineerd met een stap voor stap methode en persoonlijke begeleiding.

We zien dat deze gouden combinatie zorgt voor succesvolle resultaten en tevreden deelnemers. Ook als je al meerdere hulpvormen hebt ingeschakeld en het gevoel hebt dat je al van alles hebt geprobeerd. 

We waarschuwen je wel alvast. In het begin zal alles wat je leert als los zand voelen. Je zult in de eerste paar weken niet door hebben wat het één met het ander te maken heeft. Maar na één à twee maanden zal het vloeiender in elkaar gaan vallen voor je. 

En uiteindelijk blijft het een proces. Het is geen wondermiddel om van je angsten af te komen. We gaan je wel precies leren om de ‘echte’ angst te leren herkennen en daarvan los te komen, zodat de lading van eigenlijk alle situaties in je leven die angst triggeren verminderen.

En je als gevolg minder focus hoeft te hebben op de lichamelijke spanningsklachten, het paniekgevoel en de overspoelingen als vanzelf verminderen. 

Deze deelnemers bereikten ook hun doelen…

Ontdek hoe je

f

Rust krijgt in je hoofd

Zodat je weer overzicht krijgt en met een heldere blik beslissingen kunt maken

Angst leert loslaten

Zodat je je minder overspoeld voelt en lichamelijke klachten je niet meer aanvliegen

'Aanwezig' kunt zijn

Zodat je kunt genieten van je leven en in het moment kan zijn

Kalm wordt

Zodat je rustig angstige situaties kunt benaderen

Meer energie krijgt

Zodat je focus ervaart en stabiliteit

R

Vertrouwen voelt in jezelf

Zodat je het vertrouwen hebt dat het in de toekomst alleen nog maar beter kan worden

Voor mensen die > 6 maanden, of misschien wel jaren en jaren angst- en paniekklachten hebben

Je hebt al veel geprobeerd, maar het angstgevoel en de lichamelijke klachten blijven aanwezig

Breinfijn Programma

Het meest volledige programma wat Bureau Breinfijn biedt, inclusief persoonlijke online begeleiding. 

Het Breinfijn programma is voor vrouwen en mannen die:

⌲ Langer dan 6 maanden (of zelfs jaren tot het hele leven) angsten willen verminderen en de angsten in combinatie zijn met paniekgevoel of paniekaanvallen. 

⌲ Meerdere hulpmiddelen hebben geprobeerd, zoals homeopathische middelen, yoga, fysio, mindfulness, meditatie, haptonomie en mogelijk zelfs al bij een psycholoog of andere specialist zijn geweest.

⌲ Zich herkennen in bovenstaande teksten 

⌲ Open staan voor een andere benadering, wat maakt dat ontwikkeling ook tijd kost en je niet binnen 3 weken van je klachten bent. We gaan flexibeler leren omgaan met de oorzaak, en NIET met het gevolg. Dat maakt dus dat het echt wel weken tot maanden duurt voordat je verschil merkt, en het is aan jou om aan ons hulp te vragen als je merkt dat je niet verder komt. We helpen je graag verder.

⌲ Je open staat om een online programma te volgen, waar ondersteuning online bij zit in de vorm van de mogelijkheid tot het stellen van dagelijkse vragen over jouw situatie via de leeromgeving, via coaching calls en in workshops. Je krijgt ondersteuning van ons therapeutisch team.

Dit houdt het Breinfijn programma in

Totaal 27 wekelijkse modules

Stap voor stap begeleiding

In 20 wekelijkse modules, en aanvullend 7 uitgebreide oefenmodules, die automatisch voor je opengaan in de online leeromgeving kun je stap voor stap leren om angst en paniekklachten te verminderen. Dit doe je niet door positief te hoeven denken, schema’s in te vullen of jezelf af te leiden, maar dit gaan we doen door op een andere manier te leren omgaan met angststemmetjes in je hoofd, die maken dat je lichaam direct naar een paniekgevoel triggert.

Live Coaching Calls en dagelijks vragen stellen

Persoonlijke begeleiding

Bij het programma zit ook persoonlijke begeleiding in de vorm van live online Coaching Calls en mogelijkheid tot vragen stellen via de leeromgeving. Dit kan dagelijks! Ik en ons therapeutisch team helpen je persoonlijk graag verder met waar jij tegenaan loopt. Zodat je altijd stapjes kunt blijven zetten en niet hoeft vast te lopen.

Alle vragen van afgelopen maanden tot jaren vanuit de coaching calls zijn in een uitgebreide bibliotheek verwerkt, waardoor je elke vraag en reactie kunt opzoeken om zo weer stappen te kunnen maken. 

Live online workshops

Workshops in diverse thema’s

Wat ook erg interessant is om te volgen zijn onze workshops. Daar mag jij gratis aan deelnemen als je het Breinfijn programma volgt. We hebben onder andere de volgende workshops: 

  • Omgaan met perfectionisme
  • Hormonen de baas
  • Invloed van je zenuwstelsel
  • Verbetering van slaapkwaliteit
  • Ademhaling en hyperventilatie
  • De werking van executieve functies (brein) op je angsten
  • Verwachtingen, het herstelproces en wat als je stagneert of vastloopt

Regelmatig komt een workshop in een nieuw thema erbij. De eerdere workshops staan als opname in de online leeromgeving.

Bonusmodule

Leren luisteren naar je intuïtie

In deze bonusmodule ga je leren hoe je beter contact kunt leren maken met je intuïtie en hoe je weer vanuit intuïtie kunt leren leven, in plaats vanuit angst.
Bonusmodule

Hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’

Als extra bonus krijg je nu ook de hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’ bij het programma. Deze hypnose audio is specifiek gericht op mensen die moeite hebben om goed en diep in ontspannenheid te komen. De hypnose audio komt tot in je onderbewustzijn en helpt je weer een stapje verder om jezelf te leren om je zenuwstelsel weer goed tot rust te laten komen. 

Bonus

70 Micro Breaks

Je zult het vast en zeker herkennen dat je lichaam een soort van uitgeput aan het raken is. Je staat zoveel uren op een dag ‘aan’, dat je steeds meer klachten krijgt zoals vermoeidheid, concentratie- of geheugenproblemen of spanningsklachten in je lichaam. Deze Micro Breaks helpen je op ideeën hoe je je zenuwstelsel structureel rust geeft binnen jouw dagelijks leven. Alle kleine beetjes maken dat de emmer leger blijft….maar daar gaan we het natuurlijk veel uitgebreider over hebben in het programma. 

Toegang

Onbeperkt, tot opzegging

Je bepaalt zelf de tijd om de praktisch en toegankelijke oefeningen uit te voeren. De oefeningen zijn kort en praktisch toepasbaar, juist in kleine dagelijkse situaties. Daar is namelijk het verschil te maken. Je hebt niet leren lopen doordat er iemand tegen je zei hoe je dat precies moet doen. Je hebt leren lopen terwijl je aan het proberen en oefenen was. En dat is precies wat we ook in dit programma gaan doen.

Het programma is maandelijks opzegbaar. Ook kun je kiezen voor een jaarabonnement (met een korting), en ook deze is op abonnementsbasis en dien je op te zeggen als je na dat jaar wilt stoppen. Onze eigen Robin van de klantenservice staat voor je klaar om je te helpen.

+ Community met mensen met dezelfde klachten

Je bent niet alleen! Zo’n 60% van de hele Nederlandse en Belgische bevolking hebben weleens last van angstklachten. 

Als dit zich steeds verder ontwikkelt, merk je dat je in een cirkel zit waar je zelf niet meer uitkomt. En dat is niet erg. Gelukkig kunnen we al heel laagdrempelig hulp bieden, voor iedereen toegankelijk. 

In het programma zit een community met gelijkgestemden. Je krijgt geen privé begeleiding, maar we organiseren wel regelmatig workshops en live coaching calls waar je je voor op kunt geven. Alles om jou extra steun en begeleiding te bieden. 

Deel jij binnenkort ook jouw resultaten?

Overtuigd dat dit jou gaat helpen? Meld je aan!

€79,- (incl. BTW) per maand (maandelijks opzegbaar)

Start met het Breinfijn programma

Heb je angst/paniekklachten en al veel geprobeerd, maar elke keer voelt het als een gevecht

Wil je angsten leren loslaten, maar dan voor de lange termijn

Dan is dit programma perfect voor jou!

Start heel laagdrempelig. Bevalt het niet? Het abonnement is per direct opzegbaar

Beoordeeld met 5 sterren Google reviews

Starten voor iedereen mogelijk

De cursussen en programma’s van Bureau Breinfijn zijn al door meer dan 46.000 deelnemers effectief gebleken. We kunnen dus met vrij grote zekerheid zeggen dat dit programma je nieuwe inzichten gaat geven.

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

Het abonnement is direct opzegbaar.  Via een formulier kun je je abonnement per direct (of een door jou vastgestelde datum) stopzetten. Je zult dan ook geen inzage meer hebben in de modules. 

Waarom het programma uniek is

✅ Een warme community met deelnemers die hetzelfde als jou ervaren

Je komt terecht in een community met andere deelnemers. Door van elkaar te leren, elkaar aan te moedigen en te motiveren is het makkelijker en prettiger om stappen te zetten. De herkenning en erkenning voelt heel fijn.

✅ Persoonlijke begeleiding waar nodig

Bij het programma zit persoonlijke begeleiding van ons therapeutisch team. Je kunt dagelijks je vragen stellen in de online leeromgeving, je vragen stellen in de coaching calls en de workshops helpen je ook mee om weer stappen te maken. Heb je het gevoel weinig vooruitgang te boeken of vast te lopen? Zorg dan dat je een topic opent in de leeromgeving en we helpen je graag verder. 

✅ De tijd die je investeert bepaal je zelf

Je volgt het programma via een leeromgeving en bestaat uit video’s, teksten, oefeningen, een werkboek, berichtenopties in de community en aanvullende workshops en bonussen. Concreet en to-the-point. Je hebt zelf in de hand of je het programma wilt blijven volgen, doordat je het programma maandelijks kunt opzeggen. Bij een jaarabonnement loopt dit uiteraard per een jaarlijkse termijn. We weten zeker dat je merkt dat je veel inzichten opdoet, en vast en zeker het programma graag wilt doorzetten ;-). Houd er wel rekening mee dat ontwikkeling tijd kost, en oefening, en je dus niet na 1 week al van je klachten af bent. Was het maar zo makkelijk. 

€79,- (incl. BTW) per maand (maandelijks opzegbaar)

100% gegarandeerd en risicovrij maandelijks opzegbaar bij een maandabonnement  

Beoordeeld met 5 sterren Google reviews
Nog even de voordelen op een rij
P

Je krijgt direct toegang

P

Direct opzegbaar

P

Er wacht een warme community op je

P

Verandering voor de lange termijn

P

Inclusief 3 BONUSSEN

P

Niet in de medische molen

P

Niet wroeten in je verleden

P

Stoppen met vermijden van situaties

P

Geen dossieropbouw

P

Wetenschappelijk bewezen effectief

Check het nu uit voor de €79,- per maand

Abonnementsvorm en direct opzegbaar

Breinfijn programma

 Verstand en gevoel gaan weer samen

Lichamelijke spanningsklachten verminderen

 Ontspannen wakker worden

 Meer rust in je hoofd

 Triggersituaties zijn verminderd

 Overspoeling van angst heb je overwonnen

Je kunt binnen 5 minuten starten

Meer ervaringen van deelnemers lezen? Klik hier……

Veelgestelde vragen
Hoeveel tijd kost het me?

Er zijn 27 modules die je online kunt volgen in de tijd van jouw keuze. Er staan natuurlijk een aantal oefeningen in die tijd kosten. Maar, je wilt iets veranderen in je leven. En dat kost nu eenmaal tijd. De basis is 20 modules, en er zijn aanvullend nog 7 oefenmodules. De ene persoon heeft zijn/haar resultaat behaald binnen 10 weken, en stopt dan het programma, de andere persoon volgt alle 27 weken, en weer een ander persoon blijft ook daarna nog lid omdat hij/zij graag toegang houdt tot de community waarin je je vragen kunt stellen, de coaching calls en de maandelijkse workshops. 

Je hoeft echt niet elke dag een uur lang in te loggen. Soms is zelfs 1x per week een halfuurtje al voldoende.

Het gaat erom dat je bepaalde inzichten gaat krijgen en deze inzichten praktisch in je dagelijks leven gaat integreren.

Door juist op een dag, gewoon als je je normale dagelijks dingen aan het doen bent, kort, slechts een paar seconden per keer, bewust te zijn van het inzicht wat je hebt gehad, ben je al goed aan het oefenen en de vaardigheden eigen aan het maken. Sterker nog, dit is juist beter, want anders ga je analyseren, en je gaat leren dat dit juist een strategie is die we niet meer willen.

Als je het wil, ga dit doen! Het gaat je een verhelderende blik geven op jouw klachten en opluchting dat er ook een andere manier bestaat.

Weet ook dat ik de motivatie niet kan komen brengen. Dat moet écht uit jezelf komen. Als je besluit niet te starten, is je ellende simpelweg nog niet groot genoeg. Soms betekent dat helaas dat het nog een tandje erger moet worden voor je zelf helemaal klaar bent met je eigen klachten.

Als je investeert in jezelf dan zorg je ervoor dat je jezelf commit. En commitment maakt dat je je doelen gaat behalen. Dat is waarom je investeert in het leren van nieuwe vaardigheden. 

Als je daar nog niet aan toe bent, dan mag je eerst nog andere fases voelen voordat je deze stap gaat nemen. En dat mag. Dat is een keuze die je zelf maakt.

Zit er begeleiding bij?

De modules kun je helemaal zelf volgen, in je eigen tempo en je eigen tijd. Gewoon vanuit je huiskamer, of waar je je prettig voelt.

Er zit geen privé begeleiding bij, maar ik zal wel wekelijks aanwezig zijn voor het beantwoorden van vragen in de community. Daarnaast zijn er workshops en live Q&A’s/coaching calls waar jij je vragen kunt stellen. 

Ik heb al hulp van een coach/psycholoog, en nu?

Ook al heb je nu op dit moment hulp van een psycholoog of coach, of je hebt al meerdere trajecten gehad, het is niet voor niks dat je nu nog op deze website zoekende bent. 

Mocht je al eerder therapie of zelfs therapieën hebben gehad. Ik begeleid vooral mensen die al eerder hulp hebben gehad, maar waarbij blijkt dat het niet voldoende is geweest. Vaak is er wel sprake van enige vooruitgang, maar helpen de tools maar voor korte tijd.

Het is ook best logisch, want veel hulp is gericht op het gevolg. In dit programma gaan we juist niet de nadruk leggen op jouw lichamelijke spanning, of op jouw gedrag. We gaan leren herkennen wat er zit als cluster in je onderbewustzijn, en daar gaan we op een andere manier mee leren omgaan. 

Dat kun je helaas niet alleen, daar heb je echt hulp bij nodig. 

Zonder te wroeten in je verleden! 

Een voordeel is dat wij als mens vaak zo werken dat we dingen 10x moeten doornemen en lezen, of kijken, voordat je het doet. Voor het uitvoeren en integreren van de oefeningen heb ik gemerkt dat juist een online leeromgeving daarin een krachtige tool is om mensen te helpen.

Je kunt op elk moment van de dag inloggen en de stof doornemen. Dat zorgt ervoor dat je op momenten dat het even niet zo lekker gaat, je altijd weer gemotiveerd wordt en je juist inzichten krijgt over wat er bij jou gebeurt en waarom maakt dat je je even niet zo prettig voelt. En je bent daarnaast natuurlijk gelijk aan het oefenen om het ook voor de lange termijn te integreren.

Hulp vanuit een psycholoog vanuit de basis GGZ is zelfs maar 4, 6, 9 of 11 sessies lang, en dan moet de hulp helaas afgerond worden vanuit wat wettelijk vastgelegd is. Met dit programma heb je veel langer de tijd om te oefenen en het geleerde te integreren in je dagelijks leven.

Ik vind het toch te prijzig

Het is aan jou om te beslissen of het jou dit waard is en dezelfde resultaten te krijgen als vorige deelnemers. 

Wanneer kan ik starten?

Je kunt direct starten met de eerste module na bevestiging. Je krijgt direct een mail in je inbox met de inloggegevens. Rechts bovenin deze website staat ook een knop ‘inloggen’. Mocht je onverhoopt geen inloggegevens hebben ontvangen, kun je via deze knop en de leeromgeving op jouw emailadres een nieuw wachtwoord aanvragen. Zo kun je altijd direct starten. 

Word het vergoed door een zorgverzekeraar?

Bureau Breinfijn geeft geen 1 op 1 sessies, maar biedt alleen online cursussen en programma’s (met begeleiding) aan. Bureau Breinfijn heeft ervoor gekozen om niet aangesloten te zijn bij zorgverzekeringen en de kosten worden dan ook niet vergoed. Alle mensen die een cursus volgen via Bureau Breinfijn betalen particulier. Hier is geen uitzondering op mogelijk. 

Wel kun je ook cursussen of een programma volgen via een vergoeding van jouw werkgever. In de betaalpagina staat een optie om de contactgegevens van je werkgever in te vullen en de bedrijfsnaam. Je krijgt dan automatisch een factuur op bedrijfsnaam direct in je inbox, en deze kun je zelf indienen bij je werkgever. 

Hoe lang duurt het programma?

Het programma is verdeeld over 20 basismodules, en aanvullend 7 oefenmodules, welke wekelijks voor je opengaan. Het programma is op basis van praktijkervaring en fases die eerdere cliënten van mij in 1 op 1 begeleiding en vanuit cursussen en programma’s opgezet.

Het programma blijft voor je beschikbaar totdat je zelf opzegt. Je hebt dus ruim de tijd om deze op je eigen tempo te volgen. Elke les bevat een deel van een werkboek, welke je aan het einde van alle lessen bij elkaar kunt voegen tot een totaal werkboek van 53 pagina’s.

Het abonnement is direct opzegbaar via dit formulier (en ook te ontvangen via de bevestigingsmail, maar ook in de brochure vermeld staat en hier in de chatbot te vinden is). Het abonnement inclusief de toegang tot de leeromgeving zal direct voor je worden stopgezet. 

Wat als de prijs omhoog gaat?

Als jij je hebt opgegeven voor 79 euro, dan blijft het voor jou gewoon 79 euro, gegarandeerd. Je kan ervan op aan dat je dus nooit meer dan deze prijs gaat betalen.

Let op: als je wilt stoppen, kun je het formulier invullen met de door jou gewenste einddatum en dan zetten we het abonnement direct voor je stop. De toegang tot het programma vervalt op dat moment. Wil je nog door met oefenen en gebruik maken van de begeleiding? Dat kan, dan kun je het abonnement door laten lopen totdat jij het goed genoeg vindt.  

Je hebt de keuze om te starten met een jaarabonnement. Het abonnement is dan per jaar opzegbaar. Let op dat je het abonnement wel opzegt, want anders zal de automatische incasso het volgende jaar ook doorlopen. 

Wat is het verschil met het No Stress programma?

Weet je niet goed wat je moet kiezen, omdat je je in allebei de programma’s herkent? Bekijk dan wat voorop staat. Heb je paniekaanvallen, dan is het Breinfijn programma sowieso het  meest geschikt. Heb je angstklachten en lichte paniekgevoelens, maar komt dat doordat je veel stress ervaart, overspannen bent of een burnout hebt, dan adviseer ik eerder het No Stress programma. Beide programma’s zijn hetzelfde opgezet, en ook de manier van lading leren verminderen is hetzelfde. In het Breinfijn programma komen alleen net andere oefeningen terug of andere focuspunten dan in het No Stress programma. Uiteindelijk leer je wel dezelfde vaardigheden, dus de keuze is altijd goed. Ook omdat je je persoonlijke vragen kunt stellen, dus ik kan je persoonlijk altijd verder helpen en je ook extra oefeningen geven op jouw situatie specifiek.

Twijfel je nog? Vul dan eens de quiz in en vul de vragen in. Naar aanleiding van je klachten, de duur en aanvullende vragen komt er voor jou specifiek een advies uit. De quiz is in te vullen via de knop rechts bovenaan deze website, of via https://www.breinfijn.nl/quiz.  

Breinfijn programma

Je kunt altijd weer stappen maken….

 Rust in je hoofd

Je gevoel niet meer afhankelijk van wat er in je hoofd speelt

 Focus van panieksensaties in je lichaam af

 Meer ruimte in je hoofd zodat je in het moment aanwezig kunt zijn

 Controle leren loslaten

 Vechten, afleiden en vermijden hoeft niet meer

Je kunt binnen 5 minuten starten