Opzeggen van je abonnement

Lees verder hoe je dat zelf kunt doen

Abonnement beheren (cq. opzeggen) via klantenportaal 

Zowel voor maand- als jaarabonnement

Via het klantenportaal kun jij zelf je abonnement wijzigen of opzeggen. Ga naar het klantenportaal via de inlog via onderstaande knop.

We hebben een mooi klantenportaal voor je klaarstaan waarin je je facturen kunt inzien, en je abonnement kunt beheren (cq. opzeggen). 

1. Ga naar: https://portal.plugandpay.nl/login/breinfijn-2823
2. Vul je emailadres in
3. Vul de verificatiecode in die je ontvangt via de mail
4. Ga naar ‘details’ van het programma wat je volgt
5. Wil je opzeggen, klik dan op de 3 puntjes rechtsboven naast het vermelde programma. Klik op ‘opzeggen’, en je hebt alles in eigen beheer over je abonnement. Let op: toegang tot het programma vervalt per de volgende incassodatum. Het systeem pakt automatisch de volgende datum (en dus niet per direct…). 

6. Je krijgt als bevestiging een groen vinkje dat het is gelukt, en bij het programma wat je hebt gevolgd staat nu een einddatum. Dat is voor jou de bevestiging dat de opzegging is gelukt. 

Je krijgt een datum beëindiging (de datum voordat de volgende incasso ingaat) als einddatum. 

Let op dat je 4 dagen voor de volgende incassodatum opzegt. Dit omdat de incasso een paar dagen voor de werkelijke datum al in werking wordt gezet via jouw bank. Op deze manier voorkom je dat er alsnog een bedrag van je rekening wordt gehaald. Even een goede tip, zet het dus op tijd in je agenda om je abonnement te beëindigen. Het systeem pakt automatisch de volgende incassodatum, dus ook al zeg je 2 weken voor de volgende incassodatum op, je hebt dan nog 2 weken de tijd om het programma te volgen.

Ben je te laat? Dan is dit helaas voor eigen rekening. We kunnen de betaling dan niet meer terugdraaien. Goed om te weten en rekening mee te houden. Ook een jaarabonnement dient opgezegd te worden. Dit wordt vermeld op de bevestigingspagina, de welkomstmail en de eerste les van het programma. 

Heb je onverhoopt problemen of is er een probleem in je account, mail dan naar team@breinfijn.nl.
Alle rechten voorbehouden – Bureau Breinfijn